Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.3k 953

• @Katzfiell_ Formül A nın alt bölümünde diğer dillerin karşılığı var geçmiş tecrübelerde edevlet çıktısı çeviri yaptırmadan yeterli olmuştu bundan sonrada yeterli olacaktır.

44f7bcc3-396c-4bbd-8163-118fb9b3b115-image.png

• @Flight101 merhaba molnardan randevu alirken asi belgelerimi sunup hangi asilardan olmam gerektigini sormustum cevap olarak cocukken su cicegi gecirmediyseniz su cicegi, covid 19 hatirlatma dozu yaniti aldim en güncel bilgi benim edindigim sanirim😄 sundugum belgeler ise 2 doz covid asisi olduguma dair asi karti, hepatip b antikor testi ve cocukluktan kalan asi karti ve tdap hatirlatma dozuydu. Cocukluktan kalan asi kartimi asagiya birakiyorum inceleyebilirsiniz.

• @cemciftcioglu teşekkürler hocam bilgilendirme için, daha küçük numaralar var fakat onlar current olduktan sonra dosya taşıyanlarmış. Vakit buldukça okumaya çalışıyorum, gözden kaçırdıklarım var.

• @rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Flight101 merhaba molnardan randevu alirken asi belgelerimi sunup hangi asilardan olmam gerektigini sormustum cevap olarak cocukken su cicegi gecirmediyseniz su cicegi, covid 19 hatirlatma dozu yaniti aldim en güncel bilgi benim edindigim sanirim😄 sundugum belgeler ise 2 doz covid asisi olduguma dair asi karti, hepatip b antikor testi ve cocukluktan kalan asi karti ve tdap hatirlatma dozuydu. Cocukluktan kalan asi kartimi asagiya birakiyorum inceleyebilirsiniz.

0742b870-dae0-416a-9dc1-6df44d7449b0-image.jpeg

Merhaba. Aşı kartınızı nereden temin ettiniz?

• Öncelikle tüm forum üyelerine mutlu pazarlar diliyorum.Dosya taşıma hakkında bir sorum olacaktı.Dosya numaram 29 binlerde ve herkes dosya taşıma öneriyor.Ben dosyamın 2025 yazında yani temmuz gibi aktif olacağını düşünüyorum.Çoğu kişi viyanaya taşıtmış fakat benim vizem yok.Şuan son sınıf bil.muh. öğrencisiyim ve 2025 haziranda mezun olacağim.Acaba viyanaya dil okulu için gitsem orda mülakata girebilir miyim? veya bir şirket beni staj için oraya isteyebilir mi? Bana bir yol gösterirseniz çok memnun olurum şimdiden cevaplar icin çok tessekur ediyorum😊

• @rezanclz yani anladigim kadarıyla Hepatit B'yi 3 doz olmanıza ragmen, güncelde olmadiginiz icin yine de Molnar antikor testi mi istiyor :(

• ⭐⭐⭐

@rezanclz Bilgilendirme için teşekkürler..Benim ve eşimin aşı bilgilerimize ulaşmamız zor., kızımın hepsi tamam ve belgeli.. Dolayısıyla antikor testi sonrası eksik giderme takvimi yapar hayata geçiririm.

• Merhabalar önceki yaşadığınız adresleri nasıl buldunuz? Yurtdışında eğitim için gidildiyse bu adresi nasıl kanıtlayacağız?

• ⭐⭐⭐

@sahin16 E-Nabız ı deneyiniz...😉

• ⭐⭐⭐

@sahin16 E devlet üzerinden arşiv kayıtlı adres bilgilerinize ulaşabiliyorsunuz...

• ⭐⭐⭐

@sahin16 Bir de imzanızdaki tarihleri yazıp bu başlığın en başındaki excel tablosuna bilgilerimizi de girersek tam süper olur...
    Sürecinizde başarılar...

• @memetozkan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Baran-Soylu öncelikle hayırlı olsun. Benim de sormak istediğim önceden olduğun bir aşı var mı gitmeden biz de yaptırabildiğimizi yaptıralım. Covid aşısı hiç olmadım orada covid ile ilgili bir bilgilendirme oldu mu veya olmadan gelip orada nasıl bir yol izleniyor bilginiz var mı? Teşekkürler.

öncelikle teşekkür ederim. yakın zamanda olduğum bir aşı yok, bebeklikten kalan bir aşı kartım vardı ona göre yapıldı diğer aşılar. gitmeden benim fikrime göre tetenoz ve grip aşısı yaptırabilirsiniz. bana bu ikisi hariç bir de su çiçeği aşısı yapıldı unganlarda. covid ile ilgili bir bilgilendirme yapılmadı bana, 2021 yılında 2 doz biontech aşısı olmuştum. E-nabızdan aldığım aşı kartımı verdim bir sorun oluşmadı, zaten Türkiyede covid 19 aşısı bulunmadığı için şuan olma imkanımız yok. ben bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum gönlünüz rahat olsun.

• @sahin16 covid kartını e nabızdan temin ettim, çocukluktan kalan belgeyi de evden bulup kendim excelden çevirdim, td yi ise sağlık ocağından yaptırdım e nabızıma düştü.

• @bahar_aydin hayır istemedi ben kendim sağlık ocağından yaptırdım.

• @bthn taşıma için ikamet şartı aranmıyor artık (yeni gelen FAM yasası ile). Ama schengen için soruyorsanız deneyebilirsiniz.

• Merhaba. 2004 dogumluyum 20 yasindayim. Bu sene 2. defe katilisim olacak. Babam da katilacak. Anne ve baba 21 yasinin altindaki cocuklarini abd'ye cagirabiliyor diye okumustum. Yalniz soyle bir sorum var babama greencard cikar ise mulakattir vizedir pasaporttur abdye girene kadar ben 21 yasina girmis olacagim muhtemelen. O yuzden benim de gitmemde bir sorun cikar mi? Ayrica babama greencard cikarsa eger ABD'ye tek basina girip bir sure sonra dilekce verip beni cagirmasi mi gerekiyor, yoksa ben de onunla birlikte girebiliyor muyum?

• @Gs1905 Hocam selamlar, biz de sizinle aynı süreçten geçtik, öncelik olarak mülakat tarihi geldikten sonra ankara konsolosluğuna mail atıp ya da ( sistem navigatörden) bildirimde bulunup kendi ds-260 formunuzu güncelleme talebi oluşturmanız lazım. (Eğer mülakat tarihi gelmeden yaparsanız sizin mülakat tarihinizi çok geç vakitlere verme ihtimalleri doğabiliyor) neyse devam edelim. Konsolosluk belli bir saat dilimi için formunuzun kilidini açıyor Ds-260 formunuzu düzenleyip medeni halinizi evli yaptıktan ve eşinizin bilgilerini girdikten sonra tekrar form kapanacak ve konsolosluk eşiniz için de ekstra bir ds-260 formu gönderecek. (Bu süreçlerde mailinizi sürekli kontrol edeceksiniz) Onu da doldurduktan sonra, eşiniz ve kendi adınıza unganlardan muayene randevu tarihi alıp muayene olmanız, sağlık raporunu ve evlilik kanıtları( geçmiş fotoğraf vs nişan düğün fotoğrafları) gerekli tüm döküman ve evrakları alıp dosya oluşturup, mülakata eşinizle birlikte giderken yanınızda götürmeniz gerekiyor.

• @sahin16 kanıtlamanıza gerek yok kira sözleşmesi istemiyor sizden ds formunu doldururken sadece yaşadığınız yerleri yazmanız yeterli

• @metinbeci hayır yoktu kendim çevirmiştim.

• @bahar_aydin işinizi ne kadar sağlama alırsanız o kadar iyidir, sizi rehavete sevk etmek istemem ama kendi tecrübeme dayalı olarak şunu söyleyebilirim ki götürdüğünüz aşı kartına bakmıyorlar bile. Sekreter evrakları istediğinde önce aşı kartımı akabinde çevirisini uzattım ve bunun çevirisi olduğunu söyledim orijinaline bakmadan geri verdi bu daha iyi diyerek. En doğrusu aşı kartınızı çevirisiyle beraber mail atıp hangi aşılara ihtiyacınızın olduğunu sormanız olabilir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

38

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k