Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@fahriakc Az önce kaba matematik yaptım..Yıllık çalışma günü üzerinden Ankara günde 35-40 kişi ( bakın dosya değil kişi) ile görüşürse herkes mutlu bitirir süreci... İranlılar dahil...😉

• arkadaşlar merhaba sorum şu biz karı koca olarak ikimizde bankada para göstermek zorundamıyız yoksa asıl talihli hesabında para gösterse oluyor mu ?

• @Flight101 öyle de olmaz toplam vizenin beşte biri türkiye ve irana gider ahaha.

• ⭐⭐⭐

@rasitcenngiz Bir kerede öyle olsun o da bu sene olsun ne var yani 😂😂

• Merhaba ilk bültende current oldum bu ne anlama geliyor tam olarak. Bir de ödeme yapabilirsiniz yazıyor nereye ve ne zaman yapacağız

• Bangkok 2025 için vize dağıtmaya başlamış sanırım.

• Merhabalar mülakat Maili aldıktan sonra Ds-260 formunu aile olarak açtırmak için. Mail formatı nasıl olmalıdır

• @cptmuzaffer https://yesilkartforum.com/forum/topic/7210/sayılarla-dv2025?_=1723139977336

ilgili başlığın ilk iletisini okursaniz bilgi sahibi olabilirsiniz, ne ödemesinden bahsettiginizi anlamadim tam olarak nerden geldi size bu bilgi?

• ⭐⭐⭐⭐

@metinbeci hızlı başlayan bültenlerde duraksama görülebilir onun için numaranız kasımda aktif olmayabilir tabii siz yinede karar aşamasını bir sonraki bültende aktif olacakmış gibi çözmeye bakın

• ⭐⭐⭐⭐

@ugurbocegi ds doldurma tarihine geri döneceklerini sanmıyorum bence onu bizim dönemimizde denediler ve bir nedenden dolayı memnun kalmayıp vazgeçtiler gibime geliyor.
    Numaranızın aktif olma noktasına gelirsek bültenin yüksek açıldığı dönemlerde sabit kalması veya çok ufak artması durumlarını gördük daha önce yine aynısı olabilir bkz: DV23 süreci

• ⭐⭐⭐⭐

@salih-atilla aslında şöyle önemli bültenin yüksek hızda ilerlediği hızlı current olduğu bir dönemde maalesef ankarayı bekleyen talihlilerin kota sorununa takılma şansları artıyor

• Şimdide mail bekleme stresi saracak hepimizi 😃 İyi bir yıl olmasını diliyorum herkes için

• Herkese selamlar, current olduktan sonra dosya taşıma hakkında Viyana Konsolosluğu’na atılacak mail hakkında öneri verebilecek kimse var mıdır? Şimdiden çok teşekkürler, şimdi sahada olan Türkiye’nin güçlü kadınlarına başarılar!

• ⭐⭐

@Emre-Kurtulmuş aynen öyle arkadaş geçen sene ekim 300 case no ya kadar mülakat vermişti 2025 ankara nasıl başlayacak merak ediyorum

• @Flight101 ne kadar az bir sayı ayda 5 kişi alırlar bizden de 5 oldu bitti

• Doha Katar hakkında bilgisi olan arkadaşlara sormak isterim ayrıca düşüncem hakkında tecrübeli arkadaşların fikrini merak ediyorum.

Soru : KCC ile Current olmadan dosyamı taşısam CN86XX , Doha Katar oturum izni vatandaşlık şartı istermi bildiğim araştırdığım kadarıyla Türk vatandaşlarına 30 güne kadar vizesiz seyahat hakkı veriyor ve gerektiğinde 30 gün daha uzatılabiliyormuş. KCC ile dosyayı taşıdık diyelim,DOHA Bize oturum iznin yok diye mülakat vermemezlik yapabilir mi ? geçmiş tecrübelere bakınca 4 tane avrupa mulakatı vermişler ama detayını bilmiyorum tabiki. Aşağıda Doha nın geçmişi mevcut.

Şimdi benim düşüncem burası 2024de kazanan sayısı 74 kişi kendi ülkesinden ama 138 kişiye yerli yabancı olmak üzere mülakat verebilmiş ve bunların 95i AF 37si AS 4ü EU bölgesinden bu 4 kişide zaten ocak şubat gibi mail almışlar hattan ISSUED bile olmuşlar. Performansı güzel gibi 2025 kazanan sayısı azalmış 56 olmuş buraya kaç kişi mülakata gidecek bu sene belli değil dv25 excelinden az cok fikir edinsek 17 farklı yabancı konsolosluga tasımıs bile arkadaslar bunlardan populer olan vıyana 25kişi ama burası schengen sartı var dıgerı vızesız olan hongkong burası da sımdılık 5 ama zamanla artacaktır ama hiç DOHA görmedim dv2024de de görmedim acaba red aldıklarından mı yoksa bır engele takıldıklarından mı yada hıc kımse deneyımlemedı mı asagıda davigatordan aldıgım gorsel beni düşündürüyor acaba current olunca dosyayı buraya taşısam ocak subatta maıl alsam oturum sartı engelı gelırmı karsıma navıgatordan anladıgım kadarıyla engel cıkmaz ama sağlıklı düşünemiyor olabilirim gözden kaçırdığım birşey olabilir o yüzden hem fikirlerinize hemde dohayı tecrübe edenlerin tecrübesine danışmak isterim.

image.png

image.png

• ⭐⭐⭐⭐

@metinbeci şu konsolosluk oturum sormaz soramaz diyebileceğimiz bir ülke yok öyle birşey olsa şimdiye kadar forumda paylaşılırdı hiçbiriniz riske atılmazdı zaten

• ⭐⭐⭐

@metinbeci Şimdi şöyle bir durum da olabilir...Doha 95 AF dosyasına bakmış görünüyor. Ancak bunlar dosya taşımadır diyemeyiz. Başvuru doğduğun ülke üzerinden yapıldığı için ülken hangi kıtdaysa case no o kıta harflerini taşıyor..Yani o 95 AF dosyası Doha da gökdelen inşaatında çalışan 95 Somalili olabilir.

Aynı şekilde baktığı EU larda aynı inşaattaki italyan mühendisler de olabilir...😉

• @Emre-Kurtulmuş Üstadım peki paylaştıklarımdan nasıl bir çıkarım yapabilirsin DOHANIN navigator ekranını da paylastım orada yazıyor "yalnızca katarda ikamet eden veya vizenin sonuclandırılması ıcın yeterınce uzun sure kalma ıznıne sahıp fiziksel olarak katarda bulunan kişiler için işler " diyor buradan siz olsanız ne anlardınız sadece anladıklarımda sorun varmı anlamaya calısıyorum düşünceniz nedir

• @Flight101 evet haklısınız olabilir, navigatorda yazan hakkında düşünceniz nedir

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

166

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |