Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @sevdemimi hocam siz ve @rezanclz hocam bende öncesiniz. Sizlerin deneyimleri bana ışık olacak. Umarım herşey gönlümüzce olur

• ⭐⭐⭐

@sevdemimi Bültende görülen 4.194 kazanan kişi sayısını gösteriyor, forumdaki liste dosya sayısını gösteriyor...Tablonun L sütunu her bir dosyada kaç kişi olduğunu gösteriyor, bu sayı da 824. Bu rakamlara göre Türkiye talihlilerinin %20 si hakkında haber alabiliyoruz...

• 2025 için ilk bülten hepimize hayırlı olsun. TR den 4.194 kişi kazanmış. Geçen yıl 4500 le başlayan bülten bu yıl 6000 başladı. umarım mülakatlarda hızla devam eder.

• ⭐⭐⭐⭐

@sevdemimi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Şimdi 6 binin bir tık üstü gelecek ay mı current olur.6 bin altı arkadaşlar örnek hızlı çalışan bir yerde 1 aya randevu maili alabilir mi teşekkür ederim

Performansı iyi olan yerler şu an 6bine kadar herkese mülakat verirler.

Önümüzdeki ay bülten yine böyle sıçrama yapabilir ya da yerinde durabilir. Bunu bilemeyiz.

• ⭐⭐⭐⭐

@metinbeci benim vurgulamak istediğim ana husus konu talihlinin DS260 doldurma tarihiydi. Şansınız bol olsun 🍀🙏🏻

• bu arada iran da beşbinden fazla insan kazanmış onlarıda unutmamak gerekir.

• ⭐⭐⭐⭐

Toplam kazanan sayısı 131.060 kişi. Bunu da göz önüne alın. Yine çok geçe kalmadan vizelerinizi almaya çalışın. 100bin üstü kazanan olan her sene potansiyel olarak bültenin current olmama ihtimali veya vizelerin bitme ihtimali var, unutmayın.

• şimdi biz artık konsolosluklara taşıma maili atabilirmiyiz.

• @rasitcenngiz 5267 İran 4195 Türkiye 9462 kişiye bakıyor Ankara öyle mi ? O zaman Ankara yavaş değil de İranlılar bizim hakkımıza giriyorlar.

• @fahriakc Ankara değil, başka konsolosluklar da var. Buna bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Sonuçta ülkelerinde konsolosluk yok ve onlar da kazanmış. Mecbur onları başka konsolosluklara yönlendiriyorlar.

• ⭐⭐

bültenin 6000 olması çok önemli değil ankara ne kadar mülakat verecek göreceğiz 2024 mayıs ayına kadar 5000 caseye gelememişti

• ⭐⭐⭐

İranlılar sadece Ankara'da değil aynı zamanda Abu Dhabi ve Yerevan dan da hizmet alabiliyorlar...

• ⭐⭐⭐⭐

@rasitcenngiz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

şimdi biz artık konsolosluklara taşıma maili atabilirmiyiz.

Current olduysanız konsolosluklara yazabilirsiniz.
    Ama taşıyanlar current olmadan taşıyorlar. Daha hızlı daha pratik.

• @EzgiLera teşekkür ederim. KCC ile taşıdım ama merak ettiğim KCC ile taşımış olmam JHN nin beni mülakata çağırıp çağırmayacağı kesin değil. bende bı süreçte konsolosluklara mail atıp en azından belki bir yerden dönen olur.

• ⭐⭐⭐

@fahriakc Şu anki verilere kadar olan DV2024 sürecinde Ankara 365 AS dosyasına, 403 EU dosyasına 2nl maili göndermiş. Bu rakamlara bakarsak İranlılar da Ankara'dan çokta memnun değillerdir...😉

• ⭐⭐⭐⭐

@rasitcenngiz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera teşekkür ederim. KCC ile taşıdım ama merak ettiğim KCC ile taşımış olmam JHN nin beni mülakata çağırıp çağırmayacağı kesin değil. bende bı süreçte konsolosluklara mail atıp en azından belki bir yerden dönen olur.

Kesin olduğunu düşündüğünüz bir yer varsa oraya da taşıyabilirsiniz. Ama konsoloslukların böyle bir maile olumlu dönme ihtimalleri çok yüksek değil.

• @Flight101 O zaman bütün deliller Ankara nın işi yavaştan aldığını gösteriyor. 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Flight101, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@fahriakc Şu anki verilere kadar olan DV2024 sürecinde Ankara 365 AS dosyasına, 403 EU dosyasına 2nl maili göndermiş. Bu rakamlara bakarsak İranlılar da Ankara'dan çokta memnun değillerdir...😉

Dosya mı kişi mi?

• @EzgiLera yani artık konsolosluklara mail atabiliriz.

• ⭐⭐⭐

@EzgiLera Ceac verilerinden baktım yanlış mı yorumluyorum...2nl maili dosyaya gitmiyor mu? Dosya içindeki her bir kişiye ayrı gitmiyordur diye düşünüyorum..Yanlışım varsa düzeltin, analiz yaparken hata yapmayayım..Hem bu analizlerimi forumda paylaşıyorum talihlileri yanlış bilgilendirmek istemem.

Benzer Başlıklar

• 8486
  • 73
  • 642
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |