Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan Merhabalar aktif durumda olan dosyamı Bangkok a taşımak için şöyle bir mail attım.

Dear Sir / Madam
    My name is Muzaffer I won the green card lottery (DV2025) from Turkey via the European region.

I will be in Bangkok, Thailand in the coming months.

I will be grateful for your support.

So I would like to transfer my case to your consulate and do my DV interview there.

I am looking forward to hearing your positive response.

Thanks in advance for your time.

Best regards,

Onlar bana şöyle mail attı,

Dear Sender,

Thank you for your email.

Please be advised that the processing for DV-2025 applications has not yet commenced. We understand the importance of this process to you and appreciate your patience.

We encourage you to regularly check the official DV Program website for updates and further information.

Thank you for your understanding and cooperation.

Neden 2025 dv dv programı başlamadı diye mesaj attılar anlam veremedim

• Arkadaşlar HK'da 25-26 Aralık resmi tatil Ocak ayında mülakatı olan arkadaşlar bunu atlamasın lütfen ve tabii 1 Ocak yılbaşı zaten..

Christmas Day 25 December Wednesday
    The first weekday after Christmas Day 26 December Thursday

• @gucarslan teşekkür ederim, benim ve eşimin vizelerimiz var, çocuğumuzun vizesi ucu ucuna yetişecek ya da yetişmeyecek, asil talihli benim, böyle bir durumda alternatiflerimiz neler olabilir acaba, yani mesela ben ve eşim gitsek ya da sadece ben gitsem, eşim ve çocuk sonradan Viyana dan ya da Ankara’dan girebilir mi acaba? Ya da öncesinde konsolosluğa yazip bildirmem mi gerekir bu durumu?

• @ahmet-eren-yeşiltaş CN noktasında biraz geride kalmalarının sebebi bu mu diyorsunuz?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Falcon-1 vizesi olan ve seyahat imkanı olan herkesin vizesini almasını tavsiye ederim.
    çocuğunuz için vize yetişmez ise ona da ya viyana'dan, çıkmazsa ankara'dan alırız.
    böyle bir durumda bana özelden ulaşın, destek olacağım size.

• @gucarslan çok teşekkür ederim bilgi ve tavsiyeleriniz için. Öyle bir ihtimalde size özelden yazacağım.

• Viyana en son 10bin küsürlere mülakat dağıtmış gözüküyor. Umarım mülakat almışsınızdır. Mülakat aldıysanız excel'de mülakat tarihi kısmını güncellemeniz bizler için çok önemli...
    @alparslan34 @bahar_aydin @halildnrts34

• Merhaba benim sıra numaram 21 bınlerde dosyamı Kuala Lumpur a taşıdım ama hiç dosyasını Kuala Lumpur taşıyan olmamış acaba başka bir yere mı taşısam kafam karıştı sormak ıstedim

• ⭐⭐⭐

@cttl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Viyana en son 10bin küsürlere mülakat dağıtmış gözüküyor. Umarım mülakat almışsınızdır. Mülakat aldıysanız excel'de mülakat tarihi kısmını güncellemeniz bizler için çok önemli...
    @alparslan34 @bahar_aydin @halildnrts34

Bununla birlikte "ben tabloyu açamıyorum" "kendimi ekleyemiyorum" "güncelleyemiyorum" diyen varsa belirtsin gerekirse bilgilerini biz girelim...Çok özel ve sürecinizi riske edecek bilgiler istenmiyor...Farklı bir durumu olan varsa excel de "NOT" kısmında belirtelim...
    Lütfen birbirimize yardımcı olmaktan çekinmeyelim...
    Sevgiler..👋

• @gucarslan peki navigatörden istedikleri başlığı yazıp yollayınca tekrar geri dönüş yaparlar mı bana .Mesajını aldık gibisinden .Tercümanın da geleceğini yazdım.teşekkür ediyorum

• Merhabalar. Hong Kong sağlık muayenesi için bana dr andersondan otomatik dönüş mesajı geldi ama sadece gerekli evrakları isteyen bir mesaj içeriği bu. Nicolson ve anderson arasında büyük farklar oluyor mu ? Bugüne kadar okuduğumda nicolson daha fazla tercih ediliyor. Özellikle bir sebep var mı bunu bilmek isterim

• @samedt konsolosluğa daha yakın diye hocam galiba

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sevdemimi ihtiyaçları olursa yazalar, merak etmeyin.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@cptmuzaffer çünkü doğru şekilde mail yazmamışsınız.
    kcc ile nasıl iletişime geçeceğinizi forumda çokça anlattım, lütfen ilgili iletilere göz atın.

• @metinbeci 6 aylık pasaport ile yurtdisina giris yapamayız yurt dışı için en az 6 ay sureistiyorlar pazaportu aldin gitti diyene kadar süre azalır sanirim1 yıllık çıkartmak gerekir. Biz (4kisilik aile) çift pasaport planlıyoruz daha az maliyetli sanirim tabi ozamanin koşullarına göre yeniden değerlendirmek lazım

• @gucarslan Kcc den mülakat için 2nl mail aldık mulakt gün ve saatimiz belli konsolosluk bize mail atmadan bizim onlara mail atmamız gerekmiyor degilmi mulakata gidecegimize dair @sevdemimi mesajlari kafamı karıştırdı biraz bu konuda

• @gucarslan evet doğru söylüyorsunuz bende forumda benden önceki deneyimlere göre işlem yapmıştım. siz dosyamın aktif olmadığını düşünerek cevap yazdınız sanırım. Yazdığım yazıda dosyamın aktif olduğunu ve Bangkok a bu şekilde mail attığımı belirtmiştim . Teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Gs1905, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp bende dün mesailerinin sonlarına doğru göndermiştim şuan da orda öğlen arası olmasına rağmen daha dönüş olmadı.

Hong Kong'daki sağlık kuruluşları epey kalabalık ve yoğun yerler. Birkaç gün bekleyin. Eğer cevap gelmezse telefonla iletişime geçebilirsiniz. Aramadan önce yazdığınız e-postayı açıp karşınıza alın. Mail adresinizi kodlayarak onlara şu adresten mail gönderdiğinizi ancak henüz yanıt alamadığınızı belirtin. Telefona uzak doğulu kişiler cevap vereceği için, İngilizceniz yeterli değilse, dil konusunda yeterli birinin araması daha iyi olur. Genelde hemen o anda randevu verirler ve ardından mailinize de cevap yazarlar.
    Siz e-postanızda mülakat tarihini bildirdiğiniz için onlar size uygun olan tarihi verirler, tarih isteğinde bulunmanıza gerek yok.

• Kendi ds 260 formumu kontrol ediyim dedim de staj kısmında okulumu meslek yüksek okulu yazacağıma mesluk yazmışım sorun olur mu acaba ? Okul bilgilerim de meslek yazmışım yani doğru olanı yazmışım ama staj da 1 harf hatası yapmışım. @Serapp @Serapp

• @Serapp Merhaba Serap Hanım onların bize yolladığı şablonda tercih edilen randevu tarihi ve mülakat tarihini soruyordu. 6 ocakta olan mülakatımız için 27 aralıkta randevu aldık. Araya haftasonu ve yılbaşı girdiği için soru işareti oluştu kafamızda ama sizce yetişir mi bi fikriniz var mıdır bu konu hakkında 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |