Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Yaman-0 çok teşekkür ederim umarım süreci herkes sıkıntısız bir şekilde atlatır.

• @Burcueses dv24 talihlisi olduğunuzu gördüm dosya numaranız kaçtı? Birde siz red alma olayiniz mülakat esnasında mi oldu size bakamayiz gibi. Ve süreciniz ne durumda şuan?

• Mail alan arkadaşların gözü aydın umarım hayırlısı ile devamı gelir ve geçen senekine benzer bir durum yaşanmaz

• @copataxi nasıl yani vize biter ? Bence bu son dağıtımlar, vize sayısını hesaba kattılar . İnşallah öyledir

• @airman
    Merhaba, bu konuyu arabistanda yaşadığım için uzun uzun araştırmıştım. Arabistanda police records almak nerdeyse dünyanım en zor işi…

Bazı konsoloslukların sitesinde daha önce yaşadığınız tüm ülkelerden getirin diye özellikle belirtilmiş. Bazıları 6 aydan fazla demiş, bazıları da 12 aydan fazla demiş.
    Bazı konsoloslukların sitesinde ise daha önce yaşadığınız ülkelerin tümünden demesine rağmen, mülakat alanlara sorduğumda gönderdikleri mailde 12 aydan fazla yaşandıysa diye belirtilmiş.

Benim için kriter mülakat maili olacaktır. Size de tavsiyem mülakat mailinde isteniyorsa eğer, mümkünse mülakata kadar polonya’dan bu evrağı almanız.
    Şu anda mülakatta gelecek bir AP sizin green card şansınızı sıfıra düşürüyor.
    Bu evrağı almadan gitmeniz ise bence loto oynamakla aynı, tutabilir de tutmayabilir de. (Ya da ben garanticiyim bilemiyorum)

Polonyadan alamıyorsanız bile elinizde alamadığınıza dair resmi bir yazışma, bir mail, konsolosluk yazısı vs olsun derim. Geçmiş tecrübelerden böyle bir şey okuduğumu hatırlıyorum.

Şansınız bol olsun.

• @Tolga-Ozkan Bende biraz bekledikten sonra tekrar baktım ve güncellenmişti hocam 10 Eylül tarihine verilmiş randevu. Şu an tek temennimiz kota dolmadan vizeyi alabilmek 🙏🏼 Size de bol şans dilerim. Umarım bekleyen herkes en kısa sürede vizesine kavuşur

• Ankara bitti dememiş umarız 8 binleri geçer sayı

• ⭐⭐⭐⭐

@sevdemimi geçen sene 15k ya mülakat veren ankaranın mülakat günü insanları kapıdan çevirdiğini unutmayın. Bu sene sizin numaranıza gelmiş olsada seneyede gelirin garantisi yok

• @Emre-Kurtulmuş evet şans işi kota dolduğu an her yerde iş biter

• @airman bizim mülakat Polonya'daydi ,oğlum polis belgesi aldı Varsova'da . İnternete polis belgesi diye yazın alacağınız yerin adresi çıkar. Özel bir birimi varmış.

• ⭐⭐⭐⭐

@sevdemimi, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Emre-Kurtulmuş evet şans işi kota dolduğu an her yerde iş biter

O yüzden kota dolmadan almak lazım numara düşükse 🙂

• @EzgiLera tavsiyenizi dinleyip Viyanaya taşıdım

• ankara son dagitimi yapmis galiba, umarim dv2023 teki gibi kapidan geri gönderme gibi bir facia yasanmaz mülakat alan herkes icin hayirlisi olsun….

• @rezanclz, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

ankara son dagitimi yapmis galiba, umarim dv2023 teki gibi kapidan geri gönderme gibi bir facia yasanmaz mülakat alan herkes icin hayirlisi olsun….

son dağıtım son dağıtım. bir önceki için de öyle deniyordu, fakat yine de yeni bir dağıtım oldu. ben anlamıyorum, ne zaman son olduğunu nereden öğreniyorsunuz?

• @selun
    Selamlar, olay sadece vize almak değil, bu tarz gerçek dışı beyanlar Amerika’da ki sürecinize de etki edebilir. Vatandaşlık sürecinizde vb. karşınıza çıkabilir, hatta bir şekilde anlaşılırsa eğer vatandaş olsanız dahi vatandaşlığınız ya da LPR statünüz elinizden alınarak sınır dışı edilebilirsiniz. Bilginize.

• @stigal biraz geç kalmışsınız ama inşallah sonu güzel olur bizde sizin gibi düşünüp duruyoruz biran önce taşımak için çabalıyoruz current olmadan

• @memetk mülakat sonucunuz ne oldu acaba

• ⭐⭐⭐⭐

@madonetr, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rezanclz, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

ankara son dagitimi yapmis galiba, umarim dv2023 teki gibi kapidan geri gönderme gibi bir facia yasanmaz mülakat alan herkes icin hayirlisi olsun….

son dağıtım son dağıtım. bir önceki için de öyle deniyordu, fakat yine de yeni bir dağıtım oldu. ben anlamıyorum, ne zaman son olduğunu nereden öğreniyorsunuz?

Tahmin ediyoruz. Bir öncekinde sadece Ankara değil, tüm dünya genelinde az bir dağıtım olduğu için ikinci bir dağıtım olma ihtimalini tahmin etmiştik zaten, keza öyle de oldu.

Ama genel kanı, eğer DV2025 süreci için mülakat verilirse, o konsolosluk için DV2024 kapanmış demektir. Çok ekstrem durumlar dışında mülakat beklememek lazım.

• @selun Hiç bir ülkede 1 yıldan fazla kalmadık ve ds formunu doldururken de haliyle hiç bir şey yazmadık.
    Yine de mülakatta bana da eşime de “başka bir ülkede 1 yıldan fazla kaldınız mı?” Diye soruldu.
    Size sorulmamış olması başkasına da sorulmayacağı anlamına gelmez. Lütfen yanlış yönlendirmeyin.

• Herkese selamlar.
    Vizemizi aldık. Mülakat deneyimimi detaylı bir şekilde ilerleyen zamanda yazacağım. Green card konusundaki bilgisi yalnızca “Çekilişi kazanınca ptt ile yeşil kartımı bana postalıyorlar” olan ben, bu forum sayesinde dosyamı dünyanın diğer ucundaki Hong Kong’a taşıyıp vizemi aldım. Sürecin başından beri sabırla destek olup fikir veren ve iyi niyette bulunan forum üyelerine sonsuz teşekkürler. 😊

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

160

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |