Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gucarslan Adım ve Soyadım da ne gibi problem var anlamadım ? maalesef muscat konsolosluğunun e-mail adresi yok

• @dkerim
    Bahsetmis oldugunuz DV yillarinin icerisinde neler yasandigini, ne gibi degisiklikler oldugunu, sureclerin nasil basladigini ve nasil bittigini bilmediginiz icin o verilere yuzseysel baktiginizda sizleri yanilttigini belirtmek isterim. Kendi senem olan DV2022 uzerinden ornek vermek gerekirse, o sene DS-260 formunu kim once submit ettiyse, CN’den bagimsiz bir sekilde mulakat onceligi aldilar, oyle ki 3k CN’e sahip bazi kisiler Ankara’dan, DS-260 formlarini gec submit ettikleri icin, mulakat alamadilar. Gec dedigimde haziran ayinin ikinci haftasiydi. Bu sebeple 26995 CN’e sahip kisi, mayis ayi icerisinde formunu submit ettigi icin mulakat alabilmisti. DV2023 un baslangicinda da bu oncelik bir sure devam etti, daha sonra olmasi gereken CN siralamasina gore mulakat planlama duzenine geri donduler. Kisacasi, bahsi gecen DV yillari ile ilgili analiz yapmaniz icin o yillarin basliklarini okuyup, yeteri kadar bilgi sahibi olmak gerekmektedir. Sayin Gucarlslanin dedigi gibi, dosya transfer etmek bu denli kolaylasmisken, CN’i yuksek olan kazanalarin Ankara’dan mulakat alma umuduna kapilmamasi gerekmektedir.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dkerim gayet açık aslında. buradaki toplama bakacaksınız..

9763c380-3571-4332-8b56-29aa5b556ed9-image.png

• @ugursway Bilgi için teşekkür ederim. Dosya taşıma için geç kalmamışımdır diye ümit ediyorum. sorun şu hangi konsolosluk ? Yani en çok mülakatı veren konsolosluğu bulmam önemli. bu sorunun cevabını ve taşıma için yapmam gereken işlemleri grupta yazmışlardı ama kolayında olan varsa link bırakırsa çok memnun olurum.

• @gucarslan yani topu topu 1640 kişiye mi mülakat verilmiş?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dkerim 🙂

toplam verdiği vize sayısı, kişi değil.

29790bfc-2ee5-4e44-a232-00a8e55914e6-image.png

EU kısmında 724 vize (383 case)
    bu şekilde incelemeniz lazım dosyayı..

• @gucarslan ap durumunu biliyorum daha önceden 3 abd vizem oldu hiç birinde ap kalmadım bu bir avantaj mı sizce

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız elbette faydası var eğer geçmiş vizeleriniz varsa.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@muammerkrgvs nasıl der bunu, inanılmaz!!
    lanet olası federaller..

• @gucarslan 3 kez vize aldım hepsi j1 ama birinde gidemedim koronadan dolayı sadece 2 kere amerikaya gittim vizelerimin süresi bitti ap kalmam umarım bilgileriniz için çok teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@Gs1905 doğrudur sadece aklımda kalan daha önceden bazı kişilerde add applicant seçeneğinin gözükmediğiydi belkide nedeni başka bir şeydir belki o anlık sistemsel sıkıntıdır sadece. Teşekkürler bilgi düzeltmesi için

• Merhaba

Dosya mı Dublın e taşımayı düşünüyorum. Oturum izni gerekiyor mu? Dosyasını taşıyan varsa bilgilendirirse sevinirim 🙂

• merhabalar unganlara gitmeden önce covid 19 aşı kartımız ve normal aşı kartımız yok. Nereye gidip bunu yaptırmalıyız ve hangi aşılar gerekli? unganlara gidenler bu süreçte bunun için ne yaptılar? Eğer hastanede antikorun var diyip aşı yapmazlarsa onu götürmeli miyiz?

• @dkerim
    Hizlica hazir bilgiye ulasmak yerine, bu forumu gece gunduz takip eden, her bir yazilan iletisini kacirmadan okuyan diger kazananlar gibi, siz de takip ederek yeterli bilgiye ulasip, surecinizle ilgili kararlar verebilirsiniz. Bol sanslar.

• @ugursway hocam bayadır okuyorum her sayfayı ama hayatında bir müşkülatı var ve şu an 500 sayfa forum oldu tekrar geriye dönüp bakmak için yeterli zaman bulmak zor oluyor. Neyse iyi şanslar herkese

• ⭐⭐⭐

@dkerim
    Selamlar....2024 konsolosluk performansları..Sayılar basılmış olan vizeyi gösterir..

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1f7l3ef-VD67fH9916buRkAzmQNFRoV18GUTbeKx8x6s/edit?gid=1061983673#gid=1061983673

• Merhaba

Dosya mı Dublın e taşımayı düşünüyorum. Oturum izni gerekiyor mu? Dosyasını taşıyan varsa bilgilendirirse sevinirim 🙂

• @Flight101 teşekkürler

• @cttl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bulgaristan-Sofya konsolosluğuna mail atmıştım, dosyamı KCC ile size taşısam, İstanbul'a yakınsınız, problem olur mu, kabul eder misiniz, mülakat verir misiniz minvalinde.
    Sonuçta gerçekten yakın ve İstanbuldan arabayla bile kısa sürede ulaşılabilirdi.

Ama aşağıdaki gibi bir cevap atmışlar. Benim gibi heveslenen var ise bilgi amaçlı iletiyorum.

"Currently, we are not authorized to process visa cases of applicants who are not Bulgarian citizens or permanent residents of Bulgaria in possession of a valid Bulgarian permanent residence card. Unfortunately, we cannot accept your case for processing because of our limited scheduling capacity."

Merhaba arkadaşlar kısa bir sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim. Alıntı yaptığım iletide @cttl hocam Bulgaristan'daki konsolosluk ile yaptığı mailleşmeyi paylaştı. Kendisine teşekkür ederim, şöyleki ben dosyamı Sofiaya taşıdım ve yakında oturum kartı alacağım. Almış olduğum oturum kartı aracılığıyla mülakat alabilir miyim?(çünkü mailden daimi ikametten bahsediyor)Kısacası oturum belgemin hangi statüde olacağından emin olamıyorum, konu ile ilgili forumda deneyim veya bilgi sahibi olan var mıdır acaba? Teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

• 153
  • 2688
  • 15677
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |