Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @side vatandaş eşi olduğunuz için sizin daha hızlı sürer diye düşünüyorum ama şuan ki I-824 form süresi ne kadar bilmiyorum benim zamanım da max 5 buçuk aya cevap veriyorlardı o form için şuan süresi nedir bilmiyorum

• teşekkürler umarım öyle olur hala beklemedeyiz

• Makbuz numarası şu an elime ulaştı@tubasemra böyle güncellenmiş patron yazı mı yollamış aleyhime bilemedim ne demek isteniyor On February 27, 2024, we received your correspondence for Form I-824, Application for Action on an Approved Application or Petition, Receipt Number . We are reviewing your correspondence, and will send you a notice if we need something from you. If you move, go to www.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address.

• @Hardwell Gönderdiğiniz formun ellerine ulaştığına dair yazı göndermişler sadece

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |