Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar merhaba , bugün 16:30 uçağı ile Bangkok aktarmalı Kuala Lumpur'a gidiyorum. Her 2 ülkede de kaşe bastıracağım, giden arkadaşlarımızın tavsiye edebileceği şeyler olursa çok sevinirim , hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 😀

• @sumeyyenur Hayırlı olsun. Maalesef biz mühür bastırmadan aktarma yapmıştık. Hayırlısı olsun artık. Umarım en yakın zamanda mülakat mailinizi de alırsınız. Tekrardan tebrikler.

• ⭐⭐⭐⭐

@yldrmflz, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar Avusturya'ya dosyamızı taşıdıktan sonra Slovenya’dan eşimle ben vize için başvurduk fakat ne yazık ki red aldık. Randevu tarihimizi değiştirmelerini rica edip 23 temmuza randevu tekrar oluşturduk. Bu süreçte bi vize danışmanıyla anlaştık adam bizi baya kandırdı ve dolandırdı. Geçen hafta oluyor bu yaşananlar. Geçen mucizevi bir şekilde bir kişilik vfs Avusturya’dan randevu bulduk ve ben hazır olan evraklarımla gittik dün onayımı aldım. Talihli benim ve ben tek başıma gireceğim vize randevusuna eşime vize randevusu asla bulamıyoruz. eşimin olmaması bir sorun teşkil eder mi ya da yapabileceğim neler var. Bizimkiyle aynı süreci yaşayan var mıdır?

Süreç bitmeden eşiniz için de vize alamazsanız eğer daha sonra aile birleşimi ile vize almanız gerekiyor. Tabi eşinizin olmaması sizin mülakatta vize onayınızı etkileyecek bir durum değil çünkü asıl talihli sizsiniz.
    Mülakatınız gelmeden eşiniz için de Schengen almaya çalışın derim.

• Bangkok ve Kuala Lumpur'a mail attığımızda otomatik gelen cevapta visa navigator belirtilmiş. Visa navigatorden tekrardan mı mail atmamız lazım yoksa mail adreslerine attığımız maile cevap veriyorlar mı, bilgisi olan var mı?

• @MomisCan ve @Fatih Kaymak hocalarım çok sevindim sizler adına. Ne muhteşem bir haber. O kadar emek harcadınız ki karşılıksız kalmaması ne mutlu ^^. Umarım tez zamanda mülakat maili de gelir. Tekrar tebrik ederim.

• @yldrmflz siz yinede eşiniz içinde evrakları hazırlayıp sabah erken saatlerde vfs nin kapısına dayanın.Durumu anlatıp ricada bulunun. Bir ihtimal yardımcı olma ihtimalleri var randevunuz olmasa bile.

• Son 2 haftada kabul mailleri ardı ardına geldi, kabul alan herkesi tebrik ederim. Randevu tarihi konusunda Hong Kong açık ara en net olanı. En azından kabul edilenlere kısa sürede tarihler verildi

Lumpur ve Bangkok da harika gidiyor ama bu tarih konusunda yavaşlığın sebebi ne olabilir, tecrübeli arkadaşların düşüncesini merak ediyorum

• @Demayfo çok teşekkür ederim 🙏🏼🌸☺

• @mustafa_27 Navigatördeki talimatları izleyin, en son size verdiği mail adresine belirttiği konu başlığı ile mailinizi tekrar gönderin.

• @cemal1153, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@NewyorkNewyork ds-260 formunun onay çıktısı sadece asıl talihlinin ki olsa yeterli mi? Yoksa her aile bireyi için gerekli mi?

Merhaba bu mesajinizi simdi gordum aradiginiz cevap burada var https://yesilkartforum.com/forum/post/355484

DS-260 formu doldurma işlemi, çekilişi kazanan kişi evli ve çocuklu ise tüm aile bireyleri için ayrı ayrı yapılmalıdır.

• @Demayfo Çok teşekkür ederim. Bu yolculukta sizin de payınız çok büyük. Ben dahil bir çok kişiye ilham ve cesaret kaynağı oldunuz, bunun için ayrıyeten teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@bengokhancelik, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Son 2 haftada kabul mailleri ardı ardına geldi, kabul alan herkesi tebrik ederim. Randevu tarihi konusunda Hong Kong açık ara en net olanı. En azından kabul edilenlere kısa sürede tarihler verildi

Lumpur ve Bangkok da harika gidiyor ama bu tarih konusunda yavaşlığın sebebi ne olabilir, tecrübeli arkadaşların düşüncesini merak ediyorum

Çünkü birkaç gün içerisinde son bülten açıklanacak ve son mülakatlar dağıtılacak. Son bülten bize henüz açıklanmış olmasa da sayılar belli olmuştur, konsolosluklar biliyordur. Ona göre kendi kapasitelerine bakıp işlem yaptıklarını düşünüyorum.

• @tufank onay sayfasını büyük elçilik istiyor mu veya asıl talihlinin olması yeterli mi?

• AP'ye takılan başka birisi var mı? Benim durumum hala Refused görünüyor CEAC'ta maalesef.

• @Fire-Family kl pasaport kontrolünde iki tane var birisi elektonik diğeri fiziki mühürlü biraz sırası oluyo ama bekleyin ve ordan fiziki damga alın

• ⭐⭐⭐⭐

@EzgiLera, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bengokhancelik, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Son 2 haftada kabul mailleri ardı ardına geldi, kabul alan herkesi tebrik ederim. Randevu tarihi konusunda Hong Kong açık ara en net olanı. En azından kabul edilenlere kısa sürede tarihler verildi

Çünkü birkaç gün içerisinde son bülten açıklanacak ve son mülakatlar dağıtılacak. Son bülten bize henüz açıklanmış olmasa da sayılar belli olmuştur, konsolosluklar biliyordur. Ona göre kendi kapasitelerine bakıp işlem yaptıklarını düşünüyorum.

Tam birkaç güne açıklanır derken açıklanmış 🙂
    Europe 50.000

• @gucarslan hocam selamlar mail atmıştım konsolosluğa üniv giriş evraklarımı sordular onlar gönderdim ve ready olan durum bugün ap oldu sizce uzun mu sürer yoksa ready-ap-issued serisi mi olacak

• Son bulten aciklandi... EU 50.000

• Son bülten yayınlanmış EU 50K. Sanıyorum mülakat maillerinin de eli kulağındadır.

Ekran görüntüsü 2024-07-09 163640.jpg

• @Emre-Kurtulmuş KCC'ye de yazmamın sebebi; DS260 formunda Frankfurt seçmeme rağmen Ankara verilmiş. '' Yanlışlık olmuş Cut-off olmana rağmen İtiraz ile düzeltilebilir'' gibi forumdan öneride bulundular diye KCC'ye de yazdım. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum.

Ayrıca cevaplarınız ve ilgilendiğiniz için cok teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |