Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Türkiye-Amerika arası iletişim yolları (Telefon, internet vs.)

Taşındı İletişim ve Teknoloji
56 30 12.3k 26

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    5 İleti
    428 Bakış
    U
    Ben Mint mobile kullniyorum.TR ye giderken 50 $ International yukleme yaptim.Bir ay seyahatim suresince (cok yogun gorusme yapmadan) kullandim.
  • Amerika'ya Pırlantayı Kargo İle Göndermek

İletişim ve Teknoloji
    3
    0 Oy
    3 İleti
    282 Bakış
    2
    @paşa cevabınız için teşekkür ederim
  • Amerika’ya Yeni Gelenler İçin Faydalı Mobil Uygulamalar

116
    1
    21 Oy
    116 İleti
    27k Bakış
    deebeeD
    Başlığı görünce ilk etapta aklıma gelen, güvenlikle ilgili kullandığım iki uygulamayı paylaşmak istedim. “Citizen” isimli uygulama, iki yönlü çalışıyor. Hem güncel olayları, trafik kazaları, yangınlar, hırsızlıklar gibi size yakın gerçekleşen polislik olayları gösteriyor. Hem de etrafınızda kayıtlı olan seks suçlularının yerlerini gösteriyor. Ayrıca ülke çapında büyük olayları, geri çağırılan ürünleri vs. bildiriyor. https://citizen.com/ “Code Red Alert” ise konumunuza yakın yerlerde meteorolojik olarak meydana gelebilecek acil olayları, hem uygulamadan takip ettiriyor hem de sms veya arama ile size bildiriyor. Özellikle tahrip edici sel, rüzgar, tornado vb. doğa olayları için kullanışlı bir uygulama. https://www.onsolve.com/landing/sign-up-for-codered-emergency-alerts/
  • ABD den alınan telefonun Turkiye'de garanti gecerliligi

12
    1 Oy
    12 İleti
    3k Bakış
    MySeaM
    Cogunlugu zaten "made in China" :) Bosverin garantiyi falan, zaten garantiyi calistirmak icin ustune yine odeme yapiyorsunuz. 2 yil sorunsuz kullansaniz, + dasiniz. Zaten yilda ortalama 2 defa daha yeni modelleri cikiyor...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

42

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k