Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@bahar_aydin DV23 deneyimlerinden beri bir çok kişi antikor testi ve sürecini anlattı zaten ufak bir arama yapsanız bir sürü deneyime ulaşacaksınız

• ⭐⭐⭐

@radres88 Selamlar....İmzanızda DV2022 yazıyor, umarım o tarihten beri beklemiyorsunuzdur..😉..
    Eğer DV2025 kazanıysanız sürecinizi tam olarak imzanıza taşıyıp, kendinizi excel tablomuza eklerseniz daha doğru yanıtlar alabileceğinizi temn ederim...
    Sürecinizde başarılar...

• ⭐⭐⭐⭐

@radres88

Nasıl yapacağınız bu forumda yazıyor ve kullanıcılar doğru cevabı biliyor ancak YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtmeniz gerekiyor, cevap yazan forum kullanıcılarının da dikkat etmesi gerekiyor imzalara. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

@MMT Bilgilendirmeler için teşekkürler..Takvimsel olarak aşılarımı tamamlamak için yeterli zamanım var. Hekim arkadaşlarımla süreci en iyi şekilde hallederim..🤝

• @ATS16 tşk ederim imzamı güncellicem maalesef daha kazanan olamadım inş önümüzdeki yıllarda🙂

• @Reha-Kara Numaram current olduğunu ve eğer interview schedule edildiyse tarihini bildirmelerini istedim. Daha önceki maillerime olumlu dönüş olmamıştı ama artık yapacağım işlemler için konsoloslukla görüşmem gerektiğini bildirmişlerdi. Son mailde tarihi vermişler. Konsolosluğun sitesinden de kayıt yaparak saati teyit ettim.

• @MMT İngilizce ceviri varmıydı evrakda

• @Ben-Batur Biz yandık sende yan der gibi olmuş 🙂

• @Emre-Kurtulmuş antikor testi olamıyorum iğne fobimden dolayı dolayisiyla isimi sansa bırakamıyorum asi konusunda. Orada olurum zaten yaparlar sorun olmaz diyemiyorum maalesef. Asi konusunda Viyana icin net olarak bilgi edinmeye calisiyorum su an kendi yas araligimda olanlara ne yapılıyor diye. Ağustostan beri neredeyse asi konusunda prof oldum diyebilirim ama güncel olarak acaba Molnar ne istiyor, bu kısımlara odaklanmaya calisiyorum. Bebeklik asi kartımı buldum, Molnar'in kabul ettigini duydum kartı fakat kartın uzerindeki yazılar birbirine karismis durumda ve her ne kadar orijinal asi kartı olsa da insanlik hali bunu kabul edemem diyemeyebilirler. Bu da benim konu hakkında ekstrem derece kaygilanmama sebep oluyor. Dolayisiyla konu uzerine zaten forumu detaylıca takipteyim, bunun disinda baska öneriniz varsa okumak ve bilgilenmek isterim

• @Katzfiell_ Formül A nın alt bölümünde diğer dillerin karşılığı var geçmiş tecrübelerde edevlet çıktısı çeviri yaptırmadan yeterli olmuştu bundan sonrada yeterli olacaktır.

44f7bcc3-396c-4bbd-8163-118fb9b3b115-image.png

• @Flight101 merhaba molnardan randevu alirken asi belgelerimi sunup hangi asilardan olmam gerektigini sormustum cevap olarak cocukken su cicegi gecirmediyseniz su cicegi, covid 19 hatirlatma dozu yaniti aldim en güncel bilgi benim edindigim sanirim😄 sundugum belgeler ise 2 doz covid asisi olduguma dair asi karti, hepatip b antikor testi ve cocukluktan kalan asi karti ve tdap hatirlatma dozuydu. Cocukluktan kalan asi kartimi asagiya birakiyorum inceleyebilirsiniz.

• @cemciftcioglu teşekkürler hocam bilgilendirme için, daha küçük numaralar var fakat onlar current olduktan sonra dosya taşıyanlarmış. Vakit buldukça okumaya çalışıyorum, gözden kaçırdıklarım var.

• @rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Flight101 merhaba molnardan randevu alirken asi belgelerimi sunup hangi asilardan olmam gerektigini sormustum cevap olarak cocukken su cicegi gecirmediyseniz su cicegi, covid 19 hatirlatma dozu yaniti aldim en güncel bilgi benim edindigim sanirim😄 sundugum belgeler ise 2 doz covid asisi olduguma dair asi karti, hepatip b antikor testi ve cocukluktan kalan asi karti ve tdap hatirlatma dozuydu. Cocukluktan kalan asi kartimi asagiya birakiyorum inceleyebilirsiniz.

0742b870-dae0-416a-9dc1-6df44d7449b0-image.jpeg

Merhaba. Aşı kartınızı nereden temin ettiniz?

• Öncelikle tüm forum üyelerine mutlu pazarlar diliyorum.Dosya taşıma hakkında bir sorum olacaktı.Dosya numaram 29 binlerde ve herkes dosya taşıma öneriyor.Ben dosyamın 2025 yazında yani temmuz gibi aktif olacağını düşünüyorum.Çoğu kişi viyanaya taşıtmış fakat benim vizem yok.Şuan son sınıf bil.muh. öğrencisiyim ve 2025 haziranda mezun olacağim.Acaba viyanaya dil okulu için gitsem orda mülakata girebilir miyim? veya bir şirket beni staj için oraya isteyebilir mi? Bana bir yol gösterirseniz çok memnun olurum şimdiden cevaplar icin çok tessekur ediyorum😊

• @rezanclz yani anladigim kadarıyla Hepatit B'yi 3 doz olmanıza ragmen, güncelde olmadiginiz icin yine de Molnar antikor testi mi istiyor 😞

• ⭐⭐⭐

@rezanclz Bilgilendirme için teşekkürler..Benim ve eşimin aşı bilgilerimize ulaşmamız zor., kızımın hepsi tamam ve belgeli.. Dolayısıyla antikor testi sonrası eksik giderme takvimi yapar hayata geçiririm.

• Merhabalar önceki yaşadığınız adresleri nasıl buldunuz? Yurtdışında eğitim için gidildiyse bu adresi nasıl kanıtlayacağız?

• ⭐⭐⭐

@sahin16 E-Nabız ı deneyiniz...😉

• ⭐⭐⭐

@sahin16 E devlet üzerinden arşiv kayıtlı adres bilgilerinize ulaşabiliyorsunuz...

• ⭐⭐⭐

@sahin16 Bir de imzanızdaki tarihleri yazıp bu başlığın en başındaki excel tablosuna bilgilerimizi de girersek tam süper olur...
    Sürecinizde başarılar...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |