Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @onuru yazini suan okuyorum.ilk paragrafin sonlarina dogru bi uzuldum ama mail cevabini gorunce cok mutlu oldum senin adina .umarim hersey istedigin gibi ilerler.bakalim , hk nin ilk mulakati sende zannedersem… zorluk olmadan atlatir , bizede guzel haberler vermeye devam edersin.hersey gonlunce olsun buyuk bir aile olduk burada 🙏🙏🙏

• Viyana dan biraz önce bana da tekrar mail geldi dosyanız bize gelir gelmez sizinle iletişim kurup detayları bildireceğiz diye

• ⭐⭐

@Cansu-mer merhabalar, guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler. umarim herkes vizesine kazasiz belasiz ulasir.

• ⭐⭐⭐⭐

@Baran-Soylu normal değil ancak ne zaman ulaşır bilinmez

• @Uzuzi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Viyana dan biraz önce bana da tekrar mail geldi dosyanız bize gelir gelmez sizinle iletişim kurup detayları bildireceğiz diye

@evrentnrkl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ufak bir güncelleme daha yapacağım. Aynı gün 2. Tekrar maili atmıştım onada cevap verdiler şimdi mail içeriğini sizlere yazıyorum en azından bilgilendirme olmuş olur diğer arkadaşlarım için.

Dear Evren,
    Thank you for your email.
    We will accept your DV case to be processed at the U.S. Consulate in Vienna and KCC will transfer your case to our office.
    Once your case is ready for the interview, we will contact you again with further information.
    Please note that you are responsible for obtaining a Schengen visa for Austria. Our office is not able to assist you with this process.
    We cannot expedite any DV cases to be processed faster and we cannot schedule an earlier appointment.
    You must be prepared to remain in Austria throughout the processing of your visa application.
    KCC is responsible for appointment scheduling. Any inquiries must be done with KCC regarding your appointment.
    The COVID vaccination must be within the last 12 months. You may get a COVID vaccination at our doctor's office when taking the medical exam, cost is 15 Euro.
    For further information regarding vaccinations, please contact our Panel Physician’s office at: https://visa.medau.at/en/

mail iceriginizi paylasir misiniz rica etsem

• @rezanclz selam mail içeriğimde aslında bir şey yok. Balayı planı için viyana düşündüğümü mümkünse dosyamın taşınmasını rica ettim. Birde ek olarak isim soyisim doğum tarihi o kadar.

• Bu ileti silindi!

• @evrentnrkl dosya numaranizi yeni gördüm siz current olmadan dosyanizi konsoloslukla nasil tasidiniz? cnniz 1700 mü yoksa 17000 mü?

• @rezanclz durumu kısaca şu şekilde özetliyim fam yasa olayını bilmeden önce ben Hong Kong ve Viyana Konsolosluğu’nu mail gönderdim dv 2025 kazanayım balayı planlıyorum 2025 Nisan ile haziran arasında o ülkede olacağım dosyamı siz alır mısınız. Bana ilk olarak gelen mailler şu anda yapamayacaklarını tamamen dolu olduklarından yanaydı şimdiyse bu mailler geldi. Dosya numaram 17.000 üstü

• ⭐⭐⭐

@rezanclz Oooo işler karıştı...Benim anladığım...Kronolojik olarak
    1.Viyana'ya mail atılmış
    2.FAM ile dosya Hong Kong'a taşınmış
    3.Viyana maile yeni cevap yazmış..Mailde de kısaca zamanı gelince görüşürüz demiş..😉

• @Flight101 ilk iki adım doğru 3. Direkt olarak olumsuz döndüler ama niyeyse bugün onay verdiler bilgilerimi istediler dosya numaram vs. Sizinle daha önce konuştuğum gibi eşimle bu akşam konuşup netleştireceğiz durumu. Ek olarak benim anladığım dosyamı kabul ettiklerine göre bu şekilde bile benden oturum yada benzeri bir şey net olarak istenmeyeceği.

• @rezanclz
    Dear Mrs. Kara,
    Thank you for your email.
    We will accept your DV case to be processed at the U.S. Consulate in Vienna and KCC will transfer your case to our office.
    Once your case is ready for the interview, we will contact you again with further information.
    We cannot expedite any DV cases to be processed faster and we cannot schedule an earlier appointment.
    You must be prepared to remain in Austria throughout the processing of your visa application.
    KCC is responsible for appointment scheduling. Any inquiries must be done with KCC regarding your appointment.
    The COVID vaccination must be within the last 12 months. You may get a COVID vaccination at our doctor's office when taking the medical exam, cost is 15 Euro.
    For further information regarding vaccinations, please contact our Panel Physician’s office at:

• @Uzuzi gönderdiginiz maili sormustum

• ⭐⭐⭐

@evrentnrkl Olumsuz döndükleri dönem DV2024 ün en sıkışık zamanına gelmişti hatırlarsanız...O iş yoğunluğunda "dur şimdi önce elimizdekileri bir bitirelim" demiş olabilirler..😉

• Merhaba 2nl maili geç gelicek sanarım Unganlar için yakın tarihte randevu almak problem yaşatırmı bizlere Kcc den gelen mail ile muayene olmak istesek sorun olurmu tel ile ulaşmaya çalıştım ama açan olmadı hatta bekledik geçmiş dönemlerde konu ile alakalı arama yaptım net bir bilgi ben göremedim gözden kaçırmış olabilirim

• @Flight101 siz söyleyince maili tekrar okudum. Biz alamayız doluyuz gibi bir şey yazmışlar.

• @rezanclz açıkçası maili KCC ile dosya taşımadan önce Haziran ayının ilk gunlerinde atmıştım
    2025 talihlisi olduğumu seneye bir sureligine Viyana da bulunabileceğimi bu durumda dosyamı kabul edip edemeyeceklerini sormuştum Ankara'dan mülakat alamama gibi bir durumda kalabilecegimi bundan dolayı onlarin kabul etmesi durumunda çok mutlu olacağımı yazmıştım bu kadar
    Zaten sonra da KCC ile tasinabildigini öğrenince taşımiştım Haziran ortalarinda
    Bugünde cevap geldi açıkçası mailime bakmamislardir bile diye düşünüyordum

• @Sinan-D Ben e-mail ile sordum KCC yazısına göre randevu oluşturabilir miyiz diye.
    Şu şekilde bir yanıt geldi:
    "Randevu oluşturabilirsiniz. Ancak herhangi bir hak kaybı durumunda sorumluluk kabul etmeyeceğimizi bildirmek isteriz."
    Bu haliyle randevu oluşturmak durumunda kaldım.

• ⭐⭐⭐

@evrentnrkl Dediğim gibi en başları kalabalık ana denk gelmiş, ancak şimdi herşey yerli yerine oturmuş...
    Sana ve @Uzuzi ye gelen bu mailler bende Viyana'nın tranfer dosyalarına bakışının son iki seneden farklı olmayacağı düşüncesini oluşturdu..

• @hakan4259 bilgi için çok teşekkür ederim herşey yolunda giderse Ekim sonu giriş yapılcak hak kaybı 6 aylık süre anladığım kadarı ile bizide çok etkilemez bende alıyorum randevu çok sağolun

Benzer Başlıklar

• 8486
  • 642
  • 15694
  • 57
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |