IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Bu süreç oldukça yorucu olduğu için eşimin Türkiye’ye gelmesini istedim. Türkiye’de birlikte yaşamaya karar verdik.
-
Bu süreç sonuçlanacak gibi gözükmüyor.
-
@ksmdgn Maalesef çok uzun sürüyor işlemler. Biz sizden 1,5 ay önce başvurmuşuz. Approvedoldum. Darısı size. Mülakat tarihi bekliyoruz. Ama bu da çok uzun süreceğe benziyor. 😔
-
@Ezgi-2 umarım artık beklemeyiz 😞
-
I-130 submit edeli 9 ay oldu. Forumu her gün belli aralıklarla takip ediyorum mülakat süreleri çok sıkıntılı şu aralar. Dosyamı randevu için başka ülkeye taşıyabilir miyim en hızlı sonuç verecek herhangi bir ülkeye? Daha i-130 onaylanmadı
-
@Alfa-Centauri taşıyacağınız ülkede oturumunuz olması lazım ya da geçerli bir sebep sunup dosyayı taşıyacağınız konsolosluğun kabul etmesi gerekiyor. Onun dışında kabul edilmiyor bol şans
-
Sonunda bu sabah Approved olabildik.
-
@gkorkmaz hayırlı olsun
-
@Başak-Ayhan ben artık yoruldum, dosyamı Frankfurt’a taşıdım. Almanım ama 20 yıldır Türkiye’de yaşıyorum ve aslında mülakat için taa Almanyaya kadar gitmek istemedim. Şubatta DQ oldum, Ağustosa kadar hareket olmayınca NVC’den transfer istedim. 12 SAAT içinde transferi kabul ettiler, on gün sonra mülakat tarihimi aldım 1 Ekim için. Bayağı masraflı olacak ama yapacak bir şey yok. Size bol şanslar.
-
@gkorkmaz hayırlı olsun dosyanız hangi servisteydi
-
@gkorkmaz Hayırlı olsunnnn! İnşallah hepimiz tez vakitte mülakat randevusu alabiliriz! 🙏🏻
-
@Ezgi-2 teşekkürler
-
@Olkan-Oflaz-0
İts sad we are also waiting a lot ı wish soon you will get your interview date and one question are you turkish citizens? -
@Anke-Sindermann çok tebrik ederim, elinizden geldiği kadar beklemişsiniz, keşke böyle olmasaydı dediğiniz gibi ama bir çıkış yolu bulmanıza sevindim 🙏🏻 Bende bi araştırayım mümkünse başka bir ülke denemek tek yol gibi gözüküyor
-
@Başak-Ayhan evet daha öncede forumdan bu yanıtı almıştım fakat kendimde bakınca yine aynı şeyi gördüm,vatandaşlık yada oturumun yoksa başka ülkeye taşımak mümkün değil :(
-
@Marley-Yilmaz yes
-
@D-K Hocam balgam testi durumu ne oldu ?
-
@gkorkmaz tebrikler hangi servis merkezi onay veren?
-
@yasmin982 teşekkürler, ilk başta Nebraska gözüküyordu, onay California Service Center'dan geldi.
-
@gkorkmaz yanıt için teşekkürler vermonttan ilerleme yok 😮💨😢
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum