Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
19.4k 1.0k 886.2k 953

• @dehaningizemi Screenshot_2024-08-21-13-49-58-286_com.android.chrome.jpg
    Size yazdığımda bu sekilde idi duzelmesine sevindim sistemsel olabilir

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@yasin34 forumu 15.05.24 tarihinden bu yana takip ediyorsunuz ancak bu tür whatsapp veya telegram grubu oluşturma taleplerinin forum yöneticileri ve foruma gönüllü katkı koyan diğer forum kullanıcılarının hoşuna gitmediğini, aranızda konuşulan bilgilerin aranızda kalacağını biliyor olmanız gerekir. Bu düşüncenizi sıcağı sıcağına tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim...

• @yasin34 WhatsApp ve telegram içinde eski uyelerin belirttiği gibi çok hoş karşılanmıyor forumdan takipte kalalım süreç yaklaştığında saat verip buluşma ayarlamak burada ki işleyiş ve devamlılığımız için 😀 iyi olacaktır

• @ATS16 "sakınca var mı acaba" sorumun cevabı buydu teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@onuru

Sinovac DSÖ tarafından onaylı, CDC'nin de kabul ettiği bir aşı ve hatırlatma dozu olarak uygulanabilir. Ancak istanbul egitim ve arastirma hastanesine gittiğinizde %99 ihtimal aşı kalmadı ve sistem güncel değil cevabı ile karşılacaksınız.

Dün başka bir post'da okudum, HKG idi zannederim. Yabancı sağlık kurumu covid aşısını orada olabileceğinizi paylaşmıştı, başka bir kullanıcı ilgili post'u ve ekran görüntüsünü paylaşacaktır.

• ⭐⭐

@ATS16 selamlar, tesekkurler yanitiniz icin. En azindan gidip bir sansimi denemis olurum, diger turlu hk da asi varmis orada olabilirmisiz.

• Merhaba arkadaşlar dv 2025 kazananıyım sıralamam 3200lerde mülakat tarihleri ekimden itibaren açıklanmaya başlanıyor bildiğim kadarıyla tahmini hangi ay için mülakat alırım acaba teşekkürler.

• selamlar, sağlık muayenesinde gilbert sendromu veya kalp ritim bozukluğu gibi rahatsızlıklar sorun teşkil ediyor mu? Forumda arattım ama bir sonuç alamadım. @EzgiLera veya diğer arkadaşlar bilgisi olan var mı?

• Merhaba, adressiz dosya taşıma onayı alabilen oldu mu? 3.defadır adressiz şekilde mail atıyorum ancak kesinlikle adres istiyorlar. Eğer yapabilen yoksa ben de bir otel adresi belirteceğim.

• @kemalayldz adressiz 6.mailde taşıyan oldu sizin current olmanıza daha var bence adressiz diretin

• @Mustafa-ELMACI, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera covid aşısını demek istemiştim, yazmadığımı şimdi farkettim

Covid aşısını sağlık raporunu alacağınız kuruluş yapmıyor zaten. Dışarıda olup aşı kartı götürmenizi istiyorlar.

• @lesnarhomie, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ahmetgul2536 adres bilgilerini önceki maile yanıt olarak mı gönderdiniz yoksa sıfırdan adres bilgilerini de içeren dosya taşıma maili yazıp mı gönderdiniz? Aynı cevabı ben de üç kez aldım. Biraz daha adres göstermeden taşımayı deneyeceğim olmazsa sizin gibi yaparım.

Her seferinde sıfırdan gönderebilirsiniz.

• @kemalayldz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, adressiz dosya taşıma onayı alabilen oldu mu? 3.defadır adressiz şekilde mail atıyorum ancak kesinlikle adres istiyorlar. Eğer yapabilen yoksa ben de bir otel adresi belirteceğim.

7 kez adressiz olmaz derlerse orada gerçekten kalabileceğiniz bir otel bulup adresini verebilirsiniz. Gidince de orada kalın.

• @EzgiLera Teşekkürler Ezgi Hanım.

• @EzgiLera DV2024 yılında randevusunu hala alamayanlar mı var ?

• ⭐⭐⭐

Selamlar...Biz FAM dan sonra ilk taşımalar esnasında KCC ye mail attığımızda bizden adres talebi olmadan taşıma işlemimizi gerçekleştirdi. Ancak bu ayın başından beri adres isteniyor..Sizce KCC neye istinaden böyle bir uygulamaya gitti?

• Merhaba Herkese,
    Genel prosedürden mi bahsediyor yoksa dosyam taşınmış mı tam anlayamadım, yorumlarsanız memnun olurum.

When filling out your Form DS-260 you will have the opportunity to update your physical address and to select the consular section at which you would like to be interviewed. Generally speaking, this must be the consular section that is closest to where you will be living, in the country of your residence, when you are interviewed. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)
    Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

• @Ethem-Kostak Selamlar...
    işte yine o malum cümle Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview.
    Sizden de adres talep edilmiş...

• @Flight101 Teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k