Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • Merhaba arkadaşlar, 10 Eylül’de Ankara’da mülakatamız var. Geçen hafta Ankara’dan 2NL maili aldık ve mailde aşağıda yazdığım gibi bir not var. Bizim de 2 yaşında bir kızımız var acaba vize görüşmesine gitmese olur mu? Benim anladığım kadarıyla gitmesine gerek yok ancak eğer daha detaylı bilgisi ya da bu konuda tecrübesi olan varsa bilgi verebilir mi?

    IMPORTANT UPDATE: Derivative children under the age of 14 are no longer required to appear in person for their visa interview. This means that if your child is not the principal applicant of an IV case, such as IR2, CR2, FX, and F22, F24 and IR4 they are not required to appear in person for the interview. Principal applicants, including children under 14 are required to appear for an interview. If you have any questions or concerns regarding this update, please do not hesitate to contact us via e-mail.


  • @ATS16 merhaba "ad & soyadın başına C/O: eklemeniz tavsiyedir" bu kısmı anlayamadım C/O ne oluyor?

    Düzeltme: Araştırdığımda benden başkası alabilir anlamına geliyormuş aynı soruyu soracak olan arkadaşların bilgilenmesi adına bunu ekliyorum.


  • @asdwqq merhaba, peki sağlık taraması içinde böyle bir muafiyet var mı? @EzgiLera hanım sizin bu yönde bir bilginiz var mı?Ne önerirsiniz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @asdwqq DV mülakatlarında bebek, çocuk veya yetişkin fark etmeksizin tüm bireylerin mülakata katılması esas ve katılması gerekiyor. Bahsi geçen mülakata 14 yaş altı çocuk gelmemesi diğer atıfta bulunulan vize tipleri mülakatları için geçerli. Bol şans


  • @Şeyma-Yaren-Aytekin Süreç nasıl sonuçlandı acaba ?


  • Arkadaşlar merhaba,
    Daha önce soruldu mu bilmiyorum fakat vizem şubata kadar ,şubata kadar Amerika'ya girip green cardı aldığım taktirde vizem bittikten sonra ülkeye green card ile girmem mümkün müdür


  • @drhalilyilmaz Green cardinizi aldıktan sonra, ABD’ye onunla girebilirsiniz. Olması gereken normal süreç bu.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @drhalilyilmaz

    Green card hakkınızın yanmaması için giriş yapabileceğiniz en geç tarih, sağlık kontrolü tarihinize müteakip en geç 6 ay içerisinde olmalı.

    Daha sonra ki girişlerinizi ABD’ye giriş yaparken pasaportta vizenizin üzerine basılacak mühür ile bu vize ile maksimum 1 yıl süresince veya bu süreçte beyan ettiğiniz adreste size teslim edilecek permanent resident card ile gerçekleştirebilirsiniz. Kartın size teslim edilmesi ile vizenin geçerliliği iptal olmaktadır.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sdz DV tipi başvurularda sağlık kontrolü ve/veya mülakata katılma hususunda bebek, çocuk veya yetişkin fark etmeksizin tüm bireyler sağlık kontrolüne girmeli ve mülakata şahsen katılmak zorunda. Üç evladı/bebeği ile süreci tamamlayan en güncel @MomisCan'ın tecrübesini okuyabilirsiniz size de yol göstermesi adına


  • @melikemim Bu sıra numarasıyla sürecinizin böyle sonlanması çok üzücü :// Dosyanızın taşınması için ne zaman email atmıştınız ne zaman kabul alındığına dair email almıştınız? Current olduktan snora mı dosyanızı taşıdınız?


  • Merhaba arkadaşlar şuan filipinlerdeyim eşim talihli ben çocuklarım sağlık testinden geçtim talihli olan eşim balgam testine kaldı bu durumda mülakata katılayım mı yoksa bizim için süreç bitti mi teşekkür ederim yarın sabah 07:30 da mülakatımız var.


  • @musa-k katılmazsanız ömür boyu ya katılsaydım ne olacaktı acaba şeklinde içinizde kalacak. Tabiki tercih sizin.


  • @EzgiLera 2025 kazananıyım. Fark etmeden yanlış gruba yazmışım kusura bakmayın


  • @musa-k sağlık olsun okuduğum kadarıyla 2025 talihlisisiniz aynı zamanda ve cn çok iyi bu sene Ankara'dan alırsınız inşaallah


  • @musa-k
    Merhaba geçmiş olsun.
    Caner bey'in aşağıdaki paylaşımından okuduğum kadarıyla asıl talihli eşiniz olduğu için ve problem onun ciğerlerinde olduğu için o içeri giremiyor, ve siz de içeri giremiyorsunuz zaten sanırım? Caner beyle iletişime geçme şansınız olursa daha net bilgi verecektir.

    @Caner-Urker, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @gucarslan Merhabalar, öncelikle sürecin başından sonuna kadar bu forumdan ve sizlerden çok fayda gördüm ve şimdi yeni bir süreç başladığı için hala görmeye devam edeceğim hakkınızı ödeyemem herşey için çok teşekkür ederim. 20 Ağustos'ta mülakatımıza girdik ben ve oğlumun vizeleri onaylandı ama henüz pasaportlarmızı teslim almadık Türkiye'ye dönmediğim ve internet problemi yaşadığım için detaylı mülakat deneyimimi yazamadım ilk fırsatta paylaşacağım. Eşim sağlık muayenesinde balgam testine kaldığını için ve sonucu 8 haftada çıktığı için mülakatta içeriye bile almadılar bizde vizelerimizin onaylanmasına sevinemedik bile. Halbuki Filipinlere gitmeden önce iyi bir hastanede böyle birşey olabileceğini hesaba katarak bir röntgen testi yaptırıp doktora en ufak bir sorun bile varsa söyle hiç gitmeyelim gideceğimiz yer çok uzak ve maddi olarak yıpranıyoruz dedik ama bir sorun yok dedi bizde o teste güvenip geldik buraya ama o test umrunda bile olmadı ne hastanenin ne konsolosluğun. Yani şimdi eşime mecbur F2A'ya başvurup bekleyeceğiz bizi uzun bir süre ayrılık bekliyor. Sizin önerebileceğiniz başka bir çözüm yolu varmıdır acaba?


  • @Afra-Lalancı bende değiştirdim hiçbir sorun yaşamadım.


  • Bu ileti silindi!

  • Bu ileti silindi!

  • @musa-k
    Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun.
    Maalesef tüm süreç asıl talihli üzerinden ilerlemektedir, eğer asıl talihlinin, mali yıl içerisinde vizesi onay alamazsa, eş ve çocukların da vizesi onaylanmaz. bakınız
    Bu durum sizin elinizde olan bir durum değil, siz elinizden geleni fazlasıyla yapmışsınız zaten. Hayatınızda daha güzel fırsatlar elde etmeniz dileğiyle.


  • Merhaba
    18 yaş altı çocuğum için e-devletten nüfus kayıt örneği nasıl alabilirim
    sadece kendim için alabiliyorum
    çocuk için alamadım


Benzer Başlıklar

  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    513k Bakış
    C
    https://www.youtube.com/watch?v=HdDa87DYVGg&t=1970s Şu şekilde bir şeyler duymak bile insanın içinde bir hoşnutluk oluşturuyor. Av.Remzi Güvenç KULEN yayın yapmış bence son dakikada olsa dosyaları approved edecekler diyor. Hadi inşallah... 32.dk dan sonra DV tarafında yorum yapıyor.
  • 17 Oy
    8k İleti
    915k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • ⚡ Kültür Şoku ⚡

    Kültür ve Hobi gocmenlik green card greencard kultur kultur soku
    57
    19 Oy
    57 İleti
    11k Bakış
    celicaC
    Bu dergi goc krizi, goc edenin yasadigi evreyi falan filan bilimsel bir sekilde acikliyor cok faydali buldum https://dergipark.org.tr/tr/download/article-file/403542
  • 13 Oy
    57 İleti
    15k Bakış
    C
    @ONROZR merhaba 2025 talihlisiyim case no sizin gibi 27 binlerde randevu alirmiyim Ankara'dan cevabınız için teşekkür ederim şimdiden
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum