DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@envergulsah
Selamlar...
Bucketlist..- Sürecin imzaya taşınması
- DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
- DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
- Soruların DV 2025 Aşamaları başlığı altında sorulması
- DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi
Sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
Sürecinizde başarılar -
F Flight101 bu başlıktan bahsetti
-
@cemciftcioglu numaranız düşük mülakat maili aldınız mı
-
@Ben-Batur Hadi inşallah hocam. Her şey gönlünüzce olsun, umarım güzel haberleri bizimle paylaşırsınız.
-
@envergulsah siz dv2025 talihlisi misiniz?
-
@gucarslan evet
-
@envergulsah peki neden ısrarla sürecinizi imzanıza taşımıyorsunuz?
-
@ozgu geçen sezonun verilerine göre vize sorunun yoksa viyana olmadı kuala lumpur hongkong o case numarasına ankaradan sıra gelmez
-
Sabah şehir hastanesinde antikor testleri için kan verdik, 3 hafta sonra çıkacakmış sonuçlar, bazı testler dışarda oluyormuş vs.. Bu testleri beklemeden aşıları alıp aile hekiminde vurulsak problem olur mu? Doktor, sonuçlara göre asilarinizi belirleyecegim gibi konuştu. Bir de hangi antikorlar a bakilacagini vurulacagimiz asilara gore belirledi, ayrıca HIV vs de ekledi.
-
@envergulsah genellikle 2 hafta ile 6 hafta arası mülakat öncesi mail gelir.
-
@Falcon-1 Selmalar...Test sonuçlarının o kadar geç çıkacağını düşünmüyorum..İzmir Şehir hastanesi labaratuvarı 1 günde sonuçları verdi..Dış labaratuvara gönderilen tek tetkik tetanoz oluyor, onun da referans değeri olmadığından pozitif yada reaktif şeklinde bir sonucu olmayacaktır. Sonuç olarak tetanoz aşısı her halükarda olunacak...
Viyana aşı listesine göre tetkik sonuçlarını beklemezseniz covid hariç minimum 5 farklı aşı olmanız gerekecek.. Mülakat için yeterli zamanınız var diye düşünürsek maliyet bakımından gerek var mı tartışılır...Bu 5 aşıyı zamana yayarak olursanız olası yan etkileri yaşama olasılığını azaltırsınız. -
@Falcon-1 Merhaba bizim case numaramız 12XXX Ankara mülakatı için çok olumsuz yorumlar yazmış herkes yüksek numaralar için ama bekliyoruz siteye üye oldum bilgi paylaşımlarını takip ediyorum fakat 5XXX yada daha yüksek mülakat a çağrılanlar oldumu göremedim.(Sizin ve diğer kazanan tüm arkadaşlar için hayırlısı olsun )
-
Bu ileti silindi! -
@Flight101 merhaba, aslında doktorun kendisi söyledi 3. haftanın içerisinde sonuçlanacağını, anladığım kadarıyla dışarıya teste giden 2 hafta sürüyormuş gidip gelmesi. Sonrasında sonuçlara bakıp ben belirleyecegim aşıları dedi. Dediğiniz gibi bekleyelim bakalım sonuçları, sonrasına yetişir hepsi heralde.
-
@Ben-Batur Yolunuz açık olsun. Bol şans. İyi haberlerinizi bekliyoruz.
-
@sedat9095 geçen sene 7100 kusur sanırım son numara verilen Ankara dan, bence bu başlığı ilk sayfadan başlayarak sonuna kadar okuyun, dosya taşıyabilme şansınız varsa eğer dosyanızı tasiyin. Ankara dan mülakat alanları Excel listesinden görebilirsiniz. Sizin numaraniza sıra gelme ihtimali biraz zor Ankara için.
-
Arkadaşlar selam,
Hong Kong'da mülakat tarihi almış ve bugün itibariyle 3 gün geçmiş bazı arkadaşlar buraya herhangi bir güncelleme geçmemiş. Sizin bildiklerinizden bu konuda vize alıpta burayı güncellemeyen var mı? Açıkçası onların deneyimlerini ve vize sonuçlarını merak ediyorum.
Bu konuda güncelleme yapabilirlerse çok faydalı olacak.
-
@sedat9095
Bucketlist..- Vize sürecinin imzaya taşınması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
- DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
- DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
- Süreç ile ilgili soruların DV2025 Aşamaları başlığı altında sorulması
- DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi
Sürecinizi daha iyi yönetmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
Sürecinizde başarılar... -
-
@blueboy21 evet mülakat deneyimini duymayı beklediğimiz @olowen var. Mülakata girdiniz mi?
-
@TuttoSPORT benimde numaram 10xxx lerde Hong Kong mülakat yerim iletişimde olalım konaklama falan beraber yaparız olmassa.
-
-
Herkese merhabalar, banka hesap dökümü hakkında bir şey sormak istiyorum. Aktif olarak kullandığım X bankasında Mayıs ayında çekilmiş ve düzenli ödemesini yaptığım 1 büyük 1 küçük olarak 2 kredim var. Ekim dahil ödemelerini düzenli yaptım, fakat Kasım Aralık ödemelerini yapamama durumum var. Ocak sonu itibariyle mülakattan sonra ödemeye devam edebileceğim. Ocak başında da mülakat için güncel evrakları toparlayacağım.
Şu an X bankasından Mayıs-Ekim arası dönem için 6 aylık hesap hareketimi alsam ve bu bankadaki hesabı 0,00 bakiye noktasına getirsem, içindeki bakiyeyi de Y bankasında yeni bir hesap açıp oraya havale etsem, Kasım-Ocak arası dönemde Y bankasındaki hesabımı aktif olarak kullanıp işlemlerimi oradan gerçekleştirip bir geçmiş olursam, ve Ocak başında mülakat öncesinde aracımı satıp meblağı Y bankasına yatırıp Y bankasından da Kasım-Ocak dönemi için 2-2,5 aylık hesap dökümü alsam, sizce mülakatta sorun ederler mi?
Aracın alıcısı hazır, akrabamız. Ama elime geçecek meblağ ancak GreenCard için beyanıma yetecek meblağ olduğu için Kasım-Aralık taki X bankasındaki kredilerimin bu toplu parayı azaltmasını istemiyorum. Aracın satışı ile ilgili noter belgesini de mülakata götürüp göstereceğim. 6 ay X bankasından 2 ay Y bankasından hesap dökümünü götürsem bile, "X bankasındaki hesap hareketinde aylık kredi taksidi ödediğin işlemler var, ben bu X bankasının güncel evrağını isterim" diye AP'ye bırakma durumu oluşur mu sizce?
Şimdiden çok çok teşekkür ederim, herkese bol şans!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum