Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @metinbeci evet hocam okumaya devam edince farkettim link atmış arkadaş sağolsun

• @bahar_aydin Merhaba yeşil pasaportunuz mu vardı yoksa schengen mi alacaksınız bende viyanaya taşımak istiyorum da.

• @RuhunGemisi Çok teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgi için bencede bir problem olacağını sanmıyorum

• @dehaningizemi Çok teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için içimi rahatlattınız,ancak durum şu diyelim ki asker kaçağı durumuna düştükten sonra mülakat tarihi alırsam sizin dediğiniz gibi önceden bir durum belgesi e devletten çıkarırsam ama mülakatta bu eski bir belge olduğunu sorarlar mı ?

• Herkese merhaba arkadaşlar :
    1)Dosyamı viyanaya ya da Hong konga taşısam Mülakatı case numberım current olmadan da alabilir miyim ?

2)Schengen vizesi için orada akrabalarım bana sponsor olsalar almam daha kolaylaşır mı ve schengen vizesi sonucu geç açıklanıyor mu ?

3)Askerlik tecilim 2025 ocak ta bitiyor bu tarihten önce bir belge çıkarsam geçerliliği olur mu olmayacaksa ne yapmam gerekiyor

• Arkadaşlar merhaba, eğer bu soru daha önce cevaplandıysa çok özür dilerim. İstenen aşılarda (aşağıdaki tablo örnek) yaşım 30 dan büyük olduğu için ilk 3 aşıdan muaf mı oluyorum, yoksa antikor testinde bunlara da baktırmalı mıyım ? Şöyle sorayım; age group denilen kolon normalde aşının vurulması gereken yaş aralığını mı belirtiyor, yoksa sağlık muayenesi sırasında istenip istenmeyeceği (gerekli olup olmadığı) yaş aralığını mı ifade ediyor. Eğer ilk sorum doğruysa antikor testinde gerek duyulmadığı halde boşuna negatif görünmesin.

Rotavirus 2 - 6 months
    Influenza Typ b (Hib) 2 - 59 months
    Hepatitis A 12 months - 18 years
    Hepatitis B birth - 59 years

• @Cansu-mer merhaba yeni bülten açıklandı mı?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@cemal1153 siz de bakabilirsiniz, neden bakmıyorsunuz?

• Yeni bülten açıklanmış yine 6000

• Yeni bulten hayirli olsun

• Yeni bültenin tekrar 6000 olmasından dolayı Ankara mülakat vermemezlik yapar mı acaba?

• @SEYMENOGLU kasımda mülakat beklerken aralığa kaldı hayaller 😞

• @Uzuzi bu tam olarak kasım ayı için mi geçerli yani 6001 aralığa sarkacak değil mi teşekkür ediyorum

• Sanırım 6 bine kadar olanları Ekim ve Kasım ayı içinde eritecekler

• Ekimde açıklanacak bülten Aralık bülteni mi olmuş olacak

• @sevdemimi Bir sonra ki bülteni bekleyecek 6000 üstü olanlar.

• @siraç bu kadar hızlı bir eritme olayı çok uzun yıllardır olmadı sanırım 😅 çok ümitlenmemek lazım. Ekim ayı için 400 lere kadar randevu vermiş bir Ankara’dan benim bile kasım ayına randevu beklentim düşük açıkçası

• @cemciftcioglu Ankara zaten ayrı bir rezalet. Ama diğer konsolosluklar için çok da fazla bir sayı değil.

• @fahriakc, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rezanclz 6 binde de bırakabilirler geçen yıllara bakın örneği var. 15 binde yapabilirler bunun da örneği var 🙂

2018 den beri en yüksek bülten sayısıyla 2025 e başlandığı için 6 binde bırakabilirler diye tahmin etmiştim. Yığılma olmaması için aynı kalması mantıklı oldu gibi. kasım bülteni de çok yüksek olmayacak sanıyorum 7 bin 7500 arası olabilir. Tabi bunlar tahmin her durum olabilir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |