Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Sinan-D @yasin34 Bizim de 10 Ekim'de 🙂 Ekibe beni da dahil ederseniz sevinirim 🙂

• @yalcin61 merhaba, evet “Your interview location is (tasidiginiz yer) and will be used by KCC for scheduling purposes“ olarak yanit atiyorlar

• @EzgiLera covid aşısını demek istemiştim, yazmadığımı şimdi farkettim

• ⭐⭐⭐⭐

@dehaningizemi

1-) Asıl talihlinin kendisi için DS260 formunu doldurduğunuz sayfadan add applicant sekmesinden eşin evlendikten sonra güncellediği (pasaport, kimlik) yasal evraklarda bulunan ad soyad bilgilerini ve asil talihlinin kimlik bilgileri de dahil ederek eşi beneficiary olarak eklemeniz gerekiyor. Kullanmanız gereken link https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx

Asıl talihli mülakat tarihi aldıktan sonra ilgili konsolosluk ile visa navigatör veya e-mail üzerinden iletişime geçecek ve dosyasını açtıracak. Asıl talihli medeni durumunu değiştirecek ve eşinin bilgilerini kendi formunda güncelleyecek. Dosya taşımak için current olmadan (cut-off’a girmeden) KCC ile dosyanızı BNK (Bangkok) veya KLL (Kuala Lumpur) taşıyabilirsiniz.

2-)Dosya taşıma e-mail örneği

TRANSFER E-MAIL KONU BASLIGI

TRANSFER DV2025 CASE TO (Konsolosluk ismi) / (Soyadınız, Adınız) / CN : 2025EU9XXX

MAIL FORMATI;
    Case Number: 2025EU9XXX
    Preference Category: DV Diversity
    Principal Applicant Name: (Soyadınız, Adınız)
    Date of Birth: AA/GG/YYYY

Dear Officer,

I kindly request your assistance to transfer my case into (Konsolosluk Adı).

Kind regards,

(Soyadınız, Adınız)

3-)2025EU9XXX CN ile cut off değilsiniz, daha sonra konsolosluklardan rica minnet taşıyacağınıza şimdiden KCC ile taşımanız tavsiyedir, son karar sizin. Bahsi geçen BNK veya KLL oturum istediği istemediği ile ilgili bu yıl belli olacak, bu uygulama ilk defa olacak bu yıl (FAM değişikliği). Konu ile ilgili birkaç sayfa önceye dönerek kendi adınıza yorumlamanız doğru olacaktır, DV sürecinde her kişi kendi kaderini çiziyor. Forumu düzenli takip etmeniz, sorularınızı not alarak olabildiğince az mesajda tam içerikle sormanız sürecinize yardımcı olacaktır. Bol şans…

• ⭐⭐⭐⭐

@Easychamp

ateşli silahlar ve yanıcı maddele vs. konusunda eğitim aldınız mı sorusu daha önce cevaplanmıştı, geçmiş yıl deneyimlerine bakabilirsiniz, arama butonunu kullanmaktan çekinmeyin. Formunuzda verdiğiniz hayır cevabı doğru, bu soruda normal askeri birlik eğitimi haricinde alınmış "özel uzmanlık eğitimi" alıp almadığını soruluyor/sorgulanıyor.

Talep edilen evrakları toplamak kısa bir zaman alıyor Ankara'da mülakata girecekseniz. Şimdiden bunun stresine girmeye gerek yok, arkanıza yaslanın ve sürecin akışını izlemekten, forumdaki geçmiş yıl deneyim ve diğer hayata dair başlıkları okuyarak zaman geçirebilirsiniz. Zaman alması muhtemel tek konu; 1 yildan fazla yasadiginiz ulkelerden, veya su an yasadiginiz ulkede 6 aydan fazla suredir yasiyorsaniz polis belgesini bu ulkeler icin temin etmelisiniz (ilgili konu), eger bir ulkede suc islediyseniz ya da suclu bulunduysaniz yasiniz veya ulkede ne kadar kaldiginiz onemli olmadan bu belgeyi temin etmek için çaba sarf edebilirsiniz şimdiden

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @ahmetgul2536

Kesin orada mı kalacaksınız hangi otel ya da hangi bölge acaba? Adres belirttiğinizde değişmeyin gibi şeyler okudum.

• ⭐⭐

Selamlar, covid asisi icin istanbul egitim ve arastirma hastanesine randevu olusturdum. Sali gunu gidip bir bakacagim. Sinovac sectim halen gecerli degil mi asi?

• @okiti takipte kalalım aynı gün olması bizler için büyük şans 10 ekimde Ankara'da nasipse görüşelim

• @dehaningizemi Screenshot_2024-08-21-13-49-58-286_com.android.chrome.jpg
    Size yazdığımda bu sekilde idi duzelmesine sevindim sistemsel olabilir

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@yasin34 forumu 15.05.24 tarihinden bu yana takip ediyorsunuz ancak bu tür whatsapp veya telegram grubu oluşturma taleplerinin forum yöneticileri ve foruma gönüllü katkı koyan diğer forum kullanıcılarının hoşuna gitmediğini, aranızda konuşulan bilgilerin aranızda kalacağını biliyor olmanız gerekir. Bu düşüncenizi sıcağı sıcağına tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim...

• @yasin34 WhatsApp ve telegram içinde eski uyelerin belirttiği gibi çok hoş karşılanmıyor forumdan takipte kalalım süreç yaklaştığında saat verip buluşma ayarlamak burada ki işleyiş ve devamlılığımız için 😀 iyi olacaktır

• @ATS16 "sakınca var mı acaba" sorumun cevabı buydu teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@onuru

Sinovac DSÖ tarafından onaylı, CDC'nin de kabul ettiği bir aşı ve hatırlatma dozu olarak uygulanabilir. Ancak istanbul egitim ve arastirma hastanesine gittiğinizde %99 ihtimal aşı kalmadı ve sistem güncel değil cevabı ile karşılacaksınız.

Dün başka bir post'da okudum, HKG idi zannederim. Yabancı sağlık kurumu covid aşısını orada olabileceğinizi paylaşmıştı, başka bir kullanıcı ilgili post'u ve ekran görüntüsünü paylaşacaktır.

• ⭐⭐

@ATS16 selamlar, tesekkurler yanitiniz icin. En azindan gidip bir sansimi denemis olurum, diger turlu hk da asi varmis orada olabilirmisiz.

• Merhaba arkadaşlar dv 2025 kazananıyım sıralamam 3200lerde mülakat tarihleri ekimden itibaren açıklanmaya başlanıyor bildiğim kadarıyla tahmini hangi ay için mülakat alırım acaba teşekkürler.

• selamlar, sağlık muayenesinde gilbert sendromu veya kalp ritim bozukluğu gibi rahatsızlıklar sorun teşkil ediyor mu? Forumda arattım ama bir sonuç alamadım. @EzgiLera veya diğer arkadaşlar bilgisi olan var mı?

• Merhaba, adressiz dosya taşıma onayı alabilen oldu mu? 3.defadır adressiz şekilde mail atıyorum ancak kesinlikle adres istiyorlar. Eğer yapabilen yoksa ben de bir otel adresi belirteceğim.

• @kemalayldz adressiz 6.mailde taşıyan oldu sizin current olmanıza daha var bence adressiz diretin

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

167

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |