Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.2k 953

  • @onuru Çok güzel bilgilendirme olmuş benim merak ettiğim tek kişi için 4940 HKD fazla geldi sanki diğer tecrübelerden okuduğum kadarıyla bir çift ikisi için o kadar vermişti. Tabii ben öyle hatırlayıp yanılıyor olabilirim.


  • @evrentnrkl Tek kişi 22 bin TL yapıyor neredeyse..

  • ⭐⭐

    @evrentnrkl merhabalar, evet sizinde soylediginiz gibi onceki deneyimlerde belkide benim odedigimi iki kisilik bir aile odedi, eger onceki donemlerden girenlerin faturalari mevcut ise bir karsilastirma yapabiliriz.


  • @blueboy21 Evet korkuttu beni görünce o yüzden biran.


  • Allah herkesin yardımcısı olsun. Ben, eşim ve minik kızımla şimdiden otel vs 500-600 bin tl gidecek gibi gözüküyor.


  • @onuru Evet karşılaştırmak lazım bakıp.


  • @blueboy21 Sanmıyorum o kadar gideceğini. Ufak bir hesap yaptım ben iki kişi için 170k falan gibi bir masrafı var. Sizde miniği sayarsanız 250K gibi bir şeye hallolur gibi.


  • @evrentnrkl İşte orada ne kadar süre kalmamız gerekecek, hotel, doktor, uçak masrafları, orada yeme içme vs derken biraz tabi açılacak. Uçakların çoğu aktarmalı, 2 yaşında kızın olunca aktarma vs biraz zor gibi oluyor. Bekar olsam sokakta da yatarım :)

    Bakalım, buradaki arkadaşların tecrübesi bize de yol gösterecek.
    Herkes için hayırlısı..


  • @onuru sorunsuz geçmesine sevindik hayırlı olsun.


  • @blueboy21 15 gece konaklamalı 2+1 kişilik ortalama 350k Hocam fazlası var eksiği yok daha bunun vize aldıkdan sonra türkiyeden - abd bacagı var yerlesmek icin kira-araba-esya falanı var yani ayak bastı parası diyebilirsin onuda yazmayım herkesın durumu gıdecegı yer yapacagı masraflar degısır. ama hongkong 350k hocam 15gece.


  • @onuru geçmiş olsun insallah vizende kolay gecer


  • @metinbeci 350k dediğiniz 350 bin mi?


  • @cemal1153 evet TL


  • @cemal1153 tarih Aralık ocak dusunulerek hesaplandı


  • @metinbeci evet bende hesapladım biraz daha önce söylediğim gibi hafif kaba olacak şekilde. 90K civarı 2 kişi gidiş-dönüş uçak bileti. 40K civarı otel 40K sağlık raporu desek 170K bunlar. Ek olarak yeme içmede eklersek 200K₺ olacak gibi. Bu bahsettiğim tabi sadece 2 kişi için ek bireylere +60 ekleyerek gidilebilir.


  • @evrentnrkl covid hatırlatma dozu tercüman vb masrafları unutmayın


  • @metinbeci evet onlarda değil mi haklısınız


  • @rezanclz @baharaydin Merhaba, Viyana'nın dosyamı kabul edeceklerine dair emailinden sonra dün interview date için KCC ye email attım bugün dönüş yaptılar. 21 Kasım'da mülakat olacağını, 7-10 gün arasında Viyana'dan offical bir email alacağımı bildirdiler.


  • @Ben-Batur cok sevındım inşallah basarılı bır sekılde sonuca ulasacaksın🙏


  • @leylaa sonradan taşıyanları kasım dağıtımına dahil etmişler sanırım, çok iyi hayırlı olsun.


Benzer Başlıklar

  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    518k Bakış
    T
    @hasaanemree bize de aynı mail geldi, cevabı navigator den aldığımız başlıkla ilettik, sorunsuz 19 Ağustos a aldılar. Konu başlığı olarak; M99 - OTHER QUESTION. İsterseniz bu şekilde deneyin.
  • 43 Oy
    7k İleti
    559k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 17 Oy
    8k İleti
    917k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 13 Oy
    57 İleti
    15k Bakış
    C
    @ONROZR merhaba 2025 talihlisiyim case no sizin gibi 27 binlerde randevu alirmiyim Ankara'dan cevabınız için teşekkür ederim şimdiden
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

47

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum