Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• Selam arkadaşlar Ankara amarika konsolosluğu Kaç içerisinde randuvu veriyor Teşekkürler

• sanki yine dünyada pandemi olmuş tüm konsolosluklar 2. bir talimata kadar süresiz kapanmış gibi... bu nedir yaa randevu yok daha şubat dq ları randevu bekliyor.

• Maalesef o konunun bir standartı yok. Şubat ayında DQ olanlar bile bekliyor hala. Yine forumdan okumuştum Ankara konsolosluğu görüşme almıyormuş diye. Kesin bilgi değil elbette ancak randevu bekleme sürelerine bakınca muhtemel bir durum diye düşünüyorum. @Marley-Yilmaz

• Green cardlı eşi olarak 3 yıl onay bekledim eşim vatandaş oldu dosyam onaylandı 4 aydırda mülakat için bekliyorum benim gerçekten bu süreci devam ettirecek gücümü bitirdiler

• Sizin süreciniz çok daha uzun ve zorlu olmuş. Çok üzüldüm sizin için 😔 Gerçekten böyle eşke ayrı beklemek çok zor. Her an emailime bakıyorum bir şey geldi mi diye. Ama muhtemelen mülakat randevu süreleri çok uzun ve daha çok bekleyeceğiz. 😔 @lina

• Bu süreç oldukça yorucu olduğu için eşimin Türkiye’ye gelmesini istedim. Türkiye’de birlikte yaşamaya karar verdik.

• Bu süreç sonuçlanacak gibi gözükmüyor.

• @ksmdgn Maalesef çok uzun sürüyor işlemler. Biz sizden 1,5 ay önce başvurmuşuz. Approvedoldum. Darısı size. Mülakat tarihi bekliyoruz. Ama bu da çok uzun süreceğe benziyor. 😔

• @Ezgi-2 umarım artık beklemeyiz 😞

• I-130 submit edeli 9 ay oldu. Forumu her gün belli aralıklarla takip ediyorum mülakat süreleri çok sıkıntılı şu aralar. Dosyamı randevu için başka ülkeye taşıyabilir miyim en hızlı sonuç verecek herhangi bir ülkeye? Daha i-130 onaylanmadı

• @Alfa-Centauri taşıyacağınız ülkede oturumunuz olması lazım ya da geçerli bir sebep sunup dosyayı taşıyacağınız konsolosluğun kabul etmesi gerekiyor. Onun dışında kabul edilmiyor bol şans

• Sonunda bu sabah Approved olabildik.

• @gkorkmaz hayırlı olsun

• @Başak-Ayhan ben artık yoruldum, dosyamı Frankfurt’a taşıdım. Almanım ama 20 yıldır Türkiye’de yaşıyorum ve aslında mülakat için taa Almanyaya kadar gitmek istemedim. Şubatta DQ oldum, Ağustosa kadar hareket olmayınca NVC’den transfer istedim. 12 SAAT içinde transferi kabul ettiler, on gün sonra mülakat tarihimi aldım 1 Ekim için. Bayağı masraflı olacak ama yapacak bir şey yok. Size bol şanslar.

• @gkorkmaz hayırlı olsun dosyanız hangi servisteydi

• @gkorkmaz Hayırlı olsunnnn! İnşallah hepimiz tez vakitte mülakat randevusu alabiliriz! 🙏🏻

• @Ezgi-2 teşekkürler

• @Olkan-Oflaz-0
    İts sad we are also waiting a lot ı wish soon you will get your interview date and one question are you turkish citizens?

• @Anke-Sindermann çok tebrik ederim, elinizden geldiği kadar beklemişsiniz, keşke böyle olmasaydı dediğiniz gibi ama bir çıkış yolu bulmanıza sevindim 🙏🏻 Bende bi araştırayım mümkünse başka bir ülke denemek tek yol gibi gözüküyor

• @Başak-Ayhan evet daha öncede forumdan bu yanıtı almıştım fakat kendimde bakınca yine aynı şeyi gördüm,vatandaşlık yada oturumun yoksa başka ülkeye taşımak mümkün değil 😞

Benzer Başlıklar

• 148
  • 2
  • 6
  • 1589
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |