DV2026 Sohbet Odası
-
@Emre-Kurtulmuş Bunun neden konsolosluk baskısiyla yapildigini dusunuyorsunuz? Boyle bir kisitlama yapmak isteseler Visa Bulletinda "except Turkey 1000" yazip bu sorunu cozemezler mi? Su anki haliyle sorun konsolosluklarin elinde daha buyuk bir sıkıntı gibi, Mulakat mailleri ile ugrasma olsun, dosya tasima talepleri olsun.
-
@Bluey göz göre göre yapmak isteseler zaten except Turkey ile uğraşmak yerine yukarıda belirttiğimiz kuralla birlikte çekilişten çıkartmayı tercih edebilirler. Şu anda ki yaptıkları zaten üstü kapalı bir şekilde except Turkey durumu aslında benim düşüncem bu şekilde
-
Konsolosluklar yabancı insan dolu valla iranlıdan tutun göçmenlere kadar ondan bize sıra gelmiyor yoksa tr-abd arasında bir olumsuzluk olduğunu düşünmüyorum. Unganlarda bile full yabancı varmış
-
@hashirama inşallah sizede 2026 da çıkar
-
Merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun süredir forumda yoktum, şimdi bir şey sorucam 2026 Dünya kupası amerika canada ve meksikada düzenlenecek ve turnuvaya vize kolay alırmıyız maç izleme için görüşlerinizi alabilirmiyim.
-
@Ufuk-Sener daha 2 sene var o zamana kadar ne kadar iyi veya kötüye gider bilmek zor bence. Ama bana sorarsanız dünya kupası oluşu vize almasını çokta etkilemez gibime geliyor yine genel profilinize göre sonuçlanır bence
-
Dünden beri İstanbul'da felaket bir hava var. Avrupa yakasında oturuyorum. Anadolu yakasında da öyle mi acaba
-
@Ufuk-Sener, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Merhaba arkadaşlar nasılsınız uzun süredir forumda yoktum, şimdi bir şey sorucam 2026 Dünya kupası amerika canada ve meksikada düzenlenecek ve turnuvaya vize kolay alırmıyız maç izleme için görüşlerinizi alabilirmiyim.
Hoşgeldin tekrar. :) İstediğim gibi verim alamiyorum bir rayi oturtamadim.... Bu dünya kupasi şeyinde kesin gene millet illegal yollara başvurur maç ayagina :)
-
@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Konsolosluklar yabancı insan dolu valla iranlıdan tutun göçmenlere kadar ondan bize sıra gelmiyor yoksa tr-abd arasında bir olumsuzluk olduğunu düşünmüyorum. Unganlarda bile full yabancı varmış
Eskiden de durum böyleydi. Yeni bir şey değil. Ama bizim sayımız azaldı.
-
@Bluey except turkey tarzi ulkeye ozel kurallar koyulmasi yasalara aykiri.
Dava acilir vidi vidi suruyle sikinti var.
Merdiven alti zorlastirmak daha kolay. Abd elcilikleri otonom ulke Gibi davraniyor. Hepsi cok degisik. -
@charon, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Bluey except turkey tarzi ulkeye ozel kurallar koyulmasi yasalara aykiri.
Dava acilir vidi vidi suruyle sikinti var.
Merdiven alti zorlastirmak daha kolay. Abd elcilikleri otonom ulke Gibi davraniyor. Hepsi cok degisik.Yoo yasalara aykırı değil. Çok kazananın olduğu ülkelerde bu şekilde yapılıyor. “Çok” ise her geçen sene değişen bir sayı. 4500de çok olabiliyor 6bin de çok olabiliyor. İsterlerse 3bin çok yaparlar.
-
@charon yasalara aykırı olsa except Iran vs bültende olmazdı diye düşünüyorum görünüşe göre aykırı değil
-
@Ufuk-Sener Bu olayı bir araştırmak lazım 3 ünü de deneyecek yol arkadaşı arıyorum hangisi tutarsaya getirelim işi :face_with_tears_of_joy:
-
@cemal1153 çok teşekkür ederim güzel duanız icin.. :)
-
@newbie97 Günaydın Ben uğraşıcam bakalım 2026 için en kötü meksika olur :))
-
herkese günaydın, yeni bir iş gününden selamlar. annemin kuzeninin çocuğu (2.dereceden mi kuzenim oluyor?) amerika'ya kaçak gitmiş. insan ister istemez hayatı sorguluyor :')
-
@lavender Vallahi deme öyle imreniyorum bak :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@newbie97 valla ben imrenmekten ziyade şaşırıyorum. 10 bin dolar verecek, kampta kalacak, uzun süre ülkeme geri dönmemeyi göze alacak tarzda biri değilim çünkü. turist vizesine bile otuz kere düşünüp yeni başvurdum :')
-
@lavender Danışman şirket vasıtasıyla mı başvurdunuz yoksa kendiniz mi
-
@lavender 10 bin dolar orası için para değil orda kazanırsın geri.Ordaki güzellikleri görünce ülkene dönmek istemeyeceksin burda tek sıkıntı kampta kalmak diyelim😁
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum