Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Gs1905 oncelikle size ve eşinize bir ömür mutluluklar dilerim, ben soyadı kanunu değiştiği için belgeleri yenilemeye gerek kalmadan süreci devam ettirebilir miyiz onu merak etmiştim benzer bir durum da olmamış sanırsam. belgeleri yenilemeniz vs ne kadar sürmüştü?

• @dogukan-altn iyi düşün iyi olsun🙏

• @atibaba 1 gün de değiştirdik 1 iş günün de de hem kimlik hem pasaport basıldı

• Arkadaşlar, bir arkadaşımız Excel'de Bangkok'tan Ocak ayı için mülakat maili aldığını belirtmiş. Bu bilgiyi KCC'ye mail atarak öğrenmiş. Farklı lokasyonlarda dosyaları bulunan diğer arkadaşlar, belki şimdiye kadar KCC'ye mail atmışsınızdır; ancak yine de hatırlatmak isterim: Sizlerde durumlar nasıl?

• @rasitcenngiz ben mail atmadan KCC'nin bana mail göndermesini bekleyeceğim sanırım. Benim açımdan mülakat maili ne kadar geç gelirse o kadar kendimi hem maddi hem manevi hazır hissederim diye düşünüyorum

• @bahar_aydin kendını nasıl iyi his ediyorsan onu yapmalısın fakat gitmek istiyorsan ANKARA'YA GÜVENMEMELİSİN🙏

• @bahar_aydin Zaten KCC’ye mail atmanız, mülakat tarihi size Viyana tarafından verilmemişse bile, mail attınız diye tarih verileceği anlamına gelmez. Mülakat günlerimizi biz değil, onlar belirliyor. Yani endişe etmenize gerek yok; attığınız maille size doğrudan mülakat tarihi vermezler çünkü bu, onların kontrolünde olan bir durum. Benim merak ettiğim ise, sadece ilk altı bin içinde Viyana ve Hong Kong mülakat verdi ve bunun devamı gelecek mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@memetozkan

15.01.25 olan mülakat tarihinizden en erken 30 gün öncesinde sağlık kontrolüne girebilirsiniz yani 16.12.24 Pazartesi.

16.12.24 tarihindeki sağlık kontrolü için Unganlar sistemi en erken size 16.11.24 tarihinde (sağlık muayenesi tarihinden 30 gün önce) müsaitlik gösterecektir, en erken bu tarihte randevu oluşturma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Her şey yolunda giderse (vizenizi alırsanız) ABD’ye ilk giriş için sağlık muayenesi tarihi olan 16.12.24 tarihinden itibaren ilk 6 ay içerisinde giriş yapmanız gerekecek yani en geç 16.06.25 tarihine kadar.

Ankara’da mülakata girecek diğer talihlilerde bu gün hesaplamaları doğrultusunda Unganlar’dan gecikmeden (gecikince slot’lar dolunca stres yaşanıyor, telefon veya email ile ulaşılamıyor/çok zor ulaşılıyor Unganlar’a) randevularını oluşturmaları tavsiyedir, sistemden randevu oluşturulunca konfirmasyon emaili (appointment confirmation başlıklı email) almak önemli.

• ⭐⭐⭐

@danjaj, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Flight101 Hocam peki eksik aşılarımızı olup gitmemiz şart mı? Viyanada muayene olurken eksik aşılarımızın tamamını orada yapabiliyorlar mı bilginiz var mı

Evet aşıların tamamını Viyana'da olabiliyoruz. Ancak sağlık sektöründe çalıştığım için bir anda 3-5 aşı olunmasının kişiye göre değişmekle birlikte vücutta farklı yan etki oluşturma riski vardır. Dolayısıyla eşim ve ben yurt içinde olabileceklerimizi olacağız. Antikor testi yaptırarak eksiklerinizi belirleyip, kendinize bir aşı uygulama takvimi oluşturabilirsiniz...

• ⭐⭐⭐

@16bilgin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bahar_aydin kendını nasıl iyi his ediyorsan onu yapmalısın fakat gitmek istiyorsan ANKARA'YA GÜVENMELİSİN

O söz "Ankara'ya güvenmemelisin" değil miydi? 😉... Ayrıca @bahar_aydin dosyası Viyana'da olan bir talihlimiz.

• @atibaba Ben de süreç içerisinde evlendim. Soyad değişimleri için nikahtan hemen 2 gün sonra nüfus müdürlüğüne gidip kimlik ehliyet ve pasaport için başvuruda bulundum. İşlem düşündüğümüz kadar uzun sürmedi 3 iş günü içerisinde hepsi halloldu. Ama genelde yılsonu yaklaştıkça nüfus işlerinde işler yavaşlıyor (herkes zamlanmadan işlemlerini halletmek istediği için bir yoğunluk oluşuyor) Bunu göz önünde bulundurmanızı öneririm.

Soyadı değişmeyince eşinizin aynı pasaportu kullanmasında bir sorun olup olmadığını bilmiyorum bence nüfus müdürlüğüne sorulabilir. Ancak soyadı değişikliği yapmasanız bile evlendiğiniz için formdaki bilgilerinizi güncellemeniz gerektiğini unutmayın.
    Bu işlem için de forumda tavsiye edildiği üzere mülakat maili almayı bekliyoruz.

• @rasitcenngiz ceac sayfasında bir değişiklik olmus mu acaba mail atan kişinin bilginiz var mı? Ben orda değişiklik görürsem ama mail alamazsam kccye mail atmayı düşünüyordum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@emircanerk1 mail başlığına her zaman case numaranızı ekleyin.
    ayrıca mail de from Ankara to Vienna ifadesini kullanın.

• @gizemctr Maalesef, maili atan kişi hakkında bir bilgim yok ama Excel'de mülakat tarihini girmiş ve not kısmında KCC'ye mail atarak mülakat gününü öğrendiğini yazmış.

• Arkadaşlar merhaba, dosyamı Ekim ayında Viyana’ya taşımıştım ve onay maili de almıştım. Şimdi ESC den kontrol edeyim diyorum Confirmation No hatalı diyor ki bunu doldurduğum ds 260 formunda yazandan kopyalayarak koydum, ardından elle yazarak denedim yine aynı. Sonra CN EU dan önceki sıfırları da sildim yine aynı. Sorun nerede ?

alt metni

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@gizemctr mülakat aldığınızda ceac anlık güncellenir.
    mail atmanıza gerek yok.. ( @rasitcenngiz)

ilgili arkadaşl dağıtımdan önceki gün mail atıp öğrendi muhtemelen, bu yüzden kcc tarihi bildirimiştir.
    önceki yıllarda kcc'yi (DV2021'in 4. ayına kadar) telefonla arayıp öğrenebiliyordunuz mülakat gününüzü.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@nvrgbck ESC'den kontrol etseniz de ankara görünür, bu bilginin değişmeyeceğini yüzlerce kere yazdım forumda.

• @nvrgbck confirmation number green carda başvuru yaptığınızda verilen 2025 le başlayan numara yanlış şeyi giriyorsunuz

• @gucarslan benim sorduğum soru o değildi ama, @Uzuzi bir altta yanıtlamış, teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@nvrgbck esc'ye de nasıl girmeniz gerektiğiniz yüzlerce kere yazdık.
    ayrıca kontrol ettikten sonra ankara görünce neden ankara görünüyor diye soracaktınız.
    şimdiden cevabını aldığınız bir soruydu kısaca.

Benzer Başlıklar

• 2655
  • 180
  • 316
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |