Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Günaydın herkese. Dün heyecanlı bekleyişim maalesef umutsuzluğa dönüştü. Malezya'dan mülakat tarihi alamadım. Umudu kesip son bir koşturmaca ile başka ülkelere yönelmeli miyim bilemiyorum. İkinci bir dağıtım olur mu acaba?

• @nazlihande Bende aynı durumdayım. Malezya'dan mail gelmedi. Mülakat mailleri KCC tarafından dağıtım haftasında bir seferde mi oluyor? Bilgisi olan var mı?

• @smhshntrk daha önce yakın zamanda 2.dağıtım olduğu olmuştu diye hatırlıyorum

• @rezanclz Şuan bildiğimiz sadece 2 dosyaya mülakat verildi 7300 ve 7500 lerdeler. Umarım ikinci dağıtım olur. Çok fazla emek verdik araştırdık sonuçsuz kalmasın🙏

• @smhshntrk bu iki dosya Ankara’dan mı aldı mülakat? Ya peki numarası daha aşağıda olanlar? Benim gibi ? Daha mail almadım, yani düşüncem şu bu iki arkadaşa Ankara’dan mail gittiyse o zaman daha alt numaralarında şansı var gibi?

• @Fire-Family Hayırlı olsun, darısı başımıza. Dosya taşıma mailini hangi tarihte atmıştınız acaba?

• @ugurbocegi daha deneyimli kişiler nasıl yorumlar bilmiyorum ama ben kendi deneyimimden bahsetmek isterim. Ben dosyamı KCC ile ummana taşımıştım. Bu yeni çıkan yasa çerçevesinde. Ancak Umman mülakat vermediği gibi maillere cevap dahi vermedi. KCCnin taşıması hiç bir zorunluluk yaratmadı, konsolosluk mülakat vermeyince, vermiyor.

• arkadaslar bangkok a tasiyan herkes mulakat aldi mi? hala bekleyen var mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@smhshntrk kcc ile ilgili değil konsolosluk ile ilgili bir durum bu. Konsolosluk isterse eğer müsaitliği olduğunu düşünürse o ay tekrar bir mülakat dağıtımı yapabilir

• @smhshntrk merhaba dosya durumunuz transit olarak değişti mi kontrol ettiniz mi ?

• @smhshntrk Merhaba, bu arkadaşalara Ankara’dan mı mail aldı acaba? Ve benim gibi daha alt sıralamda olan kimse almadı mı Ankara’dan? Bilginiz var mı

• Arkadaşlar merhaba , İstanbul veya Kocaeli'nde bugünlerde Covid aşısı yaptırdınız mi acaba? Biz tüm hastaneleri araştırdık son aşıların 19 Temmuzda bittiği bilgisi var.

• @Fire-Family Dosya taşıma mailinizi hangi tarihte atmıştınız acaba paylaşabilir misiniz sakıncası yoksa. Malezyadan mail bekliyorum ben bana gelmedi o açıdan soruyorum belki mail sırasıyla yollayacaklardır.

• Sanırım 16-17bin gibi sıralara cut-off olmasına rağmen mülakat maili gelmeyecek. Önceki senelerden bunu tecrübe edenlerden yardım talep ediyorum. Çok vakit bulamadığım için forumu kurcalayamıyorum. En son ne zaman mail gelir veya en son ne zaman dosya taşıma yapabiliriz bilgisi olan var mı?

• @nazlihande Mail sırasına değil de dosya sırasına göre gönderiyorlar bence

• @EzgiLera Çok teşekkür ederim.
    Açıkçası süreç boyunca orada olacağımı belirtmedim. O detayı vermek ülkeden çıkış yapacağım için beni biraz ürküttü 🙂
    Sadece ülkede olduğumu ve transfer etme gerekçelerimi yazdım ve dosyamı kabul ettiler.
    Umarım kabul ettikleri dosyaları Ağustos ayına planlamış olmaları Eylül ayı için de dosya kabul edecekleri anlamına gelir ve giden arkadaşları da kabul ederler. 🙏🏼🍀

• @nazlihande, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Fire-Family Dosya taşıma mailinizi hangi tarihte atmıştınız acaba paylaşabilir misiniz sakıncası yoksa. Malezyadan mail bekliyorum ben bana gelmedi o açıdan soruyorum belki mail sırasıyla yollayacaklardır.

Merhaba , 10 temmuzda mail göndermiştim, 15 temmuzda cevap geldi.

• @Fire-Family çok teşekkür ederim dönüşünüz için

• @sumeyyenur Numarası 7 binlerde olan 2 arkadaşa mail gelmedi, numaraya göre gönderiyorlarsa gelmesi lazımdı dedim ama bekleyelim bakalım nasıl gelişecek.

• Arkadaşlar mülakata giderken araç bedelini göstermek için sahibinden ekran görüntüsü mü alacaktık

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |