DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@onuru istifa etmen size birşey kaybettirmez greencard kazananların çoğu işyerinden tazminat alamıyor buda neden Amerika ya gitmek istememizin bir sebebi. İnşallah vizeniz onaylanır duamız seninle hayırlı olsun inşallah
-
@pnarr excel tablosuna bakıp söylüyorsanız yanlış bilgidir..
-
@onuru Harika bir ileti olmuş emeğine sağlık...Kopyalayıp notepad e yapıştırdım attım GC klasörüm içine
... İstifa etmek malesef hepimizin başına gelebilecek bir süreç...Ancak senin biraz erken olmuş...Görüşmenin sorunsuz geçeceğini umuyor ve bekliyorum...
Kendi bakış açımla sana biraz moral vermek isterim, "Hiçbir firmanın vereceği tazminat Amerika'da legal yaşam hakkı ve devamında vatandaşlığın karşılığı olamaz."
Sevgiler... -
@onurkaptan doğru, noterlerin de para kazanması lazım.
-
@smhcnr88 DV2025 verileri 1 ocak'ta aktif olacak, normal.
-
@erenkaykisiz neden yanlış bilgidir peki?
nereden bakması gerekir doğru bilgi icin? -
@Flight101 çok doğru alkışlıyorum
-
@metinbeci selamlar, aslinda istifa etmeme cok fazla takilmiyorum en azindan vizem onaylandiktan sonra erkenden gitme sansim olacak. Sorularinizin cevaplarina gelecek olursak.
1.) Evrak listesini direkt olarak gelen mailde belirtmemislerdi. Asagida yer alan siteden ve onceki deneyimlerde yer alan evraklari hazirladim.
U.S. Consulate General Hong Kong - HNK
2.) Normalde asilari orada olmayi dusunuyordum fakat siz yazinca yarin aile hekime ugrayip olabildigim asilari olup asi kartini almaya calisacagim.
Hong kong deneyimlerine tekrardan bir okuyayim herhangi birseyi atlamamak icin.
Tesekkurler. -
@cemal1153 guzel dilekleriniz icin tesekkurler. Umarim herkes sorunsuz bir sekilde vizesine ulasir.
-
@Flight101 selamlar, tesekkurler moral verici yaziniz icin. Aslina bakarsaniz bu kadar erken vize mulakati alacagimi inanin bende beklemiyordum. Bunda da bir hayir var diyip devam ediyoruz. Umarim guzel haberlerimi buraya yazmak kismet olur.
-
@onuru inşallah teşekkür ederim
-
@onuru birde kafama takıldı paylastıgın linkte tüberküloz testinden bahsediyor.

-
@metinbeci selamlar, rontgen filminde suphelendikleri bir durum var ise yada daha onceden tüberküloz gecmisiniz var ise, teste tabi tutuyorlar.
-
@gucarslan aslında doğru yere bakıyor fakat gün içerisinde birisi yanlışlıkla 600lere kadar mulakat tarihi girişi yapmış, şu an excel doğrudur..
-
@Nalcabasmaz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, vizeye alamama ihtimalimize karsi onumuzdeki sene icin tekrar green card basvuru yapmayi dusunuyoruz. Talihli olarak tekrar green card basvurusu yapmak surecimizi etkiler mi ? Sizlerde ne olur ne olmaz diye tekrar başvurmayı düşünüyor musunuz ? Tesekkurler
Hayır etkilemez. Hatta kesinlikle başvurmanızı tavsiye ederim. Hiçbir şeyin garantisi yok sonuçta

-
@Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese selamlar.Hk tasimasi basarili olmustu ve sureci bekliyoruz.forum bu aralar 2nl ye yonelmis dogal olarak umarim biran once bekleyenlerin maili gelir ozellikle @onuru .surecini yakin takipteyim hem yakin tarihte kcc tarafindan verilen tarih , hemde ucak otel rez vs stresli bir donemdesin.allah bahtimizi hayirlara cikarsin ins.
bu saglik raporu ile ilgili onceden tecrubeli forum sakinlerine sorum var…
esimde bende sigara kullaniyoruz ciger filmi vs ufak lekeciklerim var dogal olarak …
tereddute dustum bundan kalirmiyiz vs diye kucuk bir sorun mu yoksa buyukmu bilgim yok ://Her ihtimale karşı, süreç bitmeden minimum 8 hafta önce sağlık muayenesine girmiş olmalısınız. Ciğerde leke görürlerse balgam testi yapacaklar ve bu 8 hafta sürüyor. Sağlık raporu olmadan vizeniz basılmaz. O yüzden numaranızdan dolayı olur da görüşmeniz son aylara kalırsa, sağlık muayenesinden sonra, sürecin bitimine 8 haftadan uzun süre olduğuna emin olun, yoksa rapor yetişmez.
-
@Mehmet-ynd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba arkadaşlar aradım ama bulamadım, paramı bankaya nezaman yaptırmalıyım acaba. Mülakat tarihi tahminimce Aralık Ocak gibi sanırım.
Ankara’yı bekliyorsanız Aralık-Ocak şu anki gidişatla pek mümkün değil.
Parayı bankaya ne kadar erken koyarsanız o kadar iyi. Önemli olan paranın sizin olduğuna inanmaları. O yüzden ne kadar erken o kadar iyi. Tabi sizin olduklarına inandıkları sürece mülakattan 2 saat önce bile yatırabilirsiniz.
-
@emirhankd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Green card için konsolosluklar listesine baktığımda Kanada için sadece vancouverı görüntülüyorum.
Toronto konsolosluğu görüşmelere bakmıyor mu ?Sadece büyükelçilikler göçmen vizelere bakıyor.
-
@okiti, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Tecrübeli arkadaşlarıma nispeten değişik bir sorum olacak, search ettim ancak net bilgiye erişemedim, benim (asıl talihlinin eşi olarak) sağ serçe parmağım küçüklükte geçirdiğim bir kaza sebebiyle yok, toplamda 9 parmaklıyım yani
Pasaport için parmak izi verdiğimde sistemde bunu zaten görmüşlerdi ve diğer parmaklardan iz alarak devam ettiler. Mülakata gitmeden bu konula ilgili bir şey yapmalı mıyım ?Görüşmede herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Sağlık raporu alırken bu kazaya ait geçirdiğiniz operasyonları içeren raporları sağlık muayenesini götürün.
-
@16bilgin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak bir arkadaşım TV 2025’e kazandı sıra numarası da bayağı ufak 2000’lerde cast number biliyor fakat çekilişe katıldığımızdaki numarasını kaybetmiş mail adresine ulaşabiliyor sadece süreç nasıl ilerler yardımcı olsun sevinirim ne Yapmamız gerekiyor
Çekilişe başvurulduğunda verilen confirmation numberı kaybettiyse, kazandığını nasıl öğrenmiş?
Danışmanla çalışıyor ve danışman mı bu bilgiyi verdi? Dolandırılıyor da olabilir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.