Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@antonio Mobil cihazdan eklemeyi deniyorsanız forumdaki excel elektronik tablo olduğundan google play den E-tablolar uygulamasını indirebilirsiniz, böylelikle istediğiniz zaman listeye ulaşım sağlayabilirsiniz...

• @lumos Merhabalar, dosyayı japonyaya aktarmak sizce iyi bir seçim mi ?

• @antonio eklendi. ? olan bölümleri doldurmanızı rica ederim.

• @Froz3nn şu an konakladığınız adresi yazmanız daha doğru olur ama yakınlarda konaklayabileceğiniz bir otelin adresini de yazabilirsiniz. Zaten vatandaşlığınız da varmış.

• @dokuerol Oncelikle Tebrikler . Evet DV kazanani oldugunuz ve DS-260 doldurdugunuz halde eger gecerli bir vizeniz var ise B1/B2 , J1 , f1 vb Amerikaya giris cikis yapabilirsiniz . Karar verdiginiz takdirde giristen ve current olduktan sonra AOS islemi baslatabilirsiniz bunlara bir engel yok . Basarilar , Yolunuz acik olsun .

• @emirhankd fazla detaya girme sadece dosyanı taşımak istediğin konsolosluğu belirterek mail at.Mailin başında cn no,doğum tarihi,soyisim belirt

• ⭐⭐⭐

@dogan28 DV2024 Japonya
    Kazanan Sayısı: 200
    Mülakat Verdiği Dosya Sayısı: 47
    EU Dosya Sayısı: 2
    Yorum sizin...😉

Edit: DV2025 Kazanan Sayısı: 149

• @ugurbocegi teşekkürler

• Arkadaşlar bu 2 nl maillerine noldu uçtu gittimi neyi bekliyor bu Ankara anlamış değilim plan program yapamıyoruz resmî bir mail olmadığı için bilgisi olan var mı konsolosluğun mailine tam guvenemedim ve gün olarak diğer arkadaşlara göre uzak bir tarih vermiş

• @kafkaf dediğin gibi tarzda bi mail attım yine aynı şekilde döndüler biraz bekleyip tekrar deneyeceğim. Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@Eagle2015 numaranız bültende aktif. Dosyam aktifleşmedi derken neyden kastediyorsunuz

• ⭐⭐⭐⭐

@orangegreen doğrudan bağlantılı demek doğru olmaz çünkü şu anda ankara tekrar bir mülakat planlaması yapsa yine kccden ankaraya dönen dosyalar olacaktır şu anda. Ancak direk bağlantılı şu şekilde diyebiliriz ankara için genelde o ay dağıtım yapacaksa bülten açıklandıktan sonraki 1 hafta içinde dağıtımını yapıp o ayki işini bitiriyor

• @rezanclz selamlar, Viyana'ya dosya taşımak için güncel şartlar nedir? Nasıl yaptınız ve ne kadar sürdü acaba? Teşekkürler.

• Molnar'ın sitesinde 12 tane aşı var, okuduğum mülakat deneyimlerine göre kimseye 12 tane aşı vurmamışlar. Gerekli aşılar için hangi bölümde antikor testi yaptırabiliriz? Ayrıca Viyana'da mı aşıları yaptırmak mantıklı olur yoksa Türkiye'de mi? (Annemin ve babamın aşı kartı yok benim ise sadece 2-3 tane aşım gözüküyor)

• @Flight101 bu verilere nereden ulastin bende hk yi merak ediyorum 25 civari sadece forumda var oranin kazanani kac kac eu bakmislar gecen sene link verebilirmisin dvcarts dan bakmadin galiba

• ⭐⭐⭐

@Cansu-mer Yıllara göre kazanan sayıları için

Verlen mülakat dosya ve kişi sayısı için

Hong Kong DV çekilişine katılamayan ülkeler listesindedir.

• @Katzfiell_ hastanede antikor testi yaptırabilirsiniz ordan çıkacak sonuca göre eksik aşılarınız aile hekiminde veya aile sağlık merkezlerinde yaptırabilirsiniz. Antikor testinin çıktısını ve aşılarınızı yaptırdıktan sonra aşı kartını alıp Dr. Molnar da gösterbilirsiniz.

• @cttl Merhaba, gördüğüm kadarıyla sizin de CN benimkine yakın, dosyanınızı taşınıdınz mı bir yere acaba? 20 binlere mülakat gelmeyecek diye endişelenmeye başladım

• teşekkürler, dosyamı taşımaya gecikir miyim diye düşünmüştüm ama vaktim varsa konsolosluğu gözlemleyeceğim, en azından kasıma kadar

• @Flight101 DV2025 Kazanan Sayısına nereden bakabilirim varşova da kaç kişi kazanmış

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |