Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aaaizmir @EzgiLera rica etsem bir konu hakkinda dusuncenizi ogrenebilir miyim 😊

• @eciskoec soyle ki sanirim KCC birimine sadece dosya tasima icin yaziliyor tamam ama bu noktada oturum yada calisma izni varsa KCC tasiyor sanirim. Bu sebeple konsolosluga yazilacak diye dusunmustum..

• @cemciftcioglu 824 kişi sayısına nereden ulaştınız? Ben tabloda 445 kişi görüyorum yanlış mı görüyorum?

• @cemciftcioglu size hemen sıra gelir çok şanslısınız 🙂

• Ayrıca 2025 tablosunda adımı göremedim, imzama taşıyınca oraya yönetim ekliyor diye düşünüyordum. Tabloyu biraz karıştırarak keşfettim nasıl ekleyeceğimi (CN sıralama satırıma gelerek sağ tık yaptım ve üste 1 satır ekle yaptım). Bu bilgi ilk sayfada yok sanıyorum ? Gözümden kaçtıysa affola.

• Herkese merhaba, hakkımızda en hayırlısının olmasını dileyerek soruma geçiyorum.
    Kendimce araştırmalarımı yaptım. Kafamda az buçuk bir karar oluştu ancak siz kıymetli forum üyelerininde düşüncesini almak istiyorum. Asıl talihli benim ve yeşil pasaportumuz var. Dosya taşımak için KCC ye mail atmaya hazırlanıyorum. Masraflar açısından bir problemim yok. Dosyamı taşımak için hangi konsolosluğu talep etmemi önerirsiniz? Çok uzun uçuş gerektiren yerler eşimin gebe olmasından dolayı tercihim değil. Düşüncenizin sebebiyle birlikte yanıtlarsanız memnun olurum. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

• Merhabalar, case numberim 27klarda schengen vizem yok, dosyami hangi ulkelere tasiyabilirim sizce? Viyanaya tasiyip, vize basvurusu yapmak cok mu riskli? Oneriniz nelerdir

• ⭐⭐⭐

@gloria Exelde her bir satır bir dosyaya tekabül etmektedir. Tabloda L sütununda ise o dosya içinde kaç kişi olduğu yazmaktadır..L sütunu toplamı 824 tür.

Güncelleme: An itibariyle 442 EU dosyasına karşılık 835 kişi mevcuttur..

• Tabiki imkan meselesi.
    Ancak 2024'te 4700'ler Haziran ayına yani sürecin bitemesine 3 ay kala mülakat almışken, daha kötüye gidebilecek bir ankara performansında sizin arada 5 ayınız olmayabilir.
    Tabiki herkesin kendi süreci kendi tercihi. Umarım ankara bizi şaşırtır, iyiye gider ve bu hesaplara gerek kalmadan herkes green card'a ulaşır.

@minnesota, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cttl uzun lafın kısası CN numarası düşük bile olsa örneğin 1000-2000 vs ve erkenden Amerika da ki hayatına başlayacak sosyo ekonomik durumun varsa Ankara yı beklemeden gitmek için dosya transferi yapmak mantıklıdır. Biz 3 kişilik aileyiz. Numaramız 4000 lerde. Büyük ihtimalle Ankara'dan mülakat alacağız. Örneğin Viyana'dan Ocak ta mülakat alabilecekken belki de Ankara dan Mayıs ta mülakat alacağız. Arada ki 5 ay bizim için önemli değil. O yüzden taşımıyoruz. Sosyo ekonomik ve psikolojik anlamda göç etmeyi hazmetmeye çalışıyoruz. Tek başıma olsam ve TR den hemen gitmek isterdim ve dosyamı taşırdım.

• @sdz memuriyet etkilemiyor tabii ancak "vize olmadan nasıl girdi, yetkisi/vasfı ne ki verdiler" diye düşününebilirler belki. Pek karşılaşmadıkları bir durumdur, incelemek isteyip background check uzatırlar mı diye endişe ettim. Çünkü o ülkeye giriş vizesi pasaportta yok ama kişi bir şekilde girebilmiş.

• Bence sızlanmaya gerek yok. Ankara şöyle yavaş veya böyle yoğun vs. Zira Ankara tarafında bir yankı bulmaz. GC kazananı herkes; ister 2.000. sıra olsun, ister 32.000 sırada olsun vizesini almaya koşturmalı. Zira 51.500 GC vizesi bir şekilde paylaşılacak. Rakibimiz tüm EU bölgesi. EU Kotası da ortalama 12.000 vizelik. Ankara'da tek yol değil. Moralinizi yüksek tutun.

• ⭐⭐⭐⭐

@aaaizmir, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, Ds260 formunu doldururken is deneyimine lise sonda 15 günlügüne aile isletmemizde calistigim sureci yazmadigimi fark ettim, sigorta giris cikisi gorunce 15 gunluk kayitlarda fark ettim. Eksik beyan gibi yorumlanip bir soruna sebep verir mi acaba ? 🥺

Sorun olmaz. Zaten SGK dökümü götürmüyorsunuz.

• @gloria excelde sağ tarafta herkes kaç kişi ile GC alacağını yazmış. Aile fertleri ile birlikte oranın toplamı 🙂

• @Özlem-Toraman sizinki de gayet iyi 😃

• @Flight101 hangi exel tablosundan bahsediyoruz?

• @gloria 445 kişiyi gördüğünüz 2025 excel tablosunun sağ tarafında her bir başvuran kaç kişi ile GC alacağını yazmış. 1. sayfada yer alan excel tablosundan bahsediyorum

• konsolosluk aracılığı ile taşıma işlemleri ocaktan sonra mı başlıyor?

• @cemciftcioglu sayısı siz toplamışsınız şimdi anladım. ben de yayınlanan bültende böyle bir sayı var sanıyorum. teşekkürler bilgilendirme için

• @gucarslan Sokak hayvanlarına her ay 15 kilo mama veriyorum sizce çağrılır mıyım? 🙂 Gitsem bile hesabımın adresini değiştirip görevi başka arkadaşa teslim edip yine ödemeye devam edeceğim. Gidemezsem de canları sağ olsun mamaya devam 🙂

• ⭐⭐⭐

@gloria @cemciftcioglu cevabı vermiş... Aynı cevabı yazmıyorum 👍

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |