Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD Hayatın İçinden Takas Yapma ve Yardımlaşma - Kiralama - İkinci el Online Alışveriş vb.


  • alt metni

    Mal ve hizmetlerde takas yapmak asırlık bir sanattır. Son zamanlarda, komşularınızla ve arkadaşlarınızla ticaret yapma fikri büyük bir destek aldı ve modern bir dönüşe geçti. Çevrimiçi takas çok sayıda yeni siteye ve topluluğa yol açtı.
    İnsanların gelirleri düşmesiyle birlikte neredeyse bütün dünyada insanlar, istedikleri ve ihtiyaç duydukları mal ve hizmetleri uygun bir şekilde elde etmek için yeni yöntemler aramaya başladılar. Bugün, birçok büyük ve küçük ölçekli paylaşım sitesi bulabilirsiniz ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

    Kazandığınız parayı çok fazla harcamadan kıyafet, müzik ve hatta egzotik tatilleri paylaşmanıza, takas etmenize ve kiralamanıza yardımcı olacak şekilde tasarlanan bir çok siteyi bir araya getirdim. Bazı durumlarda, hiçbir şey harcamanıza bile gerek kalmayabilir! Saygılarımla..

    HER ŞEY ÜCRETSİZ

    alt metni
    Freecycle Network

    Freecycle Network ™, dünya genelinde 9.336.004 üyeli 5.306 gruptan oluşmaktadır. Bu bir tabandır ve kendi kasabalarında ücretsiz olarak eşya veren ve alan insanların tamamen kar amacı gütmeyen bir hareketidir. Üyelik ücretsizdir ve gönderilen her şey BEDAVA, yasal ve her yaş için uygun olmalıdır. Bulunduğunuz bölgeye şehre, eyaletteki gruba üye olmalısınız. Bu gruplar Türkiye’de de bulunmakta verilen ya da aranan eşyaları görmek için yerel gruba üye olmalısınız. Yahoo Grubuna gidin ve yayınları görüntülemek için ilk önce "Katıl" seçeneğini tıklayın.

    https://www.freecycle.org/


  • GÜVENİLİR AİLELER “Yardımlaşma”

    alt metni

    BabysitterExchange

    BabysitterExchange, tıpkı sizin gibi güvenilir arkadaşlarınız, aileniz ve komşularınızla bağlantı kurmanıza yardımcı olacak ilk çevrimiçi topluluktur. Üyelerin birbirleri için görev alışverişinde bulundukları, ihtiyaç duydukları zaman ihtiyaç duydukları yardımı almalarını sağlayan bir yerdir.
    Oluşturduğunuz grupta ister paralı yardımlaşabilir isterseniz parasız olarak yardım alabilirsiniz. Kendi mahallenizdeki gruplara dahil olur. Nasıl yardımlar alabileceğinizi veya nasıl hizmet verebileceğinizi belirtir ve gruba dahil olabilirsiniz.

    BabysitterExchange, aşağıdakilerden için mükemmeldir:

    • Bebek bakıcılığı
    • Araba ihtiyacı
    • Getir götür işi,” bir iş için yardım alma”
    • Kişisel Yardımlar
    • Teslim Alma / Bırakma
    • Ev tamiri
    • Hayvan bakıcılığı
    • Özel Ders

    BabysitterExchange, mevcut topluluklar ve gruplar için de harika bir araç olabilir! Bebek bakıcılığı kooperatifleri, kilise grupları, ebeveyn kuruluşları, mahalleler ve dernekleri, yeni bir BabysitterExchange Topluluğu için harika bir başlangıç noktasıdır. Herkes BabysitterExchange'i kullandığınızda hayatın ne kadar kolay olabileceğini anladıktan sonra herkes katılmak isteyecektir.

    https://www.babysitterexchange.com


  • BİSİKLET KİRALAMA

    alt metni

    Capital Bikeshare

    Capital Bikeshare, DC, Virginia ve Maryland'in bisiklet paylaşım sistemi ve ülkedeki ilk büyük ölçekli bikeshare'dür. Washington DC, Arlington, Alexandria, Tysons, Reston, Silver Spring, Takoma Park, Bethesda and Chevy Chase'in karşısında yüzlerce istasyonda binlerce bisiklete sahiptir. Hepsinden iyisi, 7/24 kullanımı mevcuttur.
    Özel olarak tasarlanmış, sağlam ve dayanıklı bisikletlerden oluşan bir filodan oluşmaktadır. Bisikletler bir istasyondan açılabilir ve sistemdeki herhangi bir istasyona geri gönderilebilir ve bu sayede tek yönlü seyahatler için idealdir. İnsanlar işe gidip gelmek, akşam yemeği için arkadaşlarla buluşmak veya sadece gezip yeni yerler görmek için bisiklet paylaşımını kullanıyorlar. Kaydolduktan sonra, 30 dakika altındaki tüm yolculuklar ücretsizdir.

    Uygulama üzerinden, bir bisiklet kilidini açmak ve hemen binmek için izin hazırdır.
    Uygulama içinde, tüm istasyon konumlarını görüntüleyebilir, mevcut bisiklet ve rıhtım sayısını görüntüleyebilirsiniz. Bisikletinizi açtığınızda otomatik olarak başlayan zamanlayıcı ile sürüşünüzü takip edin. Bir rota önerisine mi ihtiyacınız var? Basitçe bir istasyon pimine veya konumuna dokunun ve uygulama size en iyi rotayı gösterecektir. Ve tabii ki, Sağlık uygulaması entegrasyonuyla pedal çevirdiğinizde egzersiz kredinizi alın.

    Fiyatlandırma:

    SÜRÜŞ SÜRESİ MALİYET
    0-29 dakika Dahil
    30-59 dakika 2 $
    60-89 dakika +4 dolar
    90+ dakika Her 30 dakikada bir + 8 $
    24 Saatlik Geçiş 8 $
    3 Günlük Geçiş 17 $
    Gündüz Anahtar Üyeliği 10 $ başlangıç ücreti + 7 $ / gün
    Yıllık 85 $

    Uygulama: Ücretsiz
    alt metnialt metni


  • KİTAP KULÜBÜ “Kitap,cd, dvd değişimi”

    alt metni

    PaperBackSwap

    PaperBackSwap, kitapları diğer kullanıcılarla değiştirmenize veya çevrimiçi olarak yeni kitaplar satın almanıza olanak sağlayan kullanılmış bir kitap sitesidir.

    Başlamak kolaydır:

    Bir kitabı listele ve istendiğinde, başka bir üyeye posta gönder ve karşılığında almak için yaklaşık 2 milyon kitap arasından seçim yap. Yeni kitabınızı aldıktan sonra, isterseniz saklayın veya bitirdiğinizde başka bir kitapla değiştirmekte özgürsünüz.

    • Gönderdiğiniz kitaplara posta ücreti ödersiniz. Aldığınız kitaplar size posta ücreti ödenmiş olarak gelir.
    • Ciltli Kitaplar, Sesli Kitaplar, Ders Kitapları ve daha pek çok işlem yapmanın tadını çıkarın.
      DVD ve CD Değişimi de yapılabilmekte
      PaperBackSwapBookMoochSwapaDVDSwapaCD.com

    http://www.paperbackswap.com ~ http://bookmooch.com ~ http://www.swapadvd.com ~ http://www.swapacd.com


  • TOPRAK PAYLAŞIMI

    alt metni

    SharedEarth

    SharedEarth, toprak sahiplerini buluşturuyor, bitki yetiştirmek için alana ihtiyaç duyan bahçıvanlar ve çiftçiler için ücretsiz bir sitedir (örneğin , ev içi bir sebze bahçesi yapmak için). Bir miktar ürün paylaşımı karşılığında toprağa ücretsiz kullanım hakkı elde edebilirsiniz. Güçlü ve büyümekte olan bir yerel gıda hareketi ve gıda güvenliği konusundaki endişelerin olduğu bir dönemde, SharedEarth sadece en önemli paylaşım sitesi olabilir!

    https://sharedearth.com/


  • HERŞEYİ KİRALAYIN veya KİRAYA VERİN

    alt metni
    Zilok

    alt metni
    Craigslist

    Sahibinden veya bir firmadan kirala “Zilok, Craigslist” kısa süreli kiralamalarınız için harika ürünler bulmanıza yardımcı olacaktır. Bir defalık kullanım için tam bedel ödemek yerine, bu ücretsiz site üyelerinden kiralayarak alın.

    Sahibinden Veya Firmadan Araç Kiralama:

    • Karavan, Motosiklet, Limuzin, Lüks araç, Treyler, Kamyon vb.

    Tatil Fırsatları:

    • Ev kiralama, Kabin kiralama, Kamp yeri kiralama, Apartman kiralama, Mobil ev kiralama, Yazlık kiralama, Ekipman kiralama, Bahçe kiralama, vb.

    Makına Kiralama:

    • Her Türlü Aleti Kirala

    Parti ve etkinlik kiralama

    • Mekan kiralama, İkram ekipmanı kiralama, Ses cihazı kiralama, DJ kiralama, Mobilya kiralama, Düğün, Konferans, Çadır kiralama, Ev kiralama, Elbise kiralama, Gelinlik kiralama, Takım elbise kiralama, Giyim kiralama, El çantası kiralama,

    Bazı İhtiyaçlar:

    • Bebek ekipmanlarının kiralanması, Koşu bantı kiralama, Dikiş makinesi kiralama, Bebek oto koltuk kiralama

    Elektronik Kiralama:

    • Bilgisayar kiralama, Projektör kiralama, GPS kiralama, Video oyunu kiralama, Kamera kiralama, Video kamera kiralama, Kayak kiralama, Tekne kiralama, Yelken kiralama, Kamp Alanı kiralama, Bisiklet kiralama

    http://us.zilok.com ~ https://www.craigslist.org


  • EV DEĞİŞ TOKUŞU

    alt metni

    HomeExchange

    HomeExchange, 187 ülkede yaklaşık 400.000 konutu bulunan, kullanıcıların seyahatleri için uygun maliyetli ve konforlu bir konaklama çözümü bulmalarını sağlayan dünyanın önde gelen ev değişimi topluluğudur. HomeExchange'in yenilikçi sistemi, geleneksel karşılıklı değişim ve GuestPoints ile karşılıklı olmasa da değişim için izin verir. Üyeler, evlerini ve apartmanlarını birbirleriyle takas etmek için gecelik sadece $15 öderler
    HomeExchange mobil uygulamasıyla zaman kazanın ve daha fazlasını yapın: mevcut evlerde arama yapın, üyelerle canlı sohbet edin, evden doğrudan resim ekleyin.

    • Ücretsiz kaydolun, kişisel profilinizi ve ev profilinizi doldurun
    • Hayalinizdeki varış yerlerini seçin ve favorilerinize evler ekleyin
    • Entegre mesajlaşma sistemimizden diğer üyelerle iletişime geçin
    • Seyahatinizin ayrıntılarını tanımlayın ve alışverişinizi tamamlayın
    • Gönül rahatlığıyla seyahat edin ve değişim uygulamasına doğrudan uygulamadan erişin

    Uygulama: Ücretsiz
    alt metnialt metni


  • ODA PAYLAŞMA “Kanepe Sörfü” 🙂

    alt metni

    CouchSurfing

    Couchsurfing, yerel halkla kalmak, ömür boyu seyahat eden arkadaşlar edinmek veya memleketinize gelen yolcuları ağırlamak için en iyi yoldur. 12 milyondan fazla seyahat meraklısı Couchsurfing'i dünya çapında 230.000'den fazla şehirde kullanıyor. Seyahat planınızı planlamak ve yönetmek için Couchsurfing uygulamasını kullanın.

    Bir sonraki varış noktanızda:

    • Binlerce şehir ve kasabada kalacak bir çok yere göz atın
    • Yerel halkla tanışın ve otantik bir seyahat deneyimi yaşayın
    • Bulunduğunuz yerin yakınında veya yakınında konaklama seçeneklerini keşfedin
    • Ev sahibinizle konaklamanız ücretsizdir.

    Uygulama: Ücretsiz
    alt metnialt metni


  • İKİNCİ EL GİYSİ VE AKSESUAR

    alt metni

    ThredUP

    İkinci el bayan giyim ve aksesuarlarına, hamile kıyafetlerine ve çocuk giyimine kadar her saat yeni gelen satıcılar bulun! Ayrıca, J. Crew, Anthropologie, Gap, Lululemon, ve Ann Taylor LOFT gibi favorileri içeren 35.000 markayı keşfedin. Oyuncak dolu bir kutu alabilir veya çocuğunuzun kullanılmış giysilerini diğer kullanıcıların seçmesi için gönderebilirsiniz.

    • Dolabınızda kullanmadığınız eşyalarınız mı var? Yeni kıyafetler için yer açın ve önceden sevdiğiniz ama artık kullanmadığınız iyi durumdaki kıyafetlerinizi bize göndererek ikinci bir insanı mutlu etmesini sağlayın!

    Uygulama: Ücretsiz
    alt metnialt metni


  • İKİNCİ EL GİYSİ VE AKSESUAR TAKAS

    alt metni

    RehashClothes

    Giysilerinizi ve aksesuarlarınızı ücretsiz çevrimiçi olarak değiştirin. Kıyafetlerinizi değiştirmenin, yeni arkadaşlar edinmenin ve çevreye yardım etmenin en kolay yoludur. Çevrimiçi kıyafet değiştirme partimize katılın ve gardırobunuzu bugün değiştirin. Ticaret yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

    Dolabını Aç:

    • Artık istemediğiniz kıyafetleri, ayakkabıları, aksesuarları, mücevherleri ve makyajları bulun ve bunları listeleyin.

    Giysilerinizi Değiştirin:

    • Bir teklifi kabul ettiğinizde, kıyafetlerinizi ve aksesuarlarınızı diğer üyeye gönderirsiniz ve beğenmiş olduğunuz mükemmel kıyafetleri alırsınız.

    Para Biriktir:

    • Rehash kullanmak serbesttir. Giriş ücreti ya da işlem ücreti yoktur; Sen sadece kendi nakliye ve ticaret için istediğiniz kadar ödeme yaparsınız.

    https://www.rehashclothes.com


  • @Rüzgar hocam sizden çok güzel içerik yöneticisi olur aslında. Kendi mesleğiniz haricinde online olarak bu işi de yapabilirsiniz.


  • @Rüzgar Çoğu hakkında bilgim yoktu, elinize sağlık.


  • @Rüzgar ına kapılıp gideceğiz biraz yavaşla 🙂

  • ⭐⭐

    @Rüzgar harika 👏👏👏 zaman ayırdığınız için tesekkür ederiz.


  • Facebook Grubumuzdan Ayla Nilüfer Pacci Katkılarıyla Teşekkürler

    HİÇBİR ŞEY SATIN ALMA PROJESİ “HERŞEY ÜCRETSİZ“

    alt metni

    Buy Nothing Project

    Buy Nothing üyeleri için dünya çapında bir hediye ekonomisidir, evden uzakta olanlara yardım etmeye, ücretsiz yerel şeyler hakkında tavsiyelerde bulunmaya, ihtiyaç duyulabilecek, ödünç alınabilecek, ödünç verilmesine gerek kalmadan ödünç verme konusunda tavsiyelerde bulunmaya odaklanır. Bu, üyelerin bir hediye ekonomisi zihniyetiyle ve kendi riskleri altında katıldığı küresel bir ödünç verme kütüphanesi ve gezginler ağıdır.

    BUY NOTHİNG KAPSAYAN ÜLKELER
    AUSTRALIA BRUNEI CANADA CHINA
    EUROPE INDIA MEXICO NEW ZEALAND
    PHILIPPINES SINGAPORE SOUTH AFRICA SOUTH KOREA
    TRINIDAD & TOBAGO UNITED KINGDOM USA

    https://buynothingproject.org

    Tüm Nothing Buy Project üyelerine açık olan grup burada bulunabilir:
    https://www.facebook.com/groups/1083874938340481/


  • @rüzgar ABD Hayatın İçinden Takas Yapma ve Yardımlaşma - Kiralama - İkinci el Online Alışveriş vb. içinde söyledi:

    Facebook Grubumuzdan Ayla Nilüfer Pacci Katkılarıyla Teşekkürler

    HİÇBİR ŞEY SATIN ALMA PROJESİ “HERŞEY ÜCRETSİZ“

    alt metni

    Buy Nothing Project

    Buy Nothing üyeleri için dünya çapında bir hediye ekonomisidir, evden uzakta olanlara yardım etmeye, ücretsiz yerel şeyler hakkında tavsiyelerde bulunmaya, ihtiyaç duyulabilecek, ödünç alınabilecek, ödünç verilmesine gerek kalmadan ödünç verme konusunda tavsiyelerde bulunmaya odaklanır. Bu, üyelerin bir hediye ekonomisi zihniyetiyle ve kendi riskleri altında katıldığı küresel bir ödünç verme kütüphanesi ve gezginler ağıdır.

    BUY NOTHİNG KAPSAYAN ÜLKELER
    AUSTRALIA BRUNEI CANADA CHINA
    EUROPE INDIA MEXICO NEW ZEALAND
    PHILIPPINES SINGAPORE SOUTH AFRICA SOUTH KOREA
    TRINIDAD & TOBAGO UNITED KINGDOM USA

    https://buynothingproject.org

    Tüm Nothing Buy Project üyelerine açık olan grup burada bulunabilir:
    https://www.facebook.com/groups/1083874938340481/

    bu proje harika. biz ilk geldiğimizde evi neredeyse bedavaya kurduk sayelerınde. hala da işimize yarayan birşeyler çıktığında alıyoruz.


  • Çok yararlı bir konu başlığı ama merak ediyor atılan uygulama ve sistemler hâlâ güvenilir ve aktif şekilde kullanılıyor mu ?


  • @Jiyan-Zoroğlan Ben de merak ettim doğrusu 🙂 nextdoor.com bildiğim tek uygulamaydı.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

91
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum