Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @EzgiLera adresli taşımada dosyayı unlocked yapmak nedir acaba? Nasıl kontrol ediliyor

• @EzgiLera merhaba dosyanin unlocked olup olmadığı nasıl anlaşılır?

• @kemalayldz merhaba adres belirtmeden taşıma talebim kabul edildi. Yanlız çok taşıyan olursa büyükelçilik yoğunluktan dolayı her taşıyana randevu vermeyebilirler iyice düşünün

• @EzgiLera unlocked etme durumu nedir acaba ne soruna yol açabilir nasıl bakalım? adreste kalacaksak ne gibi bir problem teşkil edebiliyor ben de adres vermek durumunda kaldım üst üste bu cevap gelince

• @onuru Selamlar, çok teşekkür ederim, ben de burada yazdıktan sonra aile hekimimizi aradım, yarın konuşacağız, il/ilçe sağlık müdürlüklerini arayıp bilgi verecek, ben de o bilgiyi yazarım

• @cemal1153 siz ne zaman taşıdınız

• @EzgiLera adressiz mail göndermeye devam ediyoruz Ezgi Hanim. yanıtınız için çok teşekkürler dosyamızın unlocked yapılmasının ne gibi bir sonucu olabilir? biz maalesef otel bakmaya başladık ve önümüzdeki haftaya kadar taşıtamazsak adres yollamayı düşünüyoruz.. numaramız aktif olduktan sonra taşıtmaya çalışacağımıza bu riski almalıyız gibi geliyor. adres gönderen arkadaşların dosyaları taşınmış durumda şuan gördüğüm kadarıyla...

• @gucarslan cevabınız için teşekkür ediyorum. Sizinle yakın zamanda iletişime geçeceğim.

• @Flight101 adres verip taşıdığım için çok tedirginim şuan ben, geçen haftalarda adres taşıma işinin bu kadar riskli ya da sıkıntılı olacağının konuşulduğunu ben görmemişim. Birkaç kişiden aldigim mail sablonlarinda adres olunca ben de yazdım. Umarım pişman olmam.

• ⭐⭐⭐⭐

@Kübra-Kırmacı, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Flight101 adres verip taşıdığım için çok tedirginim şuan ben, geçen haftalarda adres taşıma işinin bu kadar riskli ya da sıkıntılı olacağının konuşulduğunu ben görmemişim. Birkaç kişiden aldigim mail sablonlarinda adres olunca ben de yazdım. Umarım pişman olmam.

Verdiğiniz adreste kalırsanız mülakatta sorulursa açıklayabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama ilk mülakatlarla göreceğiz bunun yansımalarını. Belki gerçekten büyük bir sorun belki de biz fazla abartıyoruz. Bilemiyoruz şu an. Ama her zaman tedbirli olmakta fayda var.

• Benim kişisel görüşüm, özellikle mülakat süresince kalacağınız adres diye sorulduğu için bir problem olmayacağı yönünde.
    Ben de adres vererek taşıttım. Mülakat sırasında mutlaka orda kalmayı planlıyorum.
    FAM'a göre taşıma yaptığımız aşikar. Yani o ülkede yerleşik değiliz. Kalıcı bir adres vermemiz mümkün değil. Yalan beyanda da bulunmadık. Çok önemli bir konu haline geleceğini düşünmüyorum. Umarım öyle de olur.

@Kübra-Kırmacı, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Flight101 adres verip taşıdığım için çok tedirginim şuan ben, geçen haftalarda adres taşıma işinin bu kadar riskli ya da sıkıntılı olacağının konuşulduğunu ben görmemişim. Birkaç kişiden aldigim mail sablonlarinda adres olunca ben de yazdım. Umarım pişman olmam.

• ⭐⭐⭐⭐

@DenizMaths Estağfurullah. Biz bu forumdan çok şey öğrendik.
    Oğlumun şu an ABD'de olmasını bu foruma borçluyuz.
    Şimdi de sıra bizde, yardımcı olmak görevimiz.

• @cttl Umarım. Ben de verdiğim adreste kalıyor olacağım bir problem olmadığı sürece. Bakalım hep beraber göreceğiz neler olacak.

• @dehaningizemi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Daha önce örneği var mi göremedim ? 4 sorucuk 🙂
    Kafam Çok karışık. bu yıl 6000 ile current olan ilk mülakatlarda gelmeye başladı - TR de kazanan sayısı henüz belli degiil diye biliyorum en azından numaralara ezelden baktığım zaman sıralamada 150 lerdeyım. tabi bu yüksele bilir exel e bilgilerini girmeyen arkadaşlar da olabilir

Şimdik kafamın karışıklığına gelirsek.
    Eşim asıl talihli ve biz greencard çıktıktan sonra evlendik 3 yıldır birlikteyiz ve fazlasıyla her camiada sevgili olduğumuzu kanıtlayan görsellerimiz YouTube videolarımız var.
    Numaramız Eu9400 lerde ve eşimle zaten dünya turundayız ancak hep vizesiz ülkelere giriş yaptık yada kapıda vize uygulayan. YouTube içerik üreticisiyiz.

Benim sorum şu :
    1.si ve en önemlisi asker kaçağıyım ve yaşım 30 Tecil ettiremiyorum veya bir okula kayıt yaptıramıyorum. asker kaçağı olmam vizeme problem olur mu ?

1. si 18 yaşımdayken Babamın sayesinde dükkanların ve bankaların borçları elektrik faturaları felan 350 bin tl gibi bir fiyat benim imzam ile benim üzerime kaldı küçük yaştan beri. bunların bir kısmını yapılandırdım ve ödemeye çalışıyorum ailevi sorunlarımızdan dolayı tek başıma yapmaya çalışıyorum. düğünümüzde gelen takıları eşimin hesabına yatırdık ve orada tutuyoruz maddi olarak sordukları zaman eşimin hesabını göstermemizde bir problem olur mu ?

2. Numaramız 9400 lerde olduğu için ve hali hazırda asya bölgesine hakim olmamızdan kaynaklı dosyamız current olmadan dosya taşımaya gitmelimiyiz? yoksa ankara iyi bir başlangıç yapmış gibi mi bu sene çünkü yeni bir atama olduğundan dolayı bu en son atama yapılan yani 2022 yılında şuanki konsolos geldiği zaman tr de 24.000 lere kadar vize aldıklarını göruyorum ezel dosyasına baktığım zaman. buna istinaden ne yapmak lazım sizce ?

3. ve son olarak 2024 kazanan ve mülakat a giren dostlarımızın bazıları hiç korona aşısı bile sormadıklarını söyledi ben aşı hiç olmadım açıkcasıda çok olma niyetinde değilim hele şu mahkeme olaylarından sonra iyice çekinir oldum ve unganlarda bunun bilincinde olduğu için sanırım onlardada aşı olmadığı için yapmıyorlarmış ancak bu başka ülkelerde de öylemi örnek HK Kuala.L veya Bankongh ?

Üstün bilgisini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. 2024 talihlilerinin mülakatlarını okurken çok heyecanlanmıştım umarım hepimizin hayalleri gerçek olur ve yolumuz ışıklar ile aydınlanır.

Kendim %100 bilgim olmamakla beraber forumdan bir bilgi edindim askerlik ile ilgili çünkü benzer bir durum bende var ben asker kaçağı değilim rütbeli askerim 🙂 askerlik yapmadım yani,kısacası sonuca gelecek olursam : konsolosluk askerlik yapıp yapmadığınızla ilgilenmiyor sadece durumunu belirtir bir belge istiyor yani sizin askerlik yapmadığınza dair veya güncel durumunuzu belirten onaylı bir belge almanız lazım bu kesin.

• Arkadaşlar merhabalar ds260 formunda adres değişikliği yapmam gerekiyor nasıl formu düzeltebilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi

• @kayaomerrrr, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhabalar ds260 formunda adres değişikliği yapmam gerekiyor nasıl formu düzeltebilirim bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Mülakat maili aldıktan sonra yapmak istediğiniz değişiklik için formunuzu açtırmak istediğinize dair Konsolosluğa mail atmanız gerekiyor.

Eğer kendi adresiniz yanlışsa düzeltecekseniz, adres ekleyecekseniz, küçük değişiklikler yapacaksanız gerek yok, mülakatta değinirsiniz.

Eğer ABD’de GC gelecek adresi değiştirecekseniz, bir A4’e çıktı alıp mülakatta Konsolosa teslim etmeniz yeterli.

• @hazel-çakıcıoğlu, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba. Ben de bu seneki green card çıkmış talihlilerdenim. Siteyi yeni keşfetmeye çalışıyorum. Ancak siteyi ve konuşulan konuları çok çözümleyemedim. Bunun için de kendimi oldukça kötü hissetim açıkçası. Lütfen yanlış başlığa yazdıysam ya da bir hatam varsa affedin. Ben sadece green cardla ilgili formu doldurdum ve beklemedeyim. Nasıl ekstra bir aksiyon almam gerek, nasıl hareket etmelyim, yazılanları nereden okumaya başlamalıyım bilememekteyim. Dışarıdan bu işleri yapan arkadaşlardan destek talep ettiğimde ücrete mukabil olduğunu söylemekteler. Tavsiye ve görüşlerinize sonsuz açığım. Herkese iyi hafta sonları dilerim.

Bu konunun ilk 15-20 sayfasını okursanız az biraz hakim olursunuz zaten,derseniz ki eğer güncel sayfaya kadar okuyabilirim hepsini daha iyi olur tabi,şuan kafanızdaki karışıklığı anlayabiliyorum en başta çoğu kişi öyleydi.zamanla üstüne düşerek konuyu çözümlersiniz.CN,Dosya Taşıma,Mülakat,2NL gibi kelimelere de hakim olursanız tamamdır bu iş.
    Birde forum üyelerinin mesajlarının altında süreci özetleyen bir imza göreceksiniz size daha kolay yardım edilmesi için kendi sürecinizi sizde imzanıza taşıyın lütfen.
    Forumda gördüğüm kadarıyla ücteti danışmanlık olayları pek tavsiye edilmiyor sizce sürecinizi burdan takip ederek halledebilirsiniz.

• A4 çıktısından kastınız nedir nasil bir çıktı çıkartacağım gren Cardin geleceği adresi değiştirmek istiyordum biraz daha bilgi verebilirseniz çok minnettar olurum 🙏@deebee

• @EzgiLera dördüncü kez Kcc tarafından adres istendi ve yine taşınmadı. Peki Kcc'ye mailde FAM yasasından bahsetsek adressiz taşıma işi kolaylaşabilir mi sizce?

• ⭐⭐⭐⭐

@marinesubby, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera gerçekten o adreste kalmazsak sorun olabiliyor mu net bir bilgi var mı acaba

Sorun olacağına dair de, sorun olmayacağına dair de net bilgimiz yok. O yüzden riske atmayın diyoruz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |