DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Mertype 🧿Hayırlı olsun
-
@DenizMaths, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Mertype 🧿Hayırlı olsun
Darısı başınıza😉🙏
-
Merhaba, 2NL mailimizi aldık 2 Ocak 8.30'da mülakatımız var HongKong'da.
-
@serserotek merhaba. sıramız gelirse derken? Dosyanızı taşıdınız mı? Taşıdıysanız imzanızı güncelleyin lütfen. Aksi takdirde eğer Ankara'yı bekliyorsanız bu sıra numarası ile mülakat alamazsınız
-
@Serapp çok teşekkür ederiz Serap hanım.Herşey en başta evlatlar için,siz beni anlıyorsunuz🙏
-
Selamlar 2NL Maili de geldi 6 ocak 8.30 Hong Kong :)
-
Mülakat tarihi bekleyen ve henüz 2nl maili almayanlar şu şekilde kontrol yapabilir:
Kazandığınızı öğrendiğiniz yer olan https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx
adresine girin.
İlk DV başvurusunda verilen Confirmation Number'ınızı girin.
Soyadınızı İngilizce karakter ile yazın
Doğum yılınızı yazın.
Güvenlik Kodunu girin ve submit edin.
Eğer karşınıza 'You have been randomly selected' çıkıyorsa henüz mülakat tarihi belirlenmemiş, farklı bir yazı çıktıysa aşağıda mülakat tarihi ve saati vardır. -
Hong Kong şimdilik yükü sırtladı gibi gözüküyor. Nazar değmesin...
-
Merhabalar, eşimle birlikte Hong Kong’dan mülakat davet e-postamızı aldık. Ancak gelen e-postada ESC kısmına giriş yaptığımda, en altta yer alan "yararlanıcılar" kısmında benim adım görünmüyor; sadece asıl talihli olan eşimin adı yazıyor. "Add Applicant" kısmından kendimi eklemiştim. Eşim, evlenmeden önce kendi dosyasını doldurup gönderdiği için beni DS-260 formuna eklememişti. Şimdi dosya açtırmamız mı gerekiyor? Bu nedenle mi "yararlanıcılar" kısmında adım görünmüyor? Bilgi verebilirseniz sevinirim. @gucarslan bey bu durum normal mi ve dosya açma konusunda yardımcı olabilir misiniz acaba ve bir sorum daha olacak gelen mulakat mailine herhangi bir dönüş yapıyor muyuz ? veya başka bir işlem gerçekleştiriyor muyuz ? Herkese şimdiden hayırlı olsun, mülakatlarınızda başarılar dilerim.
-
@gizemctr bizim de eşimle beraber 2 ocak saat 8:30 da mulakatımız var
-
2NL maillerini alan herkesi tebrik ederim, süreçlerinde başarılar dilerim.
-
@Gs1905 Merhaba aslında biz de tam olarak bu şekilde ilerledik. Süreçten sonra evlendik add applicant olarak eşimi ekledim. Henüz kendi formumda güncelleme yapmadım. ESC sayfasına girdiğimde Beneficiaries kısmında eşimin adı görünüyor ama dosyamı açmak için mail attığımda yine de teyit edeceğim.
Daha önce de sanırım eşini o kısımda göremeyen dosyalar olmuştu konsoloslukla iletişime geçip bilgilendirme yaptıklarında problem olmamıştı diye hatırlıyorum. -
@Gs1905 Umarım sorunsuz bir şekilde sürecimizi tamamlarız 🙏🏻
-
@Serapp Serap hanım merhaba Bangkok mail adreslerini bulamadım siz de bilgisi var mı ve nasıl ilerlemeliyim şu an dosyam aktif durumda bana yardımcı olabilir misiniz. Bangkok Navigatörüne girdiğimde Diversty vize kısmında bana mail adresi göstermedi. Dönüş mailinde eğer orda olduğuma dair kanıt isterlerse eğer mevcut planlı uçak bileti ve otel rezervasyonu ile kabul ettirme durumu olabilir mi acaba. Sizce nasıl ilerlemeliyim.
-
@cptmuzaffer Merhaba. Bangkok’a [email protected] adresine yazabilirsiniz.
Kendi bilgilerinizi girerek bu mesajımdaki kalıbı kullanabilirsiniz
https://yesilkartforum.com/forum/post/398312
Kolay gelsin. -
@cptmuzaffer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp Serap hanım merhaba Bangkok mail adreslerini bulamadım siz de bilgisi var mı ve nasıl ilerlemeliyim şu an dosyam aktif durumda bana yardımcı olabilir misiniz. Bangkok Navigatörüne girdiğimde Diversty vize kısmında bana mail adresi göstermedi. Dönüş mailinde eğer orda olduğuma dair kanıt isterlerse eğer mevcut planlı uçak bileti ve otel rezervasyonu ile kabul ettirme durumu olabilir mi acaba. Sizce nasıl ilerlemeliyim.
Dönüş mailinde ülkede olduğunuza dair kanıt isterlerse, gidersiniz, sınırda aldığınız pasaport mührü veya belge her ne veriliyorsa o kanıtı mailinize ekler yollarsınız. Sonra buraya dönersiniz. Otel vs sormazlar. Kanıt sadece sınırdaki işlemdir. Uçak veya otel planı olmaz.
-
@Gs1905 tebrikler. sistemde firm doldurulmuş ve submit edilmiş ise yapmanız gereken şey konsolosluk ile iletişime geçip kendi formunuzu açtırıp eşinizi eklemek. konsolosluga mail atarken evlilik cüzdanın taranmış halini de atin ve resmi olarak evli olduğunuzu aktarın.
diğer konu da sağlık muayenesi için sürecinizi başlatmak.
bol sans.
-
@dkerim Merhaba, su an Katar’dayim ben de 5-6 Aralik gibi artik temelli Turkiye’ye donmeyi planliyorum. Police Clearance Certificate’i Metrash uzerinden kisa bur sure once cikardim. Direk mail’inize hizlica gonderiyorlar. Baktiginizda belgenin sol ustunde fotonuz sag ust kisimda QR code, sag altta elektronik imzayi da atmislar. Ama ben islak imzali almak icin tekrardan “General Directorate of Criminal Investigations - Criminal Evidence and Information Department’a gidecegim. Cikarilan belgenin duzenlenme tarihinden itibaren6 ay gecerliligi oldugu belirtiliyor. Bilginiz olsun.
bağlantı metni bu link uzerinden “Police, Court, Prison Records” sekmesinden daha detayli bilgi alabilirsiniz.
-
@istalin Video Trump ‘ın eski dönemde askıya aldığı Green Card lottery kaldırılması ve onun yerine Kanada ve bazı Avrupa ülkelerdeki gibi puanlama sistemine göre göçmen alınması ile ilgili. Ancak Trump’ın göreve başlaması sonrası bu konu göçmen politikası tasarısının içinde devreye girmesi kuvvetle muhtemel söz konusu . Bakalım gelişmeleri bekleyip göreceğiz .
-
Mülakat alan herkesi tebrik ederim. Sorunsuz bir şekilde süreci tamamlamak dileğiyle.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum