Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Redomedo, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Kendisi Hasta o yüzden işlerini ben yapıyorum. Kusura bakmayın rahatsız ettim bu konularda çok bilgim yok o yüzden. Kendi takip etmesi lazım dediğiniz şey şuan da yurt dışına dosya taşıyamayız tek yapacağımız randevu maili beklemek değil mi ?

Saygılarımla.

Dosyasını taşıma şansınız kesinlikle yoksa evet, tek yapacağınız beklemek. Sıra gelir mi gelmez mi, belli olmaz. Gelirse de ne zaman gelir yine belli olmaz. Şu an kesin olan şey şu, Ekim için kuzeninize mülakat verilmedi. Önümüzdeki aylarda da muhtemelen verilmeyecek. Ankara her sene kötüye gidiyor.

Ama süreci siz takip edecekseniz onun sürecini kendi imzanıza taşıyın ve kuzeninizin bilgilerini excel listesine ekleyin. Eğer süreci imzanıza taşımazsanız sorularınıza cevap alamayacaksınız.

• ⭐⭐⭐⭐

@sdz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera merhaba dosyanin unlocked olup olmadığı nasıl anlaşılır?

DS260 doldurduğunuz sayfaya girin, formların karşısında completed yazıyor ise sorun yok.

• ⭐⭐⭐⭐

@marinesubby, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera unlocked etme durumu nedir acaba ne soruna yol açabilir nasıl bakalım? adreste kalacaksak ne gibi bir problem teşkil edebiliyor ben de adres vermek durumunda kaldım üst üste bu cevap gelince

Eğer dosyanız unlocked olur ve o şekilde kalırsa, size mülakat verilmez çünkü süreçten vazgeçtiğiniz düşünülür.
    Buna ek olarak, daha önce DV2022 sürecinde olduğu gibi, sistemde bir hata veya değişiklik olursa, case numbera göre değil, submit tarihine göre mülakat verebilirler. Siz reopen yaparsanız, formu submit etseniz bile tarihi değişmiş olacak resubmit yaptığınız tarihle.

• ⭐⭐⭐⭐

@mpalaoglu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera adressiz mail göndermeye devam ediyoruz Ezgi Hanim. yanıtınız için çok teşekkürler dosyamızın unlocked yapılmasının ne gibi bir sonucu olabilir? biz maalesef otel bakmaya başladık ve önümüzdeki haftaya kadar taşıtamazsak adres yollamayı düşünüyoruz.. numaramız aktif olduktan sonra taşıtmaya çalışacağımıza bu riski almalıyız gibi geliyor. adres gönderen arkadaşların dosyaları taşınmış durumda şuan gördüğüm kadarıyla...

Evet son çare olarak kalacağınız otelin adresini verip gerçekten orada kalabilirsiniz. Current olmadan işleminizi halletmek önceliğiniz olsun.
    Unlocked konusunu bir üstteki iletimde cevapladım.

• ⭐⭐⭐⭐

@marinesubby, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera adresli taşımada dosyayı unlocked yapmak nedir acaba? Nasıl kontrol ediliyor

Lütfen sorularınızı 1 kez sorun ve cevap bekleyin. Eğer 3 gün içerisinde cevap gelmezse tekrar sorabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera dördüncü kez Kcc tarafından adres istendi ve yine taşınmadı. Peki Kcc'ye mailde FAM yasasından bahsetsek adressiz taşıma işi kolaylaşabilir mi sizce?

Hayır maalesef tek yapacağı maili uzatmak ve okunma şansını düşürmek olur. Emin olun onlar bu yönetmeliği ve değişikliği biliyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@kayaomerrrr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

A4 çıktısından kastınız nedir nasil bir çıktı çıkartacağım gren Cardin geleceği adresi değiştirmek istiyordum biraz daha bilgi verebilirseniz çok minnettar olurum 🙏@deebee

DS260 formunu açın, GC gideceği adres hangi şekilde sorulmuş diye bakın. Aynı formata uygun şekilde değiştirmek istediğiniz adresi yazın. Yazı tipi boyutu falan önemli değil. Okunaklı ve istenen düzene uygun olması yeterli.

• Mülakat yerimi teyit etmek amaçlı KCC ye sormak için örnek bir mail taslağı atabilir misiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@yalcin61, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mülakat yerimi teyit etmek amaçlı KCC ye sormak için örnek bir mail taslağı atabilir misiniz?

Mülakat yerim neresi diye sorabilirsiniz. Taslağa ihtiyacınız yok, basit düşünün, süslü cümleler kurmayın 🙂

• @lesnarhomie aynen gelen maile yanit olarak gonderdim ve bu mailden sonra dosyami tasidilar.

• @marinesubby ben sadece adres belirtmek icin sectim. Tam olarak bilgi sahibi degilim ama soylediginiz gibi bir zorunluluk varsa otele rezervasyon yapabilir orada kalabilirim.

• @ATS16 belirli bir sebebi yok. tamamiyle vizesiz ve yakin olmasindan dolayi. gecen yil EU bolgesine hic randevu vermedigini goz onune alirsak buyuk risk aldigimi dusunuyorum. ama 11k CN ile beklemektense ilk etapta buraya tasimak mantikli olur diye dusundum.

• ⭐⭐⭐⭐

@ahmetgul2536, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@marinesubby ben sadece adres belirtmek icin sectim. Tam olarak bilgi sahibi degilim ama soylediginiz gibi bir zorunluluk varsa otele rezervasyon yapabilir orada kalabilirim.

Adresini verdiğiniz otelde kalın, her ihtimale karşı.

• @EzgiLera Merhaba, peki bu diplomaları direkt alıp gitmek yeterli oluyor mu? Tercüme ya da Apostil gerekiyor mu?

• @EzgiLera teşekkürler.

• ⭐⭐⭐

@ahmetgul2536 Selamlar..Dosya taşımanız hayırlı olsun..Şu linkten https://bit.ly/4b6swID
    DV2025 talihli takip exceline de bilgilerinizi eklerseniz sevinirim...

• DV2024 için Eylül ayı içerinde Excel dosyasında ki hiç kimse mail almamıştı. Bu yüzden Kasım ayına herhangi bir mülakat tanımlanmadı. Bu yıl Kasım ayını pas geçmemelerini umuyorum.

• @cemal1153 Ben bu sebepten ötürü Schengen vs. gerekmesinden dolayı daha az taşıma olacağını düşündüğüm Viyana'yı tercih edeceğim. Schengen geçmişim var, vize alma konusunda problemim olacağını düşünmüyorum ancak randevu bulamamak stres yaratabilir. 10 Eylül'de bir randevum var uzun süreli çıkarsa kendi adıma mükemmel olur ancak süreci göreceğiz. 🙂

• @kemalayldz Hangi ülke için vize başvurusunda bulundunuz. Birde vize başvurusunda seyehat planınızda greencard dan bahsettiniz mi

• merhaba arkadaşlar bilginize ihtiyacım var ben dosyamı muscat taşımak istiyorum,ama şimdide adres istiyorlarmış bir arkadaş otel yazmış,bende öyle yapmayı düşğnüyorum,ama bazı arkadaşlar unlocked diye bir şey yazmış,unlocked ne oluyor?dosyamımı açıp adresimi değiltiriyorlar?dosya taşıma email örneği verebilirmisiniz?teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

• 180
  • 316
  • 15677
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |