Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @onuru Çok güzel bilgilendirme olmuş benim merak ettiğim tek kişi için 4940 HKD fazla geldi sanki diğer tecrübelerden okuduğum kadarıyla bir çift ikisi için o kadar vermişti. Tabii ben öyle hatırlayıp yanılıyor olabilirim.

• @evrentnrkl Tek kişi 22 bin TL yapıyor neredeyse..

• ⭐⭐

@evrentnrkl merhabalar, evet sizinde soylediginiz gibi onceki deneyimlerde belkide benim odedigimi iki kisilik bir aile odedi, eger onceki donemlerden girenlerin faturalari mevcut ise bir karsilastirma yapabiliriz.

• @blueboy21 Evet korkuttu beni görünce o yüzden biran.

• Allah herkesin yardımcısı olsun. Ben, eşim ve minik kızımla şimdiden otel vs 500-600 bin tl gidecek gibi gözüküyor.

• @onuru Evet karşılaştırmak lazım bakıp.

• @blueboy21 Sanmıyorum o kadar gideceğini. Ufak bir hesap yaptım ben iki kişi için 170k falan gibi bir masrafı var. Sizde miniği sayarsanız 250K gibi bir şeye hallolur gibi.

• @evrentnrkl İşte orada ne kadar süre kalmamız gerekecek, hotel, doktor, uçak masrafları, orada yeme içme vs derken biraz tabi açılacak. Uçakların çoğu aktarmalı, 2 yaşında kızın olunca aktarma vs biraz zor gibi oluyor. Bekar olsam sokakta da yatarım 🙂

Bakalım, buradaki arkadaşların tecrübesi bize de yol gösterecek.
    Herkes için hayırlısı..

• @onuru sorunsuz geçmesine sevindik hayırlı olsun.

• @blueboy21 15 gece konaklamalı 2+1 kişilik ortalama 350k Hocam fazlası var eksiği yok daha bunun vize aldıkdan sonra türkiyeden - abd bacagı var yerlesmek icin kira-araba-esya falanı var yani ayak bastı parası diyebilirsin onuda yazmayım herkesın durumu gıdecegı yer yapacagı masraflar degısır. ama hongkong 350k hocam 15gece.

• @onuru geçmiş olsun insallah vizende kolay gecer

• @metinbeci 350k dediğiniz 350 bin mi?

• @cemal1153 evet TL

• @cemal1153 tarih Aralık ocak dusunulerek hesaplandı

• @metinbeci evet bende hesapladım biraz daha önce söylediğim gibi hafif kaba olacak şekilde. 90K civarı 2 kişi gidiş-dönüş uçak bileti. 40K civarı otel 40K sağlık raporu desek 170K bunlar. Ek olarak yeme içmede eklersek 200K₺ olacak gibi. Bu bahsettiğim tabi sadece 2 kişi için ek bireylere +60 ekleyerek gidilebilir.

• @evrentnrkl covid hatırlatma dozu tercüman vb masrafları unutmayın

• @metinbeci evet onlarda değil mi haklısınız

• @rezanclz @baharaydin Merhaba, Viyana'nın dosyamı kabul edeceklerine dair emailinden sonra dün interview date için KCC ye email attım bugün dönüş yaptılar. 21 Kasım'da mülakat olacağını, 7-10 gün arasında Viyana'dan offical bir email alacağımı bildirdiler.

• @Ben-Batur cok sevındım inşallah basarılı bır sekılde sonuca ulasacaksın🙏

• @leylaa sonradan taşıyanları kasım dağıtımına dahil etmişler sanırım, çok iyi hayırlı olsun.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |