Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar merhaba. Bir soru sormak istiyorum sizlere. Unganlar'ın sitesinde yanımızda getirilecekler kısmında "Düzenli kullandığınız ilaçlarınızı veya isim ve doz bilgilerini.", "Psikiyatrik hastalığınız varsa, psikiyatrik tedavi için ilaç kullanıyorsanız, sakinleştirici veya rahatlatıcı ilaç kullanıyorsanız tedavi planınız." gibi şeyler yazıyor. Benim böyle durumlarım yok. Aynı şekilde gözlük kullanıyorsanız yanınızda gözlüklerinizi getirin gibi ibareler var. Bunların olmadığına dair bir belge götürmemiz gerekiyor mu? Mesela aile hekiminden "Gözlük kullanmıyor." tarzında imzalı belgeler gibi. Yoksa bu durumlara sahip olmadığım için herhangi bir şey götürmeme gerek yok mu? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. Herkese iyi forumlar.

• @akaynak-3546, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@MomisCan teşekkür ederim cevabız için tam sizin cevabınızı yazdım eşime o da mühürün fotoğrafını attı:)) umarım güzel haberle döner ve bekleyen herkes o güzel haberi alsın

Umarım olumlu cevap alırsınız.İnsanlarımızın bu durumlara düşmesi çok üzücü gerçekten.Yabancı arkadaşlarıma vize görüşmesi için verilen bu çabaları anlattığım zaman ağızları açık kalıyor şaşırıyorlar.

• ⭐⭐⭐⭐

@cemcem sorularınıza yanıt alabilmek için sürecinizi imzanıza taşımayı unutmayın

• ⭐⭐⭐⭐

@İsmet-Kılınç götürmenize gerek yok. Sitede zaten hangi şartlar altında neleri talep ettiklerini yazmışlar sizinde mesajınızda belirttiğiniz gibi

• @İsmet-Kılınç merhaba hiçbir şey götürmenize gerek yok. Muayene esnasında profesör size bazı sorular soruyor. Bunlarda o sorular içinde yer alıyor. Tüm işlemler çok kısa sürüyor zaten.

• @Destursuz Teşekkür ederim, umarım hepimiz alırız. gerçekten bu durumlara düşmek çok yıpratıcı ve de üzücü:((

• @Esra-Siren esra hanım merhaba. taşımanız hayırlı olsun. ben de salı günü uçuyorum. attığınız mail örneğini paylaşabilir misiniz? hata yapmaktan çok korkuyorum. yardımınız beni çok mutlu eder

• arkadaşlar salı günü tayland, sonra da malezya’ya uçacağım.

deneyimli arkadaşların önerebileceği neler var? forumu okudum tabii ama artık hata yapma lüksümüz yok. naçizane tavsiyelerinizi, mail taslaklarınızı, hatırlatma maili atılıp atılmaması gerektiğini vs. yazabilir misiniz 🙏🏼

herkesin bahtı açık olsun

• @cemcem kcc aracılığıyla artırabilirsiniz ama kesinlikle formun actorılmsını tavsiye etmiyorlar

• Merhaba. Ben 21 Haziran'da Kuala Lumpur'a gidip damgayla beraber mail göndermiştim. 8 gün kadar bekleyip hatırlatma maili atmıştım hatta başka bir mail adresinden de mail atmıştım. En sonunda 3 Temmuz'da ikinci yolladığım mail adresine Pasaportumun ve vizenin fotoğrafını istedikleri bir mail gönderdiler. Aynı gün yolladım. Aynı gün mail atan başka bir arkadaş bugün saat 8:00 gibi onay maili aldığını belirtti. Genelde bu mailleri toplu yolladıklarına şahit olduğum için biraz endişelendim. Öte yandan ülkeye girerken doldurduğum elektronik formda 1 günlük kalış planladığımı göstermiştim ama mail gelmemesinin sebebi bu olabilir mi? KL bu formu da benden istemedi ama bugün taşıma maili alan arkadaş o formu da gönderdiğini belirtmişti. Yani 5 gün içinde dosyası taşınan insanlar oldu benim 16 gün olmuş.:( Herkes elektronik formu doldurdu mu ya da KL'ye mail attı mı mesela? Neye göre davrandıklarını çözemiyorum. Yapmam gereken bir şey var mı sizce? Beklemeli miyim? @gucarslan

• 3 temmuzda mülakata girmiştim vizem onaylandı 3 temmuzda ap olup aynı gün ready olmuştu , ceactan takip ettiğimde last update 8 temmuz oldu ama hala ready durumunda.. durum hakkında fikri olan varsa yazarsa sevirim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@izmirstates konsolosluk NVC'den vize numarası tahisi edememiz olabilir, bir de araya 4 temmuz tatili girdi.
    konsolosluktan herhangi bir mail adınız mı peki?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@betulxk talebinizi bir kere daha iletin mail ile.
    neye göre, nasıl çalıştıklarını biz de tam bilemiyoruz çünkü.

• @izmirstates benzer durumu ben de yaşadım ready-ap-ready-ap oldu 3 temmuzdan cuma gününe kadar.şu an baktığımda da issued olmuş. Umarım en kısa zamanda sizin de issued olur.

• @gucarslan İlettim. Teşekkür ederim. Sevgiler.

• @gucarslan yok hocam mail vs gelmedi. Benim mail atmama gerek var mı acaba ? Bir haftaya ulaşır demişlerdi ama bir hafta olacak neredeyse hala ready

• @erb enteresan bir durum gerçekten anlamak mümkün değil. Bugün mü issued oldunuz peki?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@izmirstates mail atıp sorabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@izmirstates size özel bir durum değil, neden şaşırıyorsunuz ki bu kadar.
    her sene yüzlerce kişi aynı durumda bekliyor.. bazen 1 gün bazen 3 ay.. sabırla bekleyeceksiniz.
    mülakat almış olmak en büyük sorun, kalan kısmı kafanıza takmayın.

• @gucarslan Merhaba tekrardan. İkinci mailden sonra dosyamın taşındığına dair mail aldım. Güncellemek istedim:) Tekrardan teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |