Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @rnc anlıyorum. Ne mutlu size. İç huzurunuzu sağlıyorsanız, diyecek hiçbir laf yok. 😊

• ⭐⭐⭐⭐

@hashirama son 5 senede 50binden fazla göçmen aldıysa başvuru listesinden çıkartabilirler. Almış mıdır bu kadar sayı bence çok yaklaşmıştır. Şu an hala listeden çıkartılmadık ama kazananların ankaradan mülakat alamama nedenlerinin başında bu var bence

• @Emre-Kurtulmuş bence komple kaldirmazlar cünkü iran amerika iliskisinin bu kadar kötü olmasina ragmen iranlilar cekilise katilabilip kazanabiliyor, ama diger dediginize katiliyorum cünkü ankaranin performansinin bu kadar kötü olma sebebi kacak girenlere bagliyorum ben yoksa ankaradaki konsolosluk dv süreci haricinde diger vizeler konusunda gayet basarili

• ⭐⭐⭐⭐

@rezanclz ülkeler arası ilişkiden bahsetmiyoruz ama kaldırılma nedenine. Kaldırabilme nedeni zaten o ülkeden alınan göçmen sayısının son 5 senede 50bini geçmiş olması olacak. Yani tek etken diplomatik ilişkilere bağlı değil. Bana kalırsa diplomasi olarak çok kötü durumda olmadığımız için şu anda çekilişten çıkartmak yerine sadece gelecek sayıyı düşük tutmaya çalışıyorlar konsoloslukla baskısıyla

• @Emre-Kurtulmuş ”Kaldırabilme nedeni zaten o ülkeden alınan göçmen sayısının son 5 senede 50bini geçmiş olması olacak“ bu bahsettiginiz sey bir tür yasa falan mi yoksa tahmin mi yürütüyorsunuz? eger yasa falansa gecmis olsun dv2026 da bile türkiye kaldirilabilir cünkü mayis secimlerinden sonra kaçak giden türklerin sayısı çığ gibi arttı ve bu durum haberlere bile cikmisti diger türlü trump secilirse bence diplomatik olarak da türkiye abd iliskileri kötüye gidecek yanlis hatirlamiyorsam trump acik acik türkiyeyi ekonominizi yerle bir ederim diye tehdit de savurmustu bu arada zorlastirilacagina bence direkt kaldirilmasi daha iyi olur, zaten ankaranin durumu cok kötü ve dosya tasima islemleri de bi o kadar belirsizlik havuzuna dalmaktan farksiz insanlar cekiliste secildigini görüp sonra mülakat alamamasi psikolojik ve maddi olarak asiri derecede zorluyor yeterince zorlastirdigina inaniyorum sahsen, bunun bir tik üstü artik cnnin ilk 100 de olanlarin gidebilmesi demek.

• @Emre-Kurtulmuş olabilir izlediğim kanalda da açıklamanıza benzer bir durumdan bahsetmişlerdi sayıyı tam hatırlamıyorum ama kritik seviyede olduğundan bahsetmişlerdi

• ⭐⭐⭐⭐

@rezanclz evet resmi tayınlanan dv lottery başvuru kitapçığını okursanız orada direk bu ibare var

• ⭐⭐⭐⭐

@rezanclz, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Emre-Kurtulmuş ”Kaldırabilme nedeni zaten o ülkeden alınan göçmen sayısının son 5 senede 50bini geçmiş olması olacak“ bu bahsettiginiz sey bir tür yasa falan mi yoksa tahmin mi yürütüyorsunuz? eger yasa falansa gecmis olsun dv2026 da bile türkiye kaldirilabilir cünkü mayis secimlerinden sonra kaçak giden türklerin sayısı çığ gibi arttı ve bu durum haberlere bile cikmisti diger türlü trump secilirse bence diplomatik olarak da türkiye abd iliskileri kötüye gidecek yanlis hatirlamiyorsam trump acik acik türkiyeyi ekonominizi yerle bir ederim diye tehdit de savurmustu bu arada zorlastirilacagina bence direkt kaldirilmasi daha iyi olur, zaten ankaranin durumu cok kötü ve dosya tasima islemleri de bi o kadar belirsizlik havuzuna dalmaktan farksiz insanlar cekiliste secildigini görüp sonra mülakat alamamasi psikolojik ve maddi olarak asiri derecede zorluyor yeterince zorlastirdigina inaniyorum sahsen, bunun bir tik üstü artik cnnin ilk 100 de olanlarin gidebilmesi demek.

Evet kural bu. Türkiye’ye özel değil, genel kural. Herhangi bir göçmen kategorisi ile bir ülkeden son 5 yılda toplam 50bin ve üzeri göçmen gelmişse “çeşitlilik” vizesi çekilişine katılamıyor o ülke.

Kanada ile de araları iyi ama onlar bu sebeple katılamıyor mesela. Çünkü fazlasıyla göçmen var zaten oradan.

• @Emre-Kurtulmuş Bunun neden konsolosluk baskısiyla yapildigini dusunuyorsunuz? Boyle bir kisitlama yapmak isteseler Visa Bulletinda "except Turkey 1000" yazip bu sorunu cozemezler mi? Su anki haliyle sorun konsolosluklarin elinde daha buyuk bir sıkıntı gibi, Mulakat mailleri ile ugrasma olsun, dosya tasima talepleri olsun.

• ⭐⭐⭐⭐

@Bluey göz göre göre yapmak isteseler zaten except Turkey ile uğraşmak yerine yukarıda belirttiğimiz kuralla birlikte çekilişten çıkartmayı tercih edebilirler. Şu anda ki yaptıkları zaten üstü kapalı bir şekilde except Turkey durumu aslında benim düşüncem bu şekilde

• ⭐⭐⭐

Konsolosluklar yabancı insan dolu valla iranlıdan tutun göçmenlere kadar ondan bize sıra gelmiyor yoksa tr-abd arasında bir olumsuzluk olduğunu düşünmüyorum. Unganlarda bile full yabancı varmış

• @hashirama inşallah sizede 2026 da çıkar

• Merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun süredir forumda yoktum, şimdi bir şey sorucam 2026 Dünya kupası amerika canada ve meksikada düzenlenecek ve turnuvaya vize kolay alırmıyız maç izleme için görüşlerinizi alabilirmiyim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Ufuk-Sener daha 2 sene var o zamana kadar ne kadar iyi veya kötüye gider bilmek zor bence. Ama bana sorarsanız dünya kupası oluşu vize almasını çokta etkilemez gibime geliyor yine genel profilinize göre sonuçlanır bence

• Dünden beri İstanbul'da felaket bir hava var. Avrupa yakasında oturuyorum. Anadolu yakasında da öyle mi acaba

• @Ufuk-Sener, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun süredir forumda yoktum, şimdi bir şey sorucam 2026 Dünya kupası amerika canada ve meksikada düzenlenecek ve turnuvaya vize kolay alırmıyız maç izleme için görüşlerinizi alabilirmiyim.

Hoşgeldin tekrar. 🙂 İstediğim gibi verim alamiyorum bir rayi oturtamadim.... Bu dünya kupasi şeyinde kesin gene millet illegal yollara başvurur maç ayagina 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Konsolosluklar yabancı insan dolu valla iranlıdan tutun göçmenlere kadar ondan bize sıra gelmiyor yoksa tr-abd arasında bir olumsuzluk olduğunu düşünmüyorum. Unganlarda bile full yabancı varmış

Eskiden de durum böyleydi. Yeni bir şey değil. Ama bizim sayımız azaldı.

• ⭐⭐

@Bluey except turkey tarzi ulkeye ozel kurallar koyulmasi yasalara aykiri.
    Dava acilir vidi vidi suruyle sikinti var.
    Merdiven alti zorlastirmak daha kolay. Abd elcilikleri otonom ulke Gibi davraniyor. Hepsi cok degisik.

• ⭐⭐⭐⭐

@charon, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Bluey except turkey tarzi ulkeye ozel kurallar koyulmasi yasalara aykiri.
    Dava acilir vidi vidi suruyle sikinti var.
    Merdiven alti zorlastirmak daha kolay. Abd elcilikleri otonom ulke Gibi davraniyor. Hepsi cok degisik.

Yoo yasalara aykırı değil. Çok kazananın olduğu ülkelerde bu şekilde yapılıyor. “Çok” ise her geçen sene değişen bir sayı. 4500de çok olabiliyor 6bin de çok olabiliyor. İsterlerse 3bin çok yaparlar.

• ⭐⭐⭐⭐

@charon yasalara aykırı olsa except Iran vs bültende olmazdı diye düşünüyorum görünüşe göre aykırı değil

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

153

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |