Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@metinbeci Bu yuvarlak cümle neredeyse her postun web sitesinde karşılaştığımız bir cümle..Zaten bu cümlelere istinaden talihliler zorluyor çabalıyor.. Uzakdoğu ya gidip vize alanlar mesela bu şekilde..Ben mühendisim işim sayılarla, ancak bu işin içinde insan faktörü var, her yıl aynı şekilde olacak diyemiyoruz..Keşke bilsek hangi post yılda kaç adet dosya taşımayı kabul ediyor..Dağılırız imkanlarımıza göre alırız vizelerimizi... 😉

Bu sene herkesin attığı adımı, karşılaştığı zorluğu, aştığı engeli paylaşması arkasındaki onlarca talihli için büyük önem arz ediyor...

• Arkadaşlar merhaba.
    Kccye dosya taşımak için mail attım ve bugün aşağıda ki gibi bir cevap aldım. Bu ne anlama geliyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are currently processing. Allow several weeks for processing. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

• @metinbeci
    Katar, Bae gibi Haliç ülkelerinde Asyalı ve Afrikalı hatta Avrupalı çalışan çok var. Nüfuslarının 3/2 si yabancı. Dolayısıyla oradaki Asya dışı mülakatlara kanmayın. Ama bu olmayacağı anlamına gelmez. Ben de başvurmayı düşünüyorum ama şimdiden mi taşısam biraz beklesem mi karar veremiyorum.

• Merhaba arkadaşlar bizim süreçler bitti desekte olur ama sizlerin yeni başlıyor, ve eğer silgi doğruysa dv2025 Türkiye’den rekor kazana var ve baya rekabetli süreç olucak gibi geliyor(SON DAKİKA! Türkiye’den #DV2025 Green Card kazanan sayısı açıklandı. 4.194 kişi çekilişi kazandı!) Ekim bülteni EU 6000 diye haber aldım, bol şans ve sabır diliyorum sizlere.

• Arkadaslar bu sene 25000 sira numarasi gelme ihtimali var mi?
    Ds 260 dolduruldu coktan.

• @gastroNot Bence ihtimal yok. Ama klasik cevabı da vereyim her senenin dengeleri başka oluyor cevabı. Ben 2024 yılının başında daha iyi olacak vs vs derken çok kısa bir süre sonra bu söylemimde vazgeçtim kendi iç dünyamda. Gördük ki 2024 yılı 2023 yılından daha kötüye gitti. Buda en azından yakın zamanın bir tecrübesi olduğu için size fikir verebilir. Şartları ve imkanları çerçevesinde çok kişi emek verip dosya taşıdılar ve GC'sini aldılar. Hala taşımaya çalışan, uğraşan, randevu bekleyen değerli arkadaşlarımızın Allah yardımcıları olsun. Yine iyi niyetle bitireyim. İnşallah önümüzdeki sene iyi olur...

Not: Lütfen gerçekten Green Card almak istiyorsanız 2024 yılı Green Card lotosu aşamaları ve mülakat deneyimleri başlığı oturup bir boş vaktinizde Çayınızı - kahvenizi içerek "OKUYUN" ne demek isteyeceğimi anlayacaksınız.. Çıkarımlarınız sonrasında ona göre erken den düşünüp neler yapabileceğinizi masaya yatırırsınız ve buna göre planlama yapar ve hareket edersiniz. Syg...

Edit: Lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. Tşk.

• arkadaşlar ben liseyi açıktan bitirip mezun oldum yani okula gitmedim ama konsolosluk sitesinde ( ABD lise eğitimine eşdeğer (4 yıl, tam zamanlı, genel çalışmalar) tam zamanlı bir lise eğitimini tamamlamış olmalıdır ) diye bi açıklama var bi sıkıntı olur mu ?

• Bu ileti silindi!

• @DenizMaths Katar ile ilgili sureciniz ne durumda

• Arkadaşlar merhaba, 6000'e kadar olanların dosyası aktif olmuş tebrik ederim. Benim numara 8bin in sonlarında. Henüz dosyam aktif olmadan KCC ile dosyamı Viyana'ya taşımak istiyorum, schengen vizem mevcut. Ama öncesinde 2 sorum olacaktı;

1- Mail; Son sayfaları okudum, mail adresi "[email protected]" sanırım ? Buraya tam olarak ne yazmalıyız ? Ekim ayı itibari ile Viyana'da bulunacağım mı ? Ne amaçla ? Vizemi gönderecek miyim ? Adres olarak otel mi yazacağım ?

2- En önemli sorum. KCC ile Viyana'ya taşıdım diyelim ve Mart-Nisan geldi ve Viyana'dan mülakat maili gelmedi ve Ankara'da benim numaralara mülakat maili atmaya başladı diyelim. Ben Ankara'ya hemen dosyamı taşıtıp hemen mülakat maili alabilir miyim ? Yoksa ben ben Türkiye'de bekleyen tüm sıraların sonuna mı gideceğim ? Özellikle bu soruyu merak ediyorum, teşekkür ederim.

• @Ben-Batur, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba,

DV2025 Kazananıyız. Asıl kazanan eşim, DS260 formunu doldururken kendi bilgilerimi doldurduğum kısımda çalışma geçmişini çok ayrıntılı doldurmadım. Yani aslında çok fazla sigortasız çalıştığım için resmi olarak çalıştığım 2 adet yeri yazdım. Bu kısımdaki gayri resmi de olsa bu eksiklikler problem olur mu acaba?

Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Hayır sıkıntı olmaz,aksine gayriresmi çalıştığınız yerleri yazmamanız daha iyi olmuş.ama olur da mülakat da bununla ilgili bir soru sorulursa formda yazdığınız gibi cevap vermeniz gerektiğini düşünüyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera Ceac verilerinden baktım yanlış mı yorumluyorum...2nl maili dosyaya gitmiyor mu? Dosya içindeki her bir kişiye ayrı gitmiyordur diye düşünüyorum..Yanlışım varsa düzeltin, analiz yaparken hata yapmayayım..Hem bu analizlerimi forumda paylaşıyorum talihlileri yanlış bilgilendirmek istemem.

Bilmediğim için ben size sordum kişi mi dosya mı diye. Her ay yayınlanan vize istatistiklerinde kişi olarak yazıyor mesela.

• ⭐⭐⭐⭐

@rasitcenngiz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera yani artık konsolosluklara mail atabiliriz.

Her zaman yazabilirsiniz ama cevap verirler mi bilemiyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@ertugrulkndmr kccnin sizin işleminizi anlamadığı ve rastgele bir otomatik mesajla cevap verdiği. Kötü bir çalışana denk gelmiş olabilirsiniz yada taşıma mailini karmaşık şekilde yazmış olabilirsiniz

• ⭐⭐⭐⭐

@mahogorn

1. Evrak talep maili gelmez
    2. Gelmeyecek bir mail silinemez

Dv25 aşamalarını konu başlığını okuyup sürecinize hakim olmaya çalışın derim

• ⭐⭐⭐⭐

@nvrgbck

1. Mail içeriğine ad, soyad, cn, doğum tarihi bilgilerinizi yazıp viyanada bulunacağınızı orada mülakata girmek istediğinizi yazın
    2. Ankaraya geri taşıma talebinde bulunabilirsiniz ama dosyanızı hemen geri alırlar mı alsalarda listede gerilere düşer misiniz bilinmez
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

DV2025 istatikleri ve ilk bülteni herkes için hayırlı olsun.
    ilgili konu için lütfen bu başlığı kullanmaya gayret gösterin.

herkese bol mülakatlı bir mali yıl diliyorum

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@veyso34 diplomanız varsa sorun olmaz.
    açık kapalı farketmiyor..

• @metinbeci, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Nalcabasmaz Size mülakat gelme ihtimali cok yüksek CN niz düşük

2025 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tDYbUUCBZdMs7pjwJXmjzGj6DlUGqf0ijGtTX5UjMHw/edit?gid=0#gid=0

2024

Tablolardan da görüleceği üzere, basit bir mantık ile ilk current olan sayılar kesin mülakat alıyor diyebilir miyiz ? 😃

• ⭐⭐⭐

@EzgiLera Anlıyorum ki ikimizin de yanıldığı bir nokta yok. Veriler baktığımız noktalar veya başlıklara göre farkediyor olabilir. Ben bu konu olan rakamları yazarken şöyle yaptım

sayfasına girdiğimizde aşağıda "Currently showing data for embassy" başlığı altındaki tabloya bakıyorum..Bildiğim kadarıyla buradaki sayılar dosya sayısını gösteriyor...Biraz daha derğne immek istersem sayfanın biraz altına inip "DV2024 Raw CEAC Data" başlığı altında ister csv uzantılı dosyaları (pc başındaysam) yada alttaki search kısmına incelemek istediğim konsolosluğun kısaltmasını yazarak o kondoloslukta işlem gören CN ve dosya içindeki kişi sayısına bakıyorum...

Benzer Başlıklar

• 11427
  • 16399
  • 153
  • 316
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

163

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |