DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@dkerim ziyadesiyle yanlış bakıyorsunuz..
önemli olan kaç vize bastığı, en yüksek vize bastığı case değil.
ona bakarsanız afrika'da 87.000'deki cn'ye vize basmış.. 87.000 vize basmış ya da oradaki caseleri gelene kadar hepsine vize basmış demek değil.6-7K ve üzeri olup da, dosyasını halen ankara'dan başka bir yere taşımamış talihlilerin aklından şüphe ederim.
-
@Erdem-Yıldız muscat konsolosluğuna mail atıp sorun.
bu arada bence endişelenmeniz gereken nokta NNCP'den AP'ye kalmanız olsun.
bu ad-soyad kombinasyonu ile AP'ye kalmama ihtimaliniz neredeyse yok. -
@gucarslan hocam herkesin bir müşkülatı olabiliyor. Peki o zaman sana şunu sorayım. En çok mülakat veren ülke sorsam bakabileceğim bir tablo varmı?
-
@dkerim yukarıda link vermişsiniz, oradan bakabilirsiniz.
-
@gucarslan belli ki atladığım biryer var. Kafam iyice karıştı vallahi. Sayfada ay ay var. bunları birleştiricem mi ne yapıcam bilemedim.
-
@gucarslan Adım ve Soyadım da ne gibi problem var anlamadım ? maalesef muscat konsolosluğunun e-mail adresi yok
-
@dkerim
Bahsetmis oldugunuz DV yillarinin icerisinde neler yasandigini, ne gibi degisiklikler oldugunu, sureclerin nasil basladigini ve nasil bittigini bilmediginiz icin o verilere yuzseysel baktiginizda sizleri yanilttigini belirtmek isterim. Kendi senem olan DV2022 uzerinden ornek vermek gerekirse, o sene DS-260 formunu kim once submit ettiyse, CN’den bagimsiz bir sekilde mulakat onceligi aldilar, oyle ki 3k CN’e sahip bazi kisiler Ankara’dan, DS-260 formlarini gec submit ettikleri icin, mulakat alamadilar. Gec dedigimde haziran ayinin ikinci haftasiydi. Bu sebeple 26995 CN’e sahip kisi, mayis ayi icerisinde formunu submit ettigi icin mulakat alabilmisti. DV2023 un baslangicinda da bu oncelik bir sure devam etti, daha sonra olmasi gereken CN siralamasina gore mulakat planlama duzenine geri donduler. Kisacasi, bahsi gecen DV yillari ile ilgili analiz yapmaniz icin o yillarin basliklarini okuyup, yeteri kadar bilgi sahibi olmak gerekmektedir. Sayin Gucarlslanin dedigi gibi, dosya transfer etmek bu denli kolaylasmisken, CN’i yuksek olan kazanalarin Ankara’dan mulakat alma umuduna kapilmamasi gerekmektedir. -
@Erdem-Yıldız bu iletimi okuyun lütfen;
-
@dkerim gayet açık aslında. buradaki toplama bakacaksınız..

-
@ugursway Bilgi için teşekkür ederim. Dosya taşıma için geç kalmamışımdır diye ümit ediyorum. sorun şu hangi konsolosluk ? Yani en çok mülakatı veren konsolosluğu bulmam önemli. bu sorunun cevabını ve taşıma için yapmam gereken işlemleri grupta yazmışlardı ama kolayında olan varsa link bırakırsa çok memnun olurum.
-
@gucarslan yani topu topu 1640 kişiye mi mülakat verilmiş?
-
@dkerim :)
toplam verdiği vize sayısı, kişi değil.

EU kısmında 724 vize (383 case)
bu şekilde incelemeniz lazım dosyayı.. -
@gucarslan ap durumunu biliyorum daha önceden 3 abd vizem oldu hiç birinde ap kalmadım bu bir avantaj mı sizce
-
@Erdem-Yıldız elbette faydası var eğer geçmiş vizeleriniz varsa.
-
@muammerkrgvs nasıl der bunu, inanılmaz!!
lanet olası federaller.. -
@gucarslan 3 kez vize aldım hepsi j1 ama birinde gidemedim koronadan dolayı sadece 2 kere amerikaya gittim vizelerimin süresi bitti ap kalmam umarım bilgileriniz için çok teşekkür ederim
-
@Gs1905 doğrudur sadece aklımda kalan daha önceden bazı kişilerde add applicant seçeneğinin gözükmediğiydi belkide nedeni başka bir şeydir belki o anlık sistemsel sıkıntıdır sadece. Teşekkürler bilgi düzeltmesi için
-
Merhaba
Dosya mı Dublın e taşımayı düşünüyorum. Oturum izni gerekiyor mu? Dosyasını taşıyan varsa bilgilendirirse sevinirim :)
-
merhabalar unganlara gitmeden önce covid 19 aşı kartımız ve normal aşı kartımız yok. Nereye gidip bunu yaptırmalıyız ve hangi aşılar gerekli? unganlara gidenler bu süreçte bunun için ne yaptılar? Eğer hastanede antikorun var diyip aşı yapmazlarsa onu götürmeli miyiz?
-
@dkerim
Hizlica hazir bilgiye ulasmak yerine, bu forumu gece gunduz takip eden, her bir yazilan iletisini kacirmadan okuyan diger kazananlar gibi, siz de takip ederek yeterli bilgiye ulasip, surecinizle ilgili kararlar verebilirsiniz. Bol sanslar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum