DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@onuru Evet karşılaştırmak lazım bakıp.
-
@blueboy21 Sanmıyorum o kadar gideceğini. Ufak bir hesap yaptım ben iki kişi için 170k falan gibi bir masrafı var. Sizde miniği sayarsanız 250K gibi bir şeye hallolur gibi.
-
@evrentnrkl İşte orada ne kadar süre kalmamız gerekecek, hotel, doktor, uçak masrafları, orada yeme içme vs derken biraz tabi açılacak. Uçakların çoğu aktarmalı, 2 yaşında kızın olunca aktarma vs biraz zor gibi oluyor. Bekar olsam sokakta da yatarım :)
Bakalım, buradaki arkadaşların tecrübesi bize de yol gösterecek.
Herkes için hayırlısı.. -
@onuru sorunsuz geçmesine sevindik hayırlı olsun.
-
@blueboy21 15 gece konaklamalı 2+1 kişilik ortalama 350k Hocam fazlası var eksiği yok daha bunun vize aldıkdan sonra türkiyeden - abd bacagı var yerlesmek icin kira-araba-esya falanı var yani ayak bastı parası diyebilirsin onuda yazmayım herkesın durumu gıdecegı yer yapacagı masraflar degısır. ama hongkong 350k hocam 15gece.
-
@onuru geçmiş olsun insallah vizende kolay gecer
-
@metinbeci 350k dediğiniz 350 bin mi?
-
@cemal1153 evet TL
-
@cemal1153 tarih Aralık ocak dusunulerek hesaplandı
-
@metinbeci evet bende hesapladım biraz daha önce söylediğim gibi hafif kaba olacak şekilde. 90K civarı 2 kişi gidiş-dönüş uçak bileti. 40K civarı otel 40K sağlık raporu desek 170K bunlar. Ek olarak yeme içmede eklersek 200K₺ olacak gibi. Bu bahsettiğim tabi sadece 2 kişi için ek bireylere +60 ekleyerek gidilebilir.
-
@evrentnrkl covid hatırlatma dozu tercüman vb masrafları unutmayın
-
@metinbeci evet onlarda değil mi haklısınız
-
@rezanclz @baharaydin Merhaba, Viyana'nın dosyamı kabul edeceklerine dair emailinden sonra dün interview date için KCC ye email attım bugün dönüş yaptılar. 21 Kasım'da mülakat olacağını, 7-10 gün arasında Viyana'dan offical bir email alacağımı bildirdiler.
-
@Ben-Batur cok sevındım inşallah basarılı bır sekılde sonuca ulasacaksın🙏
-
@leylaa sonradan taşıyanları kasım dağıtımına dahil etmişler sanırım, çok iyi hayırlı olsun.
-
@rezanclz Evet öyle gözüküyor. Çok teşekkürler
-
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.Merak ettiğim sorularim var müsait olanlar cevaplarsa çok memnun olurum.Dosya numaram 29 binlerde olduğu için ankara'nın mülakat vereceğini düşünmüyorum.Etrafıma baktiğimda çoğu kişi dosyasini taşitiyor.Genellikle viyanaya taşıttiğıni gördüm.Ben son sınıf bilgisayar muh. öğrencisiyim ingilizcem iyi fakat konuşmam çok iyi değil.Ben dosyamı viyanaya taşitsam mülakat nasil olur? ve viyanaya gidebilmek için vizeyi nasil alirim veya alabilir miyim? Şimdiden cevaplar için çok teşekkür ederim.
-
Merhaba Amerika’da ikametgah ediyorum ve bu sene dv2025 talihlisiyim.(Sıram 25.000’lerde muhtemelen seneye gelecek). Bu süreçte Amerika’da LPR(Eşimde Dv lottery şanslısı) eşi olarak içerde bir greencard sürecim neredeyse 2 senedir devam etmekte. Fakat LPR eşlerinde çok yığılma olduğu için büyük bir sıra var ve ne zaman geleceği belli değil. Bu yüzden şansımı dv lottery’den de denemek istiyorum. Avukatlımla konustuğumda içerdeki AOS dosyami çekmeden süreci başlatabileceğimi söyledi. Amerika’da yaşadığım için DS-260 doldurmamam gerektiği, zaten içerde bir dosyam olduğu içinde direkt siram geldiğinde belgeleri gondermem gerektiği tarzi bir bilgi var elimde fakat kafam cok karisik. Bu durumda benim DS260 doldurmam gerekir mi? Yoksa siramin current olmasini bekleyip, basvuru ucretini gonderip öyle mi islemlere baslamam gerekiyor? Bu durumda olan birilerinin herhangi bir fikri varsa (Amerika’da yaşayan ve işlemlerini burdan yapacak olan) cevap verebilirse çok sevinirim! Değerli cevaplariniz icin simdiden tesekkürler:)
-
@metinbeci cok tesekkurler. Insallah sizlerinde muayene ve mulakatlari kolay gecmesi dilegiyle.
-
@Ben-Batur harika bir haber çok sevindim başka yerlere dosya taşıma telaşımiz böylelikle son buldu harika :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum