Selam arkadaşlar aranız da temuz ayı dq olupta mülakat maili bekleyen var ?
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
Marley Yilmaz
@Marley Yilmaz
Marley Yilmaz tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
-
RE: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
Kanka anadikta eylul ekimden once geliyor
-
@Raybay1971 180 günden fazla bekleyen Kişilerin Yasal yollardan mahkemeye vere bilir Hak kazanır Biz türk vatandaşları olarak herhangi bi sorun olmadıgı sürece 3 ay içerisinde Mulakat tarihini belirliyorlar Diye biliyorum Giden bazı arkadaşlarımdan info alarak söylüyorum bunları..
-
Selam arkadaşlar ağustos ayında Ankara abd konsolosluğunda Mulakat tarihi belli olan arkadaşlar varmı aramızda ?
Benim DQ 17/07/2024 -
@Olkan-Oflaz-0
İts sad we are also waiting a lot ı wish soon you will get your interview date and one question are you turkish citizens? -
Selam arkadaşlar Ankara amarika konsolosluğu Kaç içerisinde randuvu veriyor Teşekkürler