Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @rezanclz Evet öyle gözüküyor. Çok teşekkürler

• Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.Merak ettiğim sorularim var müsait olanlar cevaplarsa çok memnun olurum.Dosya numaram 29 binlerde olduğu için ankara'nın mülakat vereceğini düşünmüyorum.Etrafıma baktiğimda çoğu kişi dosyasini taşitiyor.Genellikle viyanaya taşıttiğıni gördüm.Ben son sınıf bilgisayar muh. öğrencisiyim ingilizcem iyi fakat konuşmam çok iyi değil.Ben dosyamı viyanaya taşitsam mülakat nasil olur? ve viyanaya gidebilmek için vizeyi nasil alirim veya alabilir miyim? Şimdiden cevaplar için çok teşekkür ederim.

• Merhaba Amerika’da ikametgah ediyorum ve bu sene dv2025 talihlisiyim.(Sıram 25.000’lerde muhtemelen seneye gelecek). Bu süreçte Amerika’da LPR(Eşimde Dv lottery şanslısı) eşi olarak içerde bir greencard sürecim neredeyse 2 senedir devam etmekte. Fakat LPR eşlerinde çok yığılma olduğu için büyük bir sıra var ve ne zaman geleceği belli değil. Bu yüzden şansımı dv lottery’den de denemek istiyorum. Avukatlımla konustuğumda içerdeki AOS dosyami çekmeden süreci başlatabileceğimi söyledi. Amerika’da yaşadığım için DS-260 doldurmamam gerektiği, zaten içerde bir dosyam olduğu içinde direkt siram geldiğinde belgeleri gondermem gerektiği tarzi bir bilgi var elimde fakat kafam cok karisik. Bu durumda benim DS260 doldurmam gerekir mi? Yoksa siramin current olmasini bekleyip, basvuru ucretini gonderip öyle mi islemlere baslamam gerekiyor? Bu durumda olan birilerinin herhangi bir fikri varsa (Amerika’da yaşayan ve işlemlerini burdan yapacak olan) cevap verebilirse çok sevinirim! Değerli cevaplariniz icin simdiden tesekkürler:)

• ⭐⭐

@metinbeci cok tesekkurler. Insallah sizlerinde muayene ve mulakatlari kolay gecmesi dilegiyle.

• @Ben-Batur harika bir haber çok sevindim başka yerlere dosya taşıma telaşımiz böylelikle son buldu harika 🙂

• ⭐⭐⭐

@leylaa Harika haberler gelmeye devam ediyor...🍀

• @leylaa Merhaba CEAC sisteminden baktığınızda dosyanızın konumu olarak Vienna mi görüyorsunuz yoksa KCC mi? Ankara tarafından halen Kasım dağıtımı yapılmadı diye düşünüyorum. Bu iletiyi görüp de 400-600 civarı sıralaması olan arkadaşlar da kontrol edip paylaşabilirlerse güzel bir bilgilendirme olur.

• sanırım dv2025 süreci en kolay süreçlerden biri olacak gibi duruyor. Herkes hemen hemen tek mail ile dosyasını taşıdı ve mülakat alabildi umarım fam yasası kalkmaz ve bizden sonraki dv talihlileri de dosya taşıma stresinden çok yaşayacağı eyalet için araştırma stresine girer 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@cemal1153 nasıl bir yanlışlık yapmıştınız bu arada doğum tarihinde komple gün ay yıl hepsi alakasız mı yoksa gün ve ay yerini karıştırma gibi mi

• @rezanclz asil üstüne de şu CN current olma konusunuda kaldırırlarsa tam cümbüş olur. Kaçıncı sıradan kazandığının bir önemi kalmaz. İlk mülakat alan 51500 lük kotadan eksiltmeye başlar. Kapasite vs sorunu olmasa 1 Ocak a kadar tüm kotalar dolardı.

• ⭐⭐⭐⭐

@Gs1905 eğer sistemde add applicant seçeneği görüyorsanız mülakatı beklemeden eşinizin dosyasını ekleyebilirsiniz ancak kendi dosyanızı güncellemek için mülakat almayı bekleyin

• @Ben-Batur hayırlı olsun çok güzel haber

• @leylaa çok güzel hayırlı olsun

• Merhaba, talihli benim. Annemi ve abimi de yanımda götürebiliyor muyum ? Ne gibi süreç ve aşamaları oluyor? Bilen varsa ve cevaplarsanız sevinirim.

• @leylaa çok güzel bir haber. Hayırlı olsun.

• ⭐⭐

@cemal1153 ilk başvuruda eşimin doğum tarihini gün ay olarak yazmışız ankara konsoloslukta lafı bile olmadı benim kide gün ay şeklindeydi ama doğum tarihim 01.01 olduğu
    her şekilde doğru oldu

• @onuru çok teşekkür ederiz. Verdiğiniz bilgiler bizim için o kadar önemli ki. Benim bi sorum olacak akciğer filmi çekiliyor sigara soruluyor dediniz de bende yaklaşık 7-8 yıldır sigara kullanıyorum. Bu durum bi problem oluşturur mu ? Bu durumda ne yapmam gerekir?( Ankara da gireceğimi düşünüyorum mülakata)

• Gözünüz aydın çok sevindim. 2025'in ilk taşıma mücadelesini verip mülakatı aldınız. Tebrikler:)

@leylaa, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rezanclz @baharaydin Merhaba, Viyana'nın dosyamı kabul edeceklerine dair emailinden sonra dün interview date için KCC ye email attım bugün dönüş yaptılar. 21 Kasım'da mülakat olacağını, 7-10 gün arasında Viyana'dan offical bir email alacağımı bildirdiler.

• @cttl 👼 Çok teşekkür ederim. Umarım mülakat vs de böyle başladığı gibi akıcı geçer hepimiz için. Şimdi aşı işlerini halletmeye ve Viyana mülakat deneyimlerini okumaya çalışıyorum 🙂

• @rezanclz Burada Viyana'dan offical email gelmeden, sağlık randevusu için email attım erken mi Viyana'dan gelecek emaili beklemeli miydim?

Benzer Başlıklar

• 180
  • 12173
  • 1917
  • 316
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |