@fxu 1 seneden fazladır burada yazıyorum ve ilk kez birisi beni dürüst olmamak ve yalan söylemekle suçladı. Öncelikle kullandığınız kelimeler konusunda haddinizi bilin, saygısızlığın gereği yok. Gördüğünüz üzere hangi vizeyi alıp hangi statüye geçeceğim konusunda tavsiyenize de ihtiyacım yok.
ABD'de yaşayıp yaşamayacağımdan emin değildim, E-2 hakkında bilgiye de turist vizesi sahibi olduktan sonra sahip oldum, turist olarak ABD'ye geldim ve yatırım yapmaya karar verdim. Asıl buraya gelmeden, görmeden burada yaşamaya ve milyonlarca lira yatırım yapmaya karar vermek hayatın doğal akışına aykırıdır. Sorun ABD'nin yasal düzenlemesinde değil, konsolosların kendi inisiyatifleriyle ve kendi idari başarılarını düşünerek alabildiği ve bizim de asla itiraz edemediğimiz ret gerekçelerinden kaynaklanıyor.
Bu sayfayı okuyup E-2 statü değişikliği yapmak isteyen arkadaşlar; siz de acaba E-2 onayı alabilir miyim, acaba E-2 statü değişikliği için B2 vizesi alabilir miyim gibi soru işaretlerine sahipseniz vize başvurunuzda E-2 statü değişikliği planınızdan bahsedip hızlıca ret alın ve tüm soru işaretleri kaybolsun.