DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan 3 kez vize aldım hepsi j1 ama birinde gidemedim koronadan dolayı sadece 2 kere amerikaya gittim vizelerimin süresi bitti ap kalmam umarım bilgileriniz için çok teşekkür ederim
-
@Gs1905 doğrudur sadece aklımda kalan daha önceden bazı kişilerde add applicant seçeneğinin gözükmediğiydi belkide nedeni başka bir şeydir belki o anlık sistemsel sıkıntıdır sadece. Teşekkürler bilgi düzeltmesi için
-
Merhaba
Dosya mı Dublın e taşımayı düşünüyorum. Oturum izni gerekiyor mu? Dosyasını taşıyan varsa bilgilendirirse sevinirim :)
-
merhabalar unganlara gitmeden önce covid 19 aşı kartımız ve normal aşı kartımız yok. Nereye gidip bunu yaptırmalıyız ve hangi aşılar gerekli? unganlara gidenler bu süreçte bunun için ne yaptılar? Eğer hastanede antikorun var diyip aşı yapmazlarsa onu götürmeli miyiz?
-
@dkerim
Hizlica hazir bilgiye ulasmak yerine, bu forumu gece gunduz takip eden, her bir yazilan iletisini kacirmadan okuyan diger kazananlar gibi, siz de takip ederek yeterli bilgiye ulasip, surecinizle ilgili kararlar verebilirsiniz. Bol sanslar. -
@ugursway hocam bayadır okuyorum her sayfayı ama hayatında bir müşkülatı var ve şu an 500 sayfa forum oldu tekrar geriye dönüp bakmak için yeterli zaman bulmak zor oluyor. Neyse iyi şanslar herkese
-
@dkerim
Selamlar....2024 konsolosluk performansları..Sayılar basılmış olan vizeyi gösterir.. -
Merhaba
Dosya mı Dublın e taşımayı düşünüyorum. Oturum izni gerekiyor mu? Dosyasını taşıyan varsa bilgilendirirse sevinirim :)
-
@Flight101 teşekkürler
-
@cttl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Bulgaristan-Sofya konsolosluğuna mail atmıştım, dosyamı KCC ile size taşısam, İstanbul'a yakınsınız, problem olur mu, kabul eder misiniz, mülakat verir misiniz minvalinde.
Sonuçta gerçekten yakın ve İstanbuldan arabayla bile kısa sürede ulaşılabilirdi.Ama aşağıdaki gibi bir cevap atmışlar. Benim gibi heveslenen var ise bilgi amaçlı iletiyorum.
"Currently, we are not authorized to process visa cases of applicants who are not Bulgarian citizens or permanent residents of Bulgaria in possession of a valid Bulgarian permanent residence card. Unfortunately, we cannot accept your case for processing because of our limited scheduling capacity."
Merhaba arkadaşlar kısa bir sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim. Alıntı yaptığım iletide @cttl hocam Bulgaristan'daki konsolosluk ile yaptığı mailleşmeyi paylaştı. Kendisine teşekkür ederim, şöyleki ben dosyamı Sofiaya taşıdım ve yakında oturum kartı alacağım. Almış olduğum oturum kartı aracılığıyla mülakat alabilir miyim?(çünkü mailden daimi ikametten bahsediyor)Kısacası oturum belgemin hangi statüde olacağından emin olamıyorum, konu ile ilgili forumda deneyim veya bilgi sahibi olan var mıdır acaba? Teşekkür ederim.
-
@Erdem-Yıldız isim soy isim kombinasyonunuz Türkiye'de hattı sayılır bir kullanıma sahipse AP kalma riskinizin yüksek olduğundan bahsediyor @gucarslan Terör vs olası bir suça karışmış bir kişi ile aynı ismi taşıyan talihliler bu sebepten AP'ye bırakıldı maalesef. Arama butonundan aratıp eski deneyimlere ulaşabilirsiniz. Çocuklara isim koyarken orijinallik şart yani bize de ders olsun şimdiden 😅
-
@mbt4272 merhaba, bazen alakasiz cevaplar atabiliyorlar mail iceriginizi degistirip tekrar deneyebilirsiniz
-
@gucarslan benim isim ve soyisim kombinasyonumdanda çok kisi var, sizce ayni endişeyi ben de yaşamalı miyim?
-
@bahar_aydin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan benim isim ve soyisim kombinasyonumdanda çok kisi var, sizce ayni endişeyi ben de yaşamalı miyim?
İsimden AP'ye kalanların dosyaları aşırı beklemeden çözülüyor aslında, tek problem buysa endişelenecek bir şey yok gibi :)
-
Selamlar arkadaşlar. İlk 1.5 k içerisindeyim ve mail gelmedi hala sizce ne zaman gelir ? Ds 260 formunu başvurular açıldıktan 3 gün sonra doldurdup gönderdim.
Mülakat yerimi ankara seçtim. Sizce hangi tarihler arasında mülakat maili gönderirler ? -
@bahar_aydin endişe yaşarsanız sorun çözülecek mi? Nncpden apye kalma durumu herkesin başına gelebilecek bir şey (kimine göre daha çok, kimine göre daha az) ama buna endişe ederek veya öncesinde farklı bir şey hazırlayarak çözüm bulamayacaksınız onun için müdahil olamayacağınız noktalara çok fazla takılıp zorlu olan bu bekleme sürecini kendinize daha da zorlu hale getirmeyin derim
-
@Ben-Batur hımmm.. peki geçmiş yıllarda mali yıl içinde çözülemediği için vize alamayanları nasıl açıklamak lazım?
ben geçen yıl 3 tane biliyorum mesela.. önceki yıllar da baya var.
hangi veri bu bilgiyi size sağladı paylaşabilir misiniz bizlerle de? -
@Serapp hanım teşekkür ederim
-
Günaydın herkese
Sabah 9da eşimle mülakata girdik ve vizemiz onaylandı 🎉 çok mutluyuz 🙂ilerleyen saatlerde Tecrübelerimizi ve detayları detaylıca yazacağım.
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum