Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Sinan-D evet ancak balgam testi gerektiren bir durum olursa o zaman muayene geçerliliği 3 ay oluyormuş.

• Herkese Merhaba, KCC'den 9 Ekim tarihinde mülakat planlandığı bilgisini almıştım. Bu planlamayı KCC değil Ankara yapıyor değil mi? Planlandığı belirtilen tarihten sapma söz konusu olabilir mi sizce? (olağanüstü bir durum olmayacağını varsayarsak) Tarih ile ilgili bazı işlemlerimi ayarlamam gerek o yüzden merak ediyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@Baran-Soylu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese öncelikle selamlar, bilgisi olan birisi yanıtlayabilir mi 2NL lerin gecikmesi normal mi ve tahmini ne zaman bize ulaşır?

Mailinizde spam'a düşmüş olan var mı bakmışsınızdır her halde ama yine de hatırlatayım.
    Ayrıca kazandığınızı öğrendiğiniz sayfaya girdiğinizde en altta mülakata gireceğiniz yer ve zaman bilgileri yazar. Orada saatin de yazması lazım, yok mu?
    Benim oğlumun altta şu şekilde yazıyordu :
    Ekran Resmi 2024-09-13 22.04.35.png

• ⭐⭐

@Serapp hanim Merhabalar, ben anlik olarak her 2 tarafida takip ediyorum fakat bir bildirim henuz gelmedi. KCC tarafinda teknik bir sorun olacagi soylentisi var.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• 2nl mail almayan birçok talihli konsolosluğa mail atarak saat kaçta olacağı bilgisini aldı ben de konsolosluğa mail atıp saati öğrenmeye karar verdim. @EzgiLera rica etsem mailimi inceleyebilir misiniz? herhangi bir şey eklemem ya da çıkartmam gerekmeyecekse yarın sabah erkenden göndermeyi planlıyorum şimdiden cevabınız için teşekkürler.
    1f2e4dff-62c5-43b7-8140-7513a82232eb.jpg

• ⭐⭐⭐⭐

@dogukan-altn eski olduğunu söyleyip kabul etmeyebilirler bu görevlinin tercihine kalmış. Askerlik şubesinden belge alabiliyorsanız zaten sorun yok mülakatınıza daha yakın bir tarihte şubeye gidip belgenizi alıp sunabilirsiniz

• @evrentnrkl sizi açık açık Viyana’ya nakletmişler görünüyor

• @DenizMaths selamlar, zannetmiyorum çünkü case no vb bilgilerimi paylaşmadım. Sadece soru ve cevap şeklinde ilerledik

• ⭐⭐⭐

@DenizMaths FAM ile KCC üzerinden mail yoluyla bu işlemi yapan herkesin naklinde sıkıntı yok..Herkes bireysel mail trafiğiyle istediği cevabı aldı..Şimdi önemli olan taşınmış olan dosyaların kabul görüp görmeyeceğidir. O yüzden herkes konunun bu tarafını sondajlıyor...Ben kendi adıma telaş etmiyorum. Viyana benim önümdeki ve arkamdaki CN lere güzel dönüşler yapmış. Aynı alakayı bana da göstereceğini bekliyorum...

• @evrentnrkl Shengen alabilirseniz Viyana da mülakata girmek daha mantıklı zira Türkçe konuşan personeli bile varmış. Bu çok iyi bir şey. Sürecinizde başarılar dilerim.

• @Flight101 Bu iletiyi kendim yazmışım gibi okudum.

• @metinbeci bu tüberküloz testi, kan tahlili alınarak mi yapılıyor? Hong Kong, Viyana veya Ankara'da gireceğimiz sağlık taraması icinde yazıyor mu nasıl yapildigi? (CDC'nin kendi sitesinde kan tahlili olarak belirtmiş veya TB enjekte edilerek yapildigindan bahsediliyor)

Ungan'arin sitesini incelediğim zaman kan alimi hakkında Sifiliz testinden bahsediyor. TB testini, göğüs röntgeni çekerek tamamladıklarını biliyorum. Tüberküloz testi hakkında bilgisi olan var mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

2nl mail almayan birçok talihli konsolosluğa mail atarak saat kaçta olacağı bilgisini aldı ben de konsolosluğa mail atıp saati öğrenmeye karar verdim. @EzgiLera rica etsem mailimi inceleyebilir misiniz? herhangi bir şey eklemem ya da çıkartmam gerekmeyecekse yarın sabah erkenden göndermeyi planlıyorum şimdiden cevabınız için teşekkürler.
    1f2e4dff-62c5-43b7-8140-7513a82232eb.jpg

Bu şekilde Viyana size cevap verecektir.

• @arzemo Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için öncelikle. Maalesef shegen sıkıntım olacağını hala düşünmüyorum o yüzden ne yazık ki maliyetli ama biraz daha kesin yöntemi deneyerek Honk kong deneyeceğim.

• Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olacaktı.

Benim case numberım 8X ve kcc’ye mail atarak mülakat günümün 9Ekimde olduğunu öğrendim ancak 2nl maili halen gelmedi. Ve ben Green card çıktıktan sonra evlendim ama mülakat tarihim daha gerilere düşmesin diye daha ds260 formumda vs değişiklik yapmadım. Sizce hata mı yapıyorum, bilgisi, deneyimi olan varsa bana yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim hepinize, iyi forumlar

• @Cansu-mer merhaba kcc aracılığıyla Hong Kong a taşıma istemiştim kabul edildi. HK' a dosyam sizde mi sorusunu sorsam doğru olur mu?

• @cemal1153 henüz current olmadiginiz icin dosyaniz kccde yani konsolosluga sorarsaniz muhtemelen kccye yönlendirileceksiniz. Kccye kisa ve öz sekilde dosyam nerede diye sorarsaniz cevap alabilirsiniz

• @cemal1153 KCC ye
    I had requested the transfer of my file, and I was told that my file has been transferred, so I wanted to confirm where my file is.

Dosya bilgin isim soyisim ve doğum tarihini ekle gönderirsen dönerler.

• Selamlar, benim vize görüşmem Ankara'da olacak. Görüşme saatimi öğrenmek için mail atmayı planlıyorum, hangi mail adresine nasıl içerikli bir mail atmam gerekiyor?

• @Ben-Batur @evrentnrkl @Flight101 @cttl @EzgiLera Herkese merhaba, iyi hafta sonları. Hatırlarsanız dosyamı taşımak istiyordum fakat current olduğum için dosyamı taşıyamamıştım 15 Ağustos'ta Viyana Konsolosluğu'na attığım emaile dosyamı kabul edeceklerine dair email attılar, bu haberi sizlerle de paylaşmak istedim 🙂 Ve şimdi akıllardaki o deli soru: ne zaman mülakata çağırırlar 🙂

Dear Melike,
    Thank you for your email.
    We will accept your DV case to be processed at the U.S. Consulate in Vienna and KCC will transfer your case to our office.
    Once your case is ready for the interview, we will contact you again with further information.
    Please note that you are responsible for obtaining a Schengen visa for Austria. Our office is not able to assist you with this process.
    We cannot expedite any DV cases to be processed faster and we cannot schedule an earlier appointment. Y
    You must be prepared to remain in Austria throughout the processing of your visa application.
    KCC is responsible for appointment scheduling. Any inquiries must be done with KCC regarding your appointment.
    The COVID vaccination must be within the last 12 months. You may get a COVID vaccination at our doctor's office when taking the medical exam, cost is 15 Euro.
    For further information regarding vaccinations, please contact our Panel Physician’s office at: https://visa.medau.at/en/

Benzer Başlıklar

• 16399
  • 180
  • 12173
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |