Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @deebee hocam merhaba bende N/a yazıyor tamamlanmamış mı demek oluyor bağlantı metni)

• Bu ileti silindi!

• @bahar_aydin korkunuzu anlayabiliyorum ama muhtemelen bu kan alma mevzusu saniyelik olacak. Kan alınırken kolunuzu görmeyecek şekilde diğer tarafa bakarsanız gözünüzde büyümez ben de sevmiyorum kan vermeyi 😃 Maalesef birazcık kan ve bolca gözyaşı... This is how it works.

• ⭐⭐

@ugurbocegi merhabalar, isterseniz nicolsondan aldigim asi kartinin bir fotografini atayim oradan kontrol edin, daha saglikli olmus olur.

• @DenizMaths rica ederim, sevindim taşınmasına, bol şans hepimize

• @Selin-2 ceviri yapıp okuyun bir otel adresi yazıp yollayın

• Arkadaşlar, numaram current olduktan sonra Hong Kong'a mail atmıştım dosyamı taşımaları için dosyayı taşıdıklarını ancak dosyamın hala KCC'de olduğunu söylediler.

''Your request to transfer the processing of your Diversity Visa (DV) application to Hong Kong has been approved. We have already contacted the Kentucky Consular Center (KCC) and confirmed that the interview location for your DV application was reassigned to the U.S Consulate General in Hong Kong & Macau.
    Your file is currently still maintained by KCC which conducts all administrative processing and scheduling of visa interview appointments. We cannot take any action regarding your case until KCC forwards your file to us. Please note that KCC will only send you email communications directing you to the Entrant Status Check website regarding your visa appointment. These emails do not contain information on the actual appointment date and time. Please check the status of your Diversity Visa application periodically at https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx or contact KCC directly for further questions. The KCC email for Diversity Visa inquiries is [email protected]. ''

KCC ile iletişime geçtiğimde ise dosyamın mülakat işlemi için güncel olduğuna dair şöyle bir mail attı;

''Your case number is now current for interview processing. If you are scheduled for an interview date, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.''

Ceac'a baktığımda dosya hala KCC'de gözüküyor. 1 haftadır mailleşiyorum Hong Kong'dan bir kez daha dosyamın KCC'de olduğuna dair mail aldım. Ne yapmam gerekiyor artık anlamlandıramadım. Dosyam Hong Kong'a taşındıysa neden hala KCC'de ve KCC neden böyle bir cevap veriyor?

• @olowen
    Selamlar, KCC tarafindan dosyaniza mulakat planlanmasini sabirla beklemeniz gerekiyor, siz yine de KCC’ye mulakat yerinizin neresi oldugunu kisa bir cumle ile sorup, teyit alabilirsiniz. Simdiden bol sanslar.

• @sevdemimi tesekkur ederim

• @melikeee Amerika vizeniz var mı daha önce alınmış? Birde sürecinizi imzaya tasırsanız daha çok yardımcı olunur.

• @MERVE-SARI geçmiş tecrübelere göre en mantıklı seçenek avrupada Viyana

• @MERVE-SARI merhaba green card sürecinde başarılar diliyorum schengen vizenizin olması büyük bir ayrıcalık viyana'yı değerlendirebilirsiniz

• @Ugur-2, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@sezen, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ugur-2 herkese standart vurdukları aşıları vuruyor olabilirler, fakat sizin hepatit B (yani sarılık aşısı) yakınlarda yaptırdıysanız ya da hayatınızın bir evresinde üç doz halinde yaptırdıysanız ( en az yirmi yıl korur) ve elinizde belgesi varsa bir daha yapmazlar. Aşıların koruyuculuk yılları var çocuklara o yüzden daha az ya da hiç aşı vurmuyorlar

Standart aşı dedikleriniz. Cdc nin istediği aşılar oluyor değilmi? Bunu dışarda kendimiz yaptığımızda yine aynı aşıları yapıyorlar. O nedenle sahsım olarak dışarda zaman kaybedip hiç bir aşı yaptırmak la uğraşmayacağım. Çünkü zaten kabul etmeyecekler. Çünkü kendileri yapacaklar ücret mukabilinde.

@Ugur-2 Uğur bey evet evet aynı aşılar, aşıların repel doz sayıları var mesela tetanoz aşısı 3 dozda neredeyse ömür boyu koruyuculuk sağlıyor eğer sizin geçmişinizde bir iki doz yaptırdıysanız üçüncüyü vurmak adına aşınızı yapar aralarında bir ay olması yeterli, menengikok hep-B gibi aşılar vücudunuzda yeterli antikor oluşturduysa ve tam aşılanmışsanız bunları tekrar yapamaması lazım çünkü sonuçta aşı dediğimiz sıvı da masum değil o mikrobun ta kendisi, ulusal aşı takvimi var sağlık Bakanlığının sitesinden repel sayıları ile ilgili inceleme yapabilirsiniz, bazı aşılar peş peşe yapılabilirken bazıları yapılamaz, aşıyı kafasına göre vuramaz rahat olun, tabi siz nasıl rahat hissederseniz öyle yapın, ilk aşılarınızı klinikte yaptırırsınız kalan repelleri daha sonradan vurulmanızı isterler tamamlanmış olur, benimde olduğum aşılar var hem onların belgelerini hem antikor testi götürmeyi planlıyorum

• @dogukan-altn ev, otel, hostel vs. araştırması yapın isterseniz. Kendinize uygun gördüğünüz konaklama yerinin adresini verin. Ama ''burada kalırım'' mantığıyla seçin. Farklı yerde kalırsanız konsolosluğa bildirin (ben öyle yapacağım). Ancak farklı yerde kalmayacak, orada kalacakmış gibi konaklama ayarlayın dediğim gibi.

Bu sitelerden faydalanabilirsiniz:
    https://www.booking.com

• @melikeee Merhaba sorularınıza cevap alabilmek için sürecinizi imzanıza taşıyın.

• @MERVE-SARI 1 yıllık schengen çok iyi bir fırsat, sizin yerinizde olsam hiç beklemeden Viyanaya taşırdım.

• @melikeee Merhaba imzanızı taşımak için:
    sürecinizi imzanıza taşıyın linkine tıklayıp kolayca taşıyabilirsiniz.

• Arkadaşlar paylaşan olduysa ben kaçırdım kusura bakmayın ama kişisel bilgileriniz görünmeden 2nl maili ve güncellenmiş ESC sayfasının görselini paylaşır mısınız? Biz de görelimm 😃

• @Selin-2 SElin Hanım sizin numaranız zaten çok düşük, her türlü Ankara'dan gelir sıra.

• @gizemctr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar paylaşan olduysa ben kaçırdım kusura bakmayın ama kişisel bilgileriniz görünmeden 2nl maili ve güncellenmiş ESC sayfasının görselini paylaşır mısınız? Biz de görelimm 😃

yesilkartforum.jpg

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |