Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Amerikadaki kadınlar evlilik için hangi yaşı uygun buluyorlar sizce

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Soyle bir gorsel buldum, eyalet eyalet kadinlar ve erkeklerin ilk evliliklerini yaptigi ortalama yasi belirten:

Screen Shot 2020-09-21 at 8.23.47 AM.png

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Ayrica dun gece reddit'te sunu gorup begenmistim 🙂 simdi siz bu soruyu sorunca aklima geldi, paylasayim dedim 🙂

28 yasinin asirlar arasindaki farki 🙂

Screen Shot 2020-09-21 at 8.25.23 AM.png

• Istatistik veriler evlilik yasi icin ortalama 28 sonucu verebilir ama 20 yas altinda bekar olarak anne-baba olan cok genc var.

• ⭐⭐ Yasaklı

evlilik 28 ama 20 yaşından beri aynı evde yaşayıp sonra evleniyolar. Hatta ne güzel çıtır manita diye yürüyosun bakıyosun senin boyunda ergen veledi var yamuluyosun

• Burada aile kavrami tabiki oldukca onemli ve kadinlara ,ozellikle annelere oldukca deger veriliyor ve saygi duyuluyor geneli boyle.Bekar bir anne iseniz devletten de bir takim desteklerde alabiliyorsunuz hatta vs. buna bagli olarak ozellikle son yillarda en cok dikkatimi ceken sey su oldu ; genelde kadinlar evlenmek istiyor aslinda fakat erkek arkadaslari pek orali olmuyor eger evlenirlerse o zaman resmi olarak vergi araya gidiyor hala kazancli oluyorlar cocuklardan oturu ama evlenmeyip birlikte yasarlarsa devletten ve vergi acisindan daha karli oldugu icin bu erkegin isine daha cok geliyor bence sirf bu nedenle ozellikle evlilikten biraz uzak kaliyor insanlar....Ayrica bence bunun yeteri kadar olgun bir yasa geldikten sonra gibi bir sinirlamasi,kalibi yok ,aksine bu hem kisinin kendisi ile hemde sistemin sartlari ile alakali bir durum..****Sana deli gibi asigim ama 28.5 bucuka basacagim yasimi bekliyorum?Yani birine cilginlar gibi asik olmussaniz kim sizi durdurabilir ki?****bu durumda evlilikte tercih edilen bir yas sorusu bana hic mantikli gelmiyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |