Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @onuru Çok güzel bilgilendirme olmuş benim merak ettiğim tek kişi için 4940 HKD fazla geldi sanki diğer tecrübelerden okuduğum kadarıyla bir çift ikisi için o kadar vermişti. Tabii ben öyle hatırlayıp yanılıyor olabilirim.

• @evrentnrkl Tek kişi 22 bin TL yapıyor neredeyse..

• ⭐⭐

@evrentnrkl merhabalar, evet sizinde soylediginiz gibi onceki deneyimlerde belkide benim odedigimi iki kisilik bir aile odedi, eger onceki donemlerden girenlerin faturalari mevcut ise bir karsilastirma yapabiliriz.

• @blueboy21 Evet korkuttu beni görünce o yüzden biran.

• Allah herkesin yardımcısı olsun. Ben, eşim ve minik kızımla şimdiden otel vs 500-600 bin tl gidecek gibi gözüküyor.

• @onuru Evet karşılaştırmak lazım bakıp.

• @blueboy21 Sanmıyorum o kadar gideceğini. Ufak bir hesap yaptım ben iki kişi için 170k falan gibi bir masrafı var. Sizde miniği sayarsanız 250K gibi bir şeye hallolur gibi.

• @evrentnrkl İşte orada ne kadar süre kalmamız gerekecek, hotel, doktor, uçak masrafları, orada yeme içme vs derken biraz tabi açılacak. Uçakların çoğu aktarmalı, 2 yaşında kızın olunca aktarma vs biraz zor gibi oluyor. Bekar olsam sokakta da yatarım 🙂

Bakalım, buradaki arkadaşların tecrübesi bize de yol gösterecek.
    Herkes için hayırlısı..

• @onuru sorunsuz geçmesine sevindik hayırlı olsun.

• @blueboy21 15 gece konaklamalı 2+1 kişilik ortalama 350k Hocam fazlası var eksiği yok daha bunun vize aldıkdan sonra türkiyeden - abd bacagı var yerlesmek icin kira-araba-esya falanı var yani ayak bastı parası diyebilirsin onuda yazmayım herkesın durumu gıdecegı yer yapacagı masraflar degısır. ama hongkong 350k hocam 15gece.

• @onuru geçmiş olsun insallah vizende kolay gecer

• @metinbeci 350k dediğiniz 350 bin mi?

• @cemal1153 evet TL

• @cemal1153 tarih Aralık ocak dusunulerek hesaplandı

• @metinbeci evet bende hesapladım biraz daha önce söylediğim gibi hafif kaba olacak şekilde. 90K civarı 2 kişi gidiş-dönüş uçak bileti. 40K civarı otel 40K sağlık raporu desek 170K bunlar. Ek olarak yeme içmede eklersek 200K₺ olacak gibi. Bu bahsettiğim tabi sadece 2 kişi için ek bireylere +60 ekleyerek gidilebilir.

• @evrentnrkl covid hatırlatma dozu tercüman vb masrafları unutmayın

• @metinbeci evet onlarda değil mi haklısınız

• @rezanclz @baharaydin Merhaba, Viyana'nın dosyamı kabul edeceklerine dair emailinden sonra dün interview date için KCC ye email attım bugün dönüş yaptılar. 21 Kasım'da mülakat olacağını, 7-10 gün arasında Viyana'dan offical bir email alacağımı bildirdiler.

• @Ben-Batur cok sevındım inşallah basarılı bır sekılde sonuca ulasacaksın🙏

• @leylaa sonradan taşıyanları kasım dağıtımına dahil etmişler sanırım, çok iyi hayırlı olsun.

Benzer Başlıklar

• 316
  • 83
  • 153
  • 8486
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

149

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |