Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@halildnrts34 size daha önce tavsiye edildiği üzere, önceliğinizin sürecinizi imzanıza taşımanız olmalı ve bu konu başlığının ilk sayfadasındaki mesajlardan başlayarak tüm konu başlığını okumanız halinde sorunuzun cevabını ulaşacaksınız. Kişilerin deneyim ve bilgi paylaşımlarını okuyarak yararlanabilirsiniz sürecinizde.

• @misha90 5XX ler den vizesini alan arkadaşlar oldu. Ekim için dağıttı. Şimdilik Kasım boş geçti.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@istalin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serc35 evet adres şart gideceğin ülkede otel en uygununu bul ve ekle

forum ailesi olarak kullanıcılara verdiğimiz cevaplarda her zaman belirli değerlere, ifadelerimizdeki ince nüanslara dikkat etmeyi düstur bildik.
    herhangi bir konuda forum kullanıcılarına cevap verirken, "emir" kipi içeren söylemlerden her zaman kaçındık, öyle yapmaya da devam ediyoruz.

ifadenizde verdiğiniz cevabı bir kere daha okumanızı rica ediyorum.
    bu, forumda kabul edebileceğimiz bir şey değil, olmadı, olmayacak.

bunu anlayıp idrak etmeniz ve forum kurallarını; özellikle hangi başlıklarda nasıl soru sormanız gerektiğiniz anlamanız için sizi forumdan bir süre uzaklaştırıyorum.
    döndüğünüzde bu kurallara uymanız dileğiyle..

• @ozgu merhaba, sorularınızın cevapları bu konu başlığı altında yüzlerce sayfa tartışıldı. Size tavsiyem şu yada bu ülkeye bakın olmayacak, olmamalı da zaten. Bu sorunuza en fazla 3 5 kişiden cevap alabilirsiniz sonrasında yeni yazılan yorum ve sorularla gerilere düşmüş olursunuz. Yapabileceğiniz en iyi hareket bolca kahve yapıp bu başlık altında yazılanları okumak olacak. Bir iki gününüzü okumaya ve not almaya ayırırsanız bu hafta bitmeden dosyanızı taşımış olursunuz ve rahata erersiniz

• Arkadaşlar son 23 saatim, umarım bir sonraki mesajımda güzel haberlerle yazıyor olacağım 🙏🏼

• @Ben-Batur bahtın açık olsun

• @minnesota selam mülakat maili ne kadar süre önce geliyor biliyor musunuz?

• ⭐⭐⭐

@envergulsah
    Selamlar...
    Bucketlist..

1. Sürecin imzaya taşınması
    2. DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    3. DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
    4. Soruların DV 2025 Aşamaları başlığı altında sorulması
    5. DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi

Sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• @cemciftcioglu numaranız düşük mülakat maili aldınız mı

• @Ben-Batur Hadi inşallah hocam. Her şey gönlünüzce olsun, umarım güzel haberleri bizimle paylaşırsınız.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@envergulsah siz dv2025 talihlisi misiniz?

• @gucarslan evet

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐

@ozgu geçen sezonun verilerine göre vize sorunun yoksa viyana olmadı kuala lumpur hongkong o case numarasına ankaradan sıra gelmez

• Sabah şehir hastanesinde antikor testleri için kan verdik, 3 hafta sonra çıkacakmış sonuçlar, bazı testler dışarda oluyormuş vs.. Bu testleri beklemeden aşıları alıp aile hekiminde vurulsak problem olur mu? Doktor, sonuçlara göre asilarinizi belirleyecegim gibi konuştu. Bir de hangi antikorlar a bakilacagini vurulacagimiz asilara gore belirledi, ayrıca HIV vs de ekledi.

• @envergulsah genellikle 2 hafta ile 6 hafta arası mülakat öncesi mail gelir.

• ⭐⭐⭐

@Falcon-1 Selmalar...Test sonuçlarının o kadar geç çıkacağını düşünmüyorum..İzmir Şehir hastanesi labaratuvarı 1 günde sonuçları verdi..Dış labaratuvara gönderilen tek tetkik tetanoz oluyor, onun da referans değeri olmadığından pozitif yada reaktif şeklinde bir sonucu olmayacaktır. Sonuç olarak tetanoz aşısı her halükarda olunacak...
    Viyana aşı listesine göre tetkik sonuçlarını beklemezseniz covid hariç minimum 5 farklı aşı olmanız gerekecek.. Mülakat için yeterli zamanınız var diye düşünürsek maliyet bakımından gerek var mı tartışılır...Bu 5 aşıyı zamana yayarak olursanız olası yan etkileri yaşama olasılığını azaltırsınız.

• @Falcon-1 Merhaba bizim case numaramız 12XXX Ankara mülakatı için çok olumsuz yorumlar yazmış herkes yüksek numaralar için ama bekliyoruz siteye üye oldum bilgi paylaşımlarını takip ediyorum fakat 5XXX yada daha yüksek mülakat a çağrılanlar oldumu göremedim.(Sizin ve diğer kazanan tüm arkadaşlar için hayırlısı olsun )

• Bu ileti silindi!

• @Flight101 merhaba, aslında doktorun kendisi söyledi 3. haftanın içerisinde sonuçlanacağını, anladığım kadarıyla dışarıya teste giden 2 hafta sürüyormuş gidip gelmesi. Sonrasında sonuçlara bakıp ben belirleyecegim aşıları dedi. Dediğiniz gibi bekleyelim bakalım sonuçları, sonrasına yetişir hepsi heralde.

Benzer Başlıklar

• 2655
  • 153
  • 2688
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |