Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@Bluey Selamlar..Şimdi kafama takıldı, Adacel mi Adecel polio mu yaptırdınız...İki formu var ürünün ona dikkat ettiniz mi?

• @Flight101 merhaba tdap olani yaptirdim. Kombo olan Türkiye'de yok sanırım. Doktor da onu oral olarak bulabilegimizi soyledi.

• ⭐⭐⭐

@Bluey OPA olan formu kabul olmuyor diye bir görüş yazılmıştı..Hong Kong Adacel IPA uygulamış..

• Merhaba, 2025 Exel dosyasında numarası aktif olmayan ama mülakat yeri Viyana olan kullanıcılar gördüm. Benim case numaram çok yüksek bende erkenden dosyamı Viyanaya taşımak istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek biri var mı?

Teşekkürler

• Merhaba kıymetli forum üyeleri,

Dosya taşımak istiyorum; mevcut dosya numaram ile Ankara’dan görüşme alamayacağımın farkındayım. Öğrenci olmam sebebiyle, yoğun ders programımdan dolayı forumu bir süredir düzenli olarak takip edemiyorum. Şu sıralar Schengen vizesine başvurmayı da düşünüyorum, ancak sürecin karmaşıklığı nedeniyle tam olarak ne yapmam gerektiğini netleştiremedim. Bu konuda tecrübeli forum üyelerinden destek rica ediyorum. Şimdiden göstereceğiniz yollar için teşekkür ederim. Saygılarımla.

• @bugrak Merhaba kcc'ye mail atarak dosyanızı taşıyabilirsiniz. Başlık içerisinde mail örnekleri de mevcut

• @emircanerk1 Dosya taşıma için kcc'ye mail atmalısınız. Schengen içinse başvuru yapacağınız ülkeye göre süreçler(belgeler) değişiyor. Schengen gerektirmeyen ülkeleri de değerlendirebilirsiniz ilk kez alacağınız için red mümkün. Hong Kong vb farklı seçenekleri de değerlendirebilirsiniz. 1-2 gün zaman ayırıp bu başlığı okursanız dosya taşıma ile ilgili sorularınıza hızlıca cevap bulacaksınız

• @eciskoec esasında 2014 yılında hollandadan schengen vizesi almıştım ikinci kez başvurmuş olacağım. sadece şu an nasıl hareket etmem gerektiği konusunda soru işaretlerim var. Schengenden sonra mı viyana için kcc ye mail atmam gerek?(eğer çıkarsa). Yoksa da başka mantıklı adımlar var mıdır ? Dosya taşımada geç kalmadan en doğru karar vermek istiyorum sadece.

• @eciskoec Dislike yapan arkadaş sebebini de iletsin, sebebini değerlendirelim

• ⭐⭐

@eciskoec hocam yanlislikla basilabiliyor. ben hemen geri cekiyorum fakat olagan bir durum. 3'den fazla disslike almadiginiz surece cok onemsememelisiniz bence.

• ⭐⭐⭐

Dislike atan kişi enson 13 mayısta çevirimiçi olmuş..Geçmişten geleceğe dislike atmış 😂😂😂

• ⭐⭐⭐⭐

@eciskoec, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@eciskoec Dislike yapan arkadaş sebebini de iletsin, sebebini değerlendirelim

Bana da yukarda bahar aydın'a verdiğim cevaba Tuttosport eksi vermiş nedense 🙂 bahar hanım beğendiği için 0 görünüyor... Hiç önemli değil, meyve veren ağaç hikayesi 🙂

• Arkadaşlar merhaba Ankara en son kaçlara mülakat dağıttı?

• @Serapp tamamen yanlışlıkla olmuş kaydırırken sanırım 🤗 düzelttim

• @Serc35 evet adres şart gideceğin ülkede otel en uygununu bul ve ekle

• Merhaba, askerlik erteleme sürem ekim 2025 te bitiyor o ! Mülakata cağırılırsam engel teşil eden bir durum olur mu ?

• Herkese merhabalar, sizlerden görece uzun bir yazı ile destek talep ediyor olacağım. Mayıs ayında çekilişin bana çıktığını öğrendiğim anda uzun araştırmalar ile ds260 formunu hızlıca doldurup, geçmiş deneyimleri bolca okuyarak da yapmam gereken şeyin bu cn ile dosya taşımak olduğuna emin olmuştum. Fakat bunun için öncelikle sürecin başlamasını beklemem gerektiğini sonrası için de cut off olduktan sonra diğer konsolosluklara mail atarak rica minnet yoluyla dosya taşıyabileceğimi öğrenmiştim. Daha çok var diyerek hayatıma kaldığım yerden devam edip bu forumu da bir süreliğine rafa kaldırmıştım. 1 ay önce süreç başladı hadi araştırmalara devam diyerek buraya girdim ve yeni FAM yönetmeliğine göre artık KCC nin dosya taşımak için oturumu şart tutmadığını hatta birkaç ay önce bunu duyan bazı kişilerin dosyasını taşıdığını mülakat bile aldığını gördüm. 1 aydır forumu okuyor, kendi sürecimle ilgili doğru yolun ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Tabii kafam da bir hayli karışıyor herkes gibi.
    Dosyayı KCC ile taşırsak mülakat alabilme garantimizin olmayacak olması beni düşündürüyor. Excell tablosuna baktığımda, birçok insanın Hong Kong veya Bangkok seçtiğini gördüm. Buraların çok tercih edilmesinin sebeplerini merak ediyorum. Ek olarak bu, yığılmaya sebep olup ilerleyen aylarda mülakat vermemelerine sebep olabilir mi? Bununla ilgili endişelerini yazanlar olmuş ve olabilir bunu bilemeyiz gibi cevaplar yazılmış. Çok haklısınız tabii bilemeyiz fakat bu ihtimali göz önünde bulundurup başka ülkeleri değerlendirebilirim diye düşünüyorum fakat neye göre değerlendireceğim konusunda kafam karışık. Dosyayı taşımak için seçtiğimiz ülke ile ilgili vize istememesi dışında nasıl kriterlere bakmamız gerekiyor tam olarak? Bir de KCC nin dosyayı taşıyacağının da bir garantisi yok anladığım kadarıyla. Bu kararı verirken dosyayı taşımak istediğimiz yer bir etken mi kararı vermesinde, olumsuz yanıt alırsak bu talebi başka bir ülke için yeniden yapabiliyor muyuz? İhtimali artırmak için neler yapabiliriz? Risk her zaman var farkındayım. Amacım riski minimuma indirerek ilerlemek. Özetle; evet dosyamı taşıyacağım fakat cut off olmadan taşımayı denemenin daha mantıklı olduğunu gördüğüm için nereye taşıyacağımla ilgili kararsızım ve araştırmalarıma devam ediyorum. Sizlerden de yorumlarınızı, tavsiyelerinizi rica edeceğim.
    Son olarak vaktinizi aldığım için üzgün olduğumu, bu iletiyi gönderene kadar çok direndiğimi fakat karmaşamı paylaşmaya ve desteklerinize ihtiyacım olduğunu söylemeliyim. Değerli vaktiniz ve emekleriniz için teşekkürler.

• @ozgu dosya taşıma tamamen maddi imkan ve tabiki elinizdeki pasaportun vize gücü ile alakalı. Avrupa ülkelerine gidiş konusunda sorun olmayacak ise oturum istemeyen ülkeler var, senghen vize sorunu var ise uzak dogu veya muscat taşıyanlar var. Buradaki temel dikkat edilecek konu; konsolosluk yaklaşımı, pasaport gücünüz ve maddi durumunuz. İyi şanslar

• herkese hayırlı geceler, umarım herkesin keyfi yerindedir. case number’ım 7.300’lerde, ds260 formunu da 2-3 gün gibi bir sürede gönderdim fakat henüz mülakat tarihi için bir mail tarafıma iletilmedi. sizce normal mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@halildnrts34 normal bu konu başlığının ilk iletisini okursanız nedeninide görebilirsiniz

Benzer Başlıklar

• 642
  • 83
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |