DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan peki navigatörden istedikleri başlığı yazıp yollayınca tekrar geri dönüş yaparlar mı bana .Mesajını aldık gibisinden .Tercümanın da geleceğini yazdım.teşekkür ediyorum
-
Merhabalar. Hong Kong sağlık muayenesi için bana dr andersondan otomatik dönüş mesajı geldi ama sadece gerekli evrakları isteyen bir mesaj içeriği bu. Nicolson ve anderson arasında büyük farklar oluyor mu ? Bugüne kadar okuduğumda nicolson daha fazla tercih ediliyor. Özellikle bir sebep var mı bunu bilmek isterim
-
@samedt konsolosluğa daha yakın diye hocam galiba
-
@sevdemimi ihtiyaçları olursa yazalar, merak etmeyin.
-
@cptmuzaffer çünkü doğru şekilde mail yazmamışsınız.
kcc ile nasıl iletişime geçeceğinizi forumda çokça anlattım, lütfen ilgili iletilere göz atın. -
@metinbeci 6 aylık pasaport ile yurtdisina giris yapamayız yurt dışı için en az 6 ay sureistiyorlar pazaportu aldin gitti diyene kadar süre azalır sanirim1 yıllık çıkartmak gerekir. Biz (4kisilik aile) çift pasaport planlıyoruz daha az maliyetli sanirim tabi ozamanin koşullarına göre yeniden değerlendirmek lazım
-
@gucarslan Kcc den mülakat için 2nl mail aldık mulakt gün ve saatimiz belli konsolosluk bize mail atmadan bizim onlara mail atmamız gerekmiyor degilmi mulakata gidecegimize dair @sevdemimi mesajlari kafamı karıştırdı biraz bu konuda
-
@gucarslan evet doğru söylüyorsunuz bende forumda benden önceki deneyimlere göre işlem yapmıştım. siz dosyamın aktif olmadığını düşünerek cevap yazdınız sanırım. Yazdığım yazıda dosyamın aktif olduğunu ve Bangkok a bu şekilde mail attığımı belirtmiştim . Teşekkür ederim.
-
@Gs1905, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp bende dün mesailerinin sonlarına doğru göndermiştim şuan da orda öğlen arası olmasına rağmen daha dönüş olmadı.
Hong Kong'daki sağlık kuruluşları epey kalabalık ve yoğun yerler. Birkaç gün bekleyin. Eğer cevap gelmezse telefonla iletişime geçebilirsiniz. Aramadan önce yazdığınız e-postayı açıp karşınıza alın. Mail adresinizi kodlayarak onlara şu adresten mail gönderdiğinizi ancak henüz yanıt alamadığınızı belirtin. Telefona uzak doğulu kişiler cevap vereceği için, İngilizceniz yeterli değilse, dil konusunda yeterli birinin araması daha iyi olur. Genelde hemen o anda randevu verirler ve ardından mailinize de cevap yazarlar.
Siz e-postanızda mülakat tarihini bildirdiğiniz için onlar size uygun olan tarihi verirler, tarih isteğinde bulunmanıza gerek yok. -
-
@Serapp Merhaba Serap Hanım onların bize yolladığı şablonda tercih edilen randevu tarihi ve mülakat tarihini soruyordu. 6 ocakta olan mülakatımız için 27 aralıkta randevu aldık. Araya haftasonu ve yılbaşı girdiği için soru işareti oluştu kafamızda ama sizce yetişir mi bi fikriniz var mıdır bu konu hakkında :)
-
@ahmet-eren-yeşiltaş
Selamlar....Bucketlist..
- Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması..İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
- DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
- DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
- Süreç ile ilgili soruların DV2025 Aşamaları başlığı altında sorulması...İşte link
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları - DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi
Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
Sürecinizde başarılar...🍀 -
F Flight101 bu başlıktan bahsetti
-
@ahmet-eren-yeşiltaş, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp Merhaba Serap Hanım onların bize yolladığı şablonda tercih edilen randevu tarihi ve mülakat tarihini soruyordu. 6 ocakta olan mülakatımız için 27 ocakta randevu aldık. Araya haftasonu ve yılbaşı girdiği için soru işareti oluştu kafamızda ama sizce yetişir mi bi fikriniz var mıdır bu konu hakkında :)
Defalarca imzanızda nerede ve hangi tarihte mülakata gireceğinizi belirtmeniz gerektiği söylenmesine rağmen yazmamışsınız. Bu bilgiler olmadan sorunuza net bir cevap vermem mümkün değil.
-
Mobilden ilk defa kullandım forumu normalde eşimin mpalaoglu hesabı açık pc'de o yüzden imzamızda bilgiler eksik kalmış hemen düzenledim. Yoksa hiç mi görünmüyor imzam?
-
@ahmet-eren-yeşiltaş İmza görünüyor orada sıkıntı yok.. Sadece eksik noktaları var sanırım ..Bu benim matbu bildirgem..😉 Herkes kendini ilgilendiren maddeyi gözönüne alsın...
Sizin özelinizde genele seslenmek isterim..Forum kullanıcı adı ile excel i doldursak daha iyi olmaz mı sevgili talihli dostlarım??
-
@ahmet-eren-yeşiltaş, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Mobilden ilk defa kullandım forumu normalde eşimin mpalaoglu hesabı açık pc'de o yüzden imzamızda bilgiler eksik kalmış hemen düzenledim. Yoksa hiç mi görünmüyor imzam?
Teşekkürler.
Sağlık randevunuz ile mülakat tarihiniz arasındaki iş günleri yeterli gelebilir. Umarım sorun olmaz. Değiştirmek mümkünse bir iki gün önceye alırsanız daha garanti olur düşüncesindeyim. -
@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Katzfiell_ bu sadece sağlık muayenesi için değil, mülakat için mecburen bir abd adresine ihtiyacınız olacak.
aksi takdirde mülakatınızı gerçekleştiremezsiniz. çünkü green cardın gideceği bir adrese ihtiyacınız var.
bu konuda varsa eş, dosttan yardım istemelisiniz.Kaçak çalışmış ama şu an green card olan bir kişinin adresini vermek ileriye dönük zorluk çıkarır mı? İleride ben vatandaşlık işlemlerine başladığım sıralarda bu kişi muhtemelen deport edilmiş olacak.
-
Merhaba Nicolson 16 kasımda yazdığım mülakat talebime şimdi dönüş yaptı. 17sine sağlık muayenesi için randevu verdiler.
-
@Serapp teşekkür ederim dediğinizi yaptım cevap geldi onaylandı
-
Merhaba oncellikle sizleri cok tebrik ederim. DS260 formunu guncelleme konusunda ben de ayni sorunu yasiyorum. ben buyuk bir hata yaparak formu danisman ile doldurdum aceleden ve toylugumdan bu para tuzagina dusmus bulundum. ve annem kizlik soyismini kullanmamasina ragmen israrla annemin kizlik soyismini de yazdi anne isim soyisim kismina ayrica city kismina istanbul yazdi state kismina tekrar turkiye. ben normalde city e ilce state e istanbul yaziyorum hep adreslerde. Sizce ne yapmaliyim? daha dosya transfer etmedim, current olmadim daha var numarama sizce acip duzenlemeli miyim? normalde en dogru yol hangisi? (ankaradan girmeyecegim)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum