Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @cttl Bu sekilde bir Kota uygulamalari halinde magdur olan Avusturya ikametli talihliler olacaktir. Bunu cok isteyecekletini dusunmuyorum. Ancak gecen yayimlanan Britsimon videosunda 21.52 de Turk talihli dosyami tasidim, mulakat alma ihtimalim ne sorusuna; Dosyayi tasima nedeninizden bagimsiz adresinize gore mulakat planlanacak diye bir cevap veriyor. Bu bilgi forumda yer alan tecrube/bilgilere gore dogru degil. Yanlisim varsa lutfen duzeltin. Video linkini de asagiya paylasiyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@Bluey, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cttl Bu sekilde bir Kota uygulamalari halinde magdur olan Avusturya ikametli talihliler olacaktir. Bunu cok isteyecekletini dusunmuyorum. Ancak gecen yayimlanan Britsimon videosunda 21.52 de Turk talihli dosyami tasidim, mulakat alma ihtimalim ne sorusuna; Dosyayi tasima nedeninizden bagimsiz adresinize gore mulakat planlanacak diye bir cevap veriyor. Bu bilgi forumda yer alan tecrube/bilgilere gore dogru degil. Yanlisim varsa lutfen duzeltin. Video linkini de asagiya paylasiyorum.

Siz Simona bakmayın. O konuşmayı çok sevdiği için arada boş yapıyor böyle 🙂

• @EzgiLera bence de bos yapmis biraz cünkü madem uyulmayacaksa neden kcc böyle bir yeni yönetmeligi yürürlülüge sürsün ki? ayrica daha yeni yürürlüge girmis bir yönetmelik konusunda bu kadar net bir sey söylenmesi bana da sacma geldi umuyorum ki yanilir simon😅

• @EzgiLera soruyu soran Ankara yazmadigi icin ve biraz da tasima seklini net anlamadigindan sanirim veriyor bu cevabi ama konusmayi sevdigi dogru 😁

• @Bluey
    Yani aynı Ankaranın bize yaptığı gibi olur avusturyalılara. Hazırda uygulayan var, canlı canlı görüyoruz ve yaşıyoruz maalesef.
    Bununla birlikte tabiki tamamen tahmin yürütme benimki de..

• @marius Bükreş konsolosluğuna mail atabilirsiniz. Size verilen cevapta kesin olarak oturum istiyoruz ve yine devamında kapasitemiz doğrultusunda diğer ülke dosyalarını kabul ediyoruz ama mülakat garantisi veremiyoruz gibi bir dönüş alırsanız o zaman şansınız da yüksek denebilir. Deneme yanılma yöntemi ile ilerleme yolu olarak mantıklı buluyorum ama tabi ki zaman ne getiri bilinmez.

• Selamlar arkadaşlar,
    Dosya numaram 17k civarında dolasıyla vize istemediğinden kaynaklı dosyamı Hong Kong taşıma niyetindeyim ama bunu current olmadan önce mi yapsam mantıklı yoksa şimdiden mi? Ek olarak konuşma düzeyinde bir dil bilgim yok(Çince-İngilizce) nasıl yapacağız?

• @evrentnrkl Bence şimdiden taşımaya çalışın. Dosya taşıma kolaylaştığı için imkanı olan taşıyor. current olduktan sonra kapasiteleri dolmuş olursa bu dosya taşımalardan dolayı kabul etmeyebilirler.

• @evrentnrkl karar sizin. Ama şimdi kcc ile taşıma yapılabiliyor. Sonraki süreçte konsolosluğun insiyatifine kalıyor.

• @Bluey Bu adam çok boş konuşur cok bakmayın.

• Bir konuda fikrinizi almak isterim. Sıra numarama göre kontrol ettiğimde 29700 sıra numarasına gelebilen temmuz ayında sınırlı sayıda ülke var ve bunların içerisinde forumda popüler olan yerler yok maalesef viyana ve hong kong gibi fakat kazakistan ve kosova mevcut. Bildiğim kadarıyla buralar TR vatandaşlarına vize de sormuyor. Bu iki yer hakkında fikri bilgisi olan var mıdır? Taşımak mantıklı mıdır?

• Gecenlerde kcc’ye benim mulakat yerim neresi diye mesaja attim. Daha oncesinden montreal’e tasimistim ama gelen mesajda ankara yazdi. Sasirdim ve bir yanlislik mi var diyerek yine mesaj attim cevap bekliyorum. Tasidik dedikleri halde tasimiyorlar mi anlamak zor.

• Bu ileti silindi!

• Hiç yurtdışına çıkmamış biri için Green card çekiliş sonucuna etkisi var mı?

• @fahriakc peki rusya

• @fahriakc Kazakistan ve kosovadan bahsetmiştim.

• @Easychamp aramaya kazakistan ve kosova yazarak sizden önce buralarda mülakata girmis insanlarin deneyimlerini okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz. bu cn ile ankarada mülakat almaniz imkansiz yani ankarayi beklemek gibi bir hataya düsmeyin dosya tasima icin malezya taylandi da degerlendirebilirsiniz hali hazirda dv2024 talihlilerinin birkaci bu 2 ülkeye dosyasini tasidi sürecinizde bol sans.

• ⭐⭐⭐⭐

@cemal1153, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera merhaba bizim süreç ekim ayından itibaren başlayacak

Sizin süreciniz başladı, mülakatlar ve vize basımları başlamadı sadece.
    İlk bülteninizi önümüzdeki ay göreceksiniz ve önümüzdeki ay ilk mülakat dağıtımlarınız olacak. İlk mülakatlar Ekimde yapılacak.

• ⭐⭐⭐⭐

@mymuyi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bu ay için cut-pff 30 bin ve gelecek ay cut-off 50 bin olacak sanırım. Bu şekilde anladım ama doğru mu emin değilim?

Gelecek değil, geldi.

Şu an 50bine kadar current oldu. Mülakat dağıtımları zaten 2 ay sonrasına yapıldığı için bu dağıtımda 50bine kadar olanlar mülakat alabilecekler. Mülakatları Eylül ayında yapılacak.

Bir önceki mülakat dağıtımında 30bine kadar olanlar mülakat alabiliyordu.

• ⭐⭐⭐⭐

@kelebek, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba bende 2025 talihlisiyum case numaram 23000 lerde bu yıl bizi dosya taşıma serüveni bekliyor.bu forumda paylaşım yapıp yol gösteren tüm talihliler şimdiden teşekkür ederim 👏

Ds260 formunu henüz doldurmadınız galiba, imzada o kısım boş.

Bir an önce formunuzu submit edin ki dosyanızı taşıyın.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |