DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Redomedo, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera DV2024 yılında randevusunu hala alamayanlar mı var ?
Şaka yaptığınızı düşünüyorum :)
DV2024 başlığının altını bir inceleyin. Size ilk günden beri bunu söylüyorum aslında. Eğer kuzeniniz kendi sürecini kendisi takip etmezse mülakat alamama ihtimali yüksek. Numarası 5binlerde olmasına rağmen!
-
@ATS16 Aratıyoruz da işte bazen bulamıyoruz. Teşekkürler bilgi için.
-
@osmanballamir, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
selamlar, sağlık muayenesinde gilbert sendromu veya kalp ritim bozukluğu gibi rahatsızlıklar sorun teşkil ediyor mu? Forumda arattım ama bir sonuç alamadım. @EzgiLera veya diğer arkadaşlar bilgisi olan var mı?
Sorun teşkil eden ve dikkat edilen hastalıklar, bulaşıcı hastalıklar ve psikolojik rahatsızlıklar (bunlar için ek bir görüş isteniyor).
-
@Mustafa-ELMACI, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@EzgiLera covid aşısını demek istemiştim, yazmadığımı şimdi farkettim
Covid aşısını sağlık raporunu alacağınız kuruluş yapmıyor zaten. Dışarıda olup aşı kartı götürmenizi istiyorlar.
Çok teşekkür ederim, peki şu an Türkiye'de nerede covid aşısı olabilirim?
Mevcutta covid aşısına sahip bir kurum bilmiyoruz maalesef Türkiye’de. Sizin mülakatınıza kadar süreç ne gösterir takipte olmanız lazım.
-
@Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar...Biz FAM dan sonra ilk taşımalar esnasında KCC ye mail attığımızda bizden adres talebi olmadan taşıma işlemimizi gerçekleştirdi. Ancak bu ayın başından beri adres isteniyor..Sizce KCC neye istinaden böyle bir uygulamaya gitti?
Manager değişmiştir. Her zaman olan şey burada. En sevdiğiniz restoran zincirinde bile bir manager değişiyor o şubedeki, her şey alt üst oluyor.
Onlar da muhtemelen böyle bir iş bilmez manager ile iş yapmaya çalışıyorlardır. FAM güncellemesini takip etmeyen, kafasına göre iş yapan biri.
O yüzden işini bilen çalışana denk gelene kadar denemek lazım.
-
@EzgiLera covid aşısını demek istemiştim, yazmadığımı şimdi farkettim
Covid aşısını sağlık raporunu alacağınız kuruluş yapmıyor zaten. Dışarıda olup aşı kartı götürmenizi istiyorlar.
Çok teşekkür ederim, peki şu an Türkiye'de nerede covid aşısı olabilirim?
Mevcutta covid aşısına sahip bir kurum bilmiyoruz maalesef Türkiye’de. Sizin mülakatınıza kadar süreç ne gösterir takipte olmanız lazım.
Çok teşekkürler, iyi günler
-
@EzgiLera gerçekten o adreste kalmazsak sorun olabiliyor mu net bir bilgi var mı acaba
-
@Mustafa-ELMACI selamlar, sali gunu istanbul egitim ve arastirma hastenesinde covid asisi randevusu aldim. eger ellerinde asi varsa buraya yazarim. sizde randevu alip asinizi olursunuz.
-
@EzgiLera Kendisi Hasta o yüzden işlerini ben yapıyorum. Kusura bakmayın rahatsız ettim bu konularda çok bilgim yok o yüzden. Kendi takip etmesi lazım dediğiniz şey şuan da yurt dışına dosya taşıyamayız tek yapacağımız randevu maili beklemek değil mi ?
Saygılarımla.
-
@EzgiLera adresli taşımada dosyayı unlocked yapmak nedir acaba? Nasıl kontrol ediliyor
-
@EzgiLera merhaba dosyanin unlocked olup olmadığı nasıl anlaşılır?
-
@kemalayldz merhaba adres belirtmeden taşıma talebim kabul edildi. Yanlız çok taşıyan olursa büyükelçilik yoğunluktan dolayı her taşıyana randevu vermeyebilirler iyice düşünün
-
@EzgiLera unlocked etme durumu nedir acaba ne soruna yol açabilir nasıl bakalım? adreste kalacaksak ne gibi bir problem teşkil edebiliyor ben de adres vermek durumunda kaldım üst üste bu cevap gelince
-
@onuru Selamlar, çok teşekkür ederim, ben de burada yazdıktan sonra aile hekimimizi aradım, yarın konuşacağız, il/ilçe sağlık müdürlüklerini arayıp bilgi verecek, ben de o bilgiyi yazarım
-
@cemal1153 siz ne zaman taşıdınız
-
@EzgiLera adressiz mail göndermeye devam ediyoruz Ezgi Hanim. yanıtınız için çok teşekkürler dosyamızın unlocked yapılmasının ne gibi bir sonucu olabilir? biz maalesef otel bakmaya başladık ve önümüzdeki haftaya kadar taşıtamazsak adres yollamayı düşünüyoruz.. numaramız aktif olduktan sonra taşıtmaya çalışacağımıza bu riski almalıyız gibi geliyor. adres gönderen arkadaşların dosyaları taşınmış durumda şuan gördüğüm kadarıyla...
-
@gucarslan cevabınız için teşekkür ediyorum. Sizinle yakın zamanda iletişime geçeceğim.
-
@Flight101 adres verip taşıdığım için çok tedirginim şuan ben, geçen haftalarda adres taşıma işinin bu kadar riskli ya da sıkıntılı olacağının konuşulduğunu ben görmemişim. Birkaç kişiden aldigim mail sablonlarinda adres olunca ben de yazdım. Umarım pişman olmam.
-
@Kübra-Kırmacı, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Flight101 adres verip taşıdığım için çok tedirginim şuan ben, geçen haftalarda adres taşıma işinin bu kadar riskli ya da sıkıntılı olacağının konuşulduğunu ben görmemişim. Birkaç kişiden aldigim mail sablonlarinda adres olunca ben de yazdım. Umarım pişman olmam.
Verdiğiniz adreste kalırsanız mülakatta sorulursa açıklayabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama ilk mülakatlarla göreceğiz bunun yansımalarını. Belki gerçekten büyük bir sorun belki de biz fazla abartıyoruz. Bilemiyoruz şu an. Ama her zaman tedbirli olmakta fayda var.
-
Benim kişisel görüşüm, özellikle mülakat süresince kalacağınız adres diye sorulduğu için bir problem olmayacağı yönünde.
Ben de adres vererek taşıttım. Mülakat sırasında mutlaka orda kalmayı planlıyorum.
FAM'a göre taşıma yaptığımız aşikar. Yani o ülkede yerleşik değiliz. Kalıcı bir adres vermemiz mümkün değil. Yalan beyanda da bulunmadık. Çok önemli bir konu haline geleceğini düşünmüyorum. Umarım öyle de olur.@Kübra-Kırmacı, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum