Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @side vatandaş eşi olduğunuz için sizin daha hızlı sürer diye düşünüyorum ama şuan ki I-824 form süresi ne kadar bilmiyorum benim zamanım da max 5 buçuk aya cevap veriyorlardı o form için şuan süresi nedir bilmiyorum

• teşekkürler umarım öyle olur hala beklemedeyiz

• Makbuz numarası şu an elime ulaştı@tubasemra böyle güncellenmiş patron yazı mı yollamış aleyhime bilemedim ne demek isteniyor On February 27, 2024, we received your correspondence for Form I-824, Application for Action on an Approved Application or Petition, Receipt Number . We are reviewing your correspondence, and will send you a notice if we need something from you. If you move, go to www.uscis.gov/addresschange to give us your new mailing address.

• @Hardwell Gönderdiğiniz formun ellerine ulaştığına dair yazı göndermişler sadece

Benzer Başlıklar

• 2
  • 3
  • 3
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

113

60.8k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.6k

| | | |