• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Elif Deniz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 10
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Elif Deniz

@Elif Deniz

3
    İtibar
    33
    Profil Görüntülemeleri
    10
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Elif Deniz Takip etme Takip Et

Elif Deniz tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: Başka ülkeden B1/B2 alabilir miyiz?

@denizci10 çok teşekkür ederim.acikcasi İngiltere için konsolosluğa ulaştım ve tercüman getirebileceği söylenmişti o yüzden acaba mi demiştim. Hemen bakıyorum vize için.

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      Elif Deniz
      Elif Deniz

@celica dediğiniz gibi bekleme süreleri çok korkunc, tekrar İngiltere’ye yıl başından sonra gidecek sanırım. O zaman dayimlar ile beraber başvuru yapacağız, sayımlar İngiliz vatandaşı ve mülakatta İngilizce icin yardımcı olacaklar. Neden Türkiye’den randevu almadiniz sorusuna da aldık fakat 2026 Eylül gözüküyor bakın Buda belgemiz, buraya ziyarete gelmişken başvuru da bulunalım dedik diye belgeyi göstermelerini soyleyecegim

Elif Deniz
      Elif Deniz
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@T-C-Kubilay-Dikici cok tesekkur ederim Kubilay bey, bunu kesinlikle söyleyeceğim kendisine

Elif Deniz
      Elif Deniz

Elif Deniz tarafından gönderilen son iletiler

@T-C-Kubilay-Dikici cok tesekkur ederim Kubilay bey, bunu kesinlikle söyleyeceğim kendisine

Elif Deniz
      Elif Deniz

Merhaba! Anneciğim 51 yasinda ve haziran ayinda mülakatı var, biz F1 statüsü ile buradayız ( J1 dan F1'a cevirmistim suan master yapiyorum) ve eb3 skilled kategorisinde current olmayı bekliyoruz ( I 140 onaylandı) Annem daha onceden maalesef 2 red Aldi ( Ocak 2024 ve Nisan 2023), bunun uzerine 2024 yilinda ingiltere vizesi alip orada bir ay kadar tatil yaptı. Bu yıl erkek kardesimin ingilterede dugunu olacak, bundan dolayı tekrar vize alacak, bu vize almasinin amerika konsoloslugunda isini kolaylastirir mi? neden vize almak istiyorsun sorusuna, oglumun ingilteredeki dugunu oncesi kizimi ve torunumu gormek istedigini belirtmesi pozitif anlamda yarar saglar mi?

Elif Deniz
      Elif Deniz
    • RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

Merhaba! Anneciğim 51 yasinda ve haziran ayinda mülakatı var, biz F1 statüsü ile buradayız ( J1 dan F1'a cevirmistim suan master yapiyorum) ve eb3 skilled kategorisinde current olmayı bekliyoruz ( I 140 onaylandı) Annem daha onceden maalesef 2 red Aldi ( Ocak 2024 ve Nisan 2023), bunun uzerine 2024 yilinda ingiltere vizesi alip orada bir ay kadar tatil yaptı. Bu yıl erkek kardesimin ingilterede dugunu olacak, bundan dolayı tekrar vize alacak, bu vize almasinin amerika konsoloslugunda isini kolaylastirir mi? neden vize almak istiyorsun sorusuna, oglumun ingilteredeki dugunu oncesi kizimi ve torunumu gormek istedigini belirtmesi pozitif anlamda yarar saglar mi?

Elif Deniz
      Elif Deniz

@celica dediğiniz gibi bekleme süreleri çok korkunc, tekrar İngiltere’ye yıl başından sonra gidecek sanırım. O zaman dayimlar ile beraber başvuru yapacağız, sayımlar İngiliz vatandaşı ve mülakatta İngilizce icin yardımcı olacaklar. Neden Türkiye’den randevu almadiniz sorusuna da aldık fakat 2026 Eylül gözüküyor bakın Buda belgemiz, buraya ziyarete gelmişken başvuru da bulunalım dedik diye belgeyi göstermelerini soyleyecegim

Elif Deniz
      Elif Deniz

@denizci10 çok teşekkür ederim.acikcasi İngiltere için konsolosluğa ulaştım ve tercüman getirebileceği söylenmişti o yüzden acaba mi demiştim. Hemen bakıyorum vize için.

Elif Deniz
      Elif Deniz

@denizci10 hocam merhaba, benimde Annem 2 ders red aldı malesef, 1 kere İngiltere’ye gidip geri Türkiye’ye döndü sonrasında- şimdi tekrardan İngiltere başvurusu yapacak acaba oradayken turist vizesine mi basvursak diyoruz ( hali hazırda 2026 için Türkiye’den randevusu var)

Elif Deniz
      Elif Deniz
    • RE: B1/B2 Ziyaretçi Vizeleri Mülakat Deneyimleri ve Görüşme Detayları

Merhabalar, annem 50 yaşında iki defa red aldı:/ ( herkes benim J1 dan F1’a geçiş sürecimden dolayı olduğunu söylüyor) sonrasında bir kez İngiltere vizesi alıp giriş cikis yaptı. Kendisi aktif olarak calisiyor ve tekrardan İngiltere vizesine başvuru yapacak, sizce bu giriş çıkış onu görüşmede olumlu olarak etkiler mi?

Elif Deniz
      Elif Deniz
    • RE: Employment Based Green Card (Is sponsorlugu ile yesil kart basvurulari)

Merhaba,

I485 basvurusu yaptiktan sonra F1 statusune sahip birinin okulu birakmasi sizce cok riskli bir adim mi? ve ileryen sureclerde travel permit ile Tr'ye gidip gelme sizce uygun mu? yakininizda hic giden oldu mu?

İş Dayanaklı Göçmen Vizeler içinde yayımlandı
      Elif Deniz
      Elif Deniz

Herkese
      Merhaba. Aralık 2022 tarihinde DOL ‘a stuff accountant olarak is’im için maaş belirleme başvurusu yapıldı ve haziranda belli oldu.Temmuz 2023 tarihinde perm başvuru yapıldı ve LC file edildi ve hala bekliyoruz. And içinde ogrenci statüsü ile bekliyorum. Avukatıma sorduğumda en-3 professional categorisi ile başvuru yapıldığını söyledi yani vize bülteni de skill başvurusu bekleyenlerin baktığı 3rd kısmına bakacağım öyle değil mi?
      Çok teşekkürler

Elif Deniz
      Elif Deniz

Herkese Merhaba! Ben 2021 yili mart ayinda aupir olarak J1 ile amerikaya geldim. 1 yilin ardindan mart ayinda F1’a vize degisimi icin basvuru da bulundum. Suan tam 6 aydir sureci bekliyorum. Fakat bu surecte bir sirket beni bunyesinde kalmak icin bana teklif gonderdi. Hangi avukat ile calisacagim bilmiyorum.. statum onay asamasinda yine de basvuru yapilabildigini biraz once gruptan okudum. Bir kac avukattan $20k civari aldim ve bu bana biraz fazla geldi sanki.. Maryland de yasiyoruz bu arada. Surec sanirim 2.5-3 yil suruyor.. Ve Turkiye de uluslararasi iliskiler bitirdim ve okul sonrasi Borusan da yaklasik 1 yila yakin muhasebe yaptim. Ve bir mermer firmasinda calistim. Buradaki Sirket ise granit ve mermer isi yapiyor. Sizde benim Cv’im ile yapacagim isin eslesme ihtimali ne kadardir sizce.. Ve ben abd den basvuru yapacagim bu konu hakkinda bana yardimci olacak birileri var midir? Sevgiler

Elif Deniz
      Elif Deniz