Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @Ceren_gz merhabalar, Aslinda durum su sekilde gecen aciklanan bulten 27xxx olabilir fakat ankaranin dagittigi cn ler henuz 53xx lerde ve ek olarak en son aciklanan rakamlar goz onune alindiginda 9 binlik bir vize kalmis bulunuyor. bunlarin goz onune aldigimiz zaman sizin numaralara gelmesi pekte mumkun gorunmuyor ne yazikki.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @pnarr açtırarak değişiklik yapmanıza gerek yok, sizden DS260 formu doldururken beklenen o tarihteki mevcut durumunuzu doğru beyan etmeniz. Yeni iş sürecinizde bol şans


  • @onuru bey merhaba nerden bakabiliyoruz dagitilan cn numaralarina


  • @gucarslan evet 2029 kasım ayına kadar tecilli görünüyor


  • @ATS16 teşekkür ederim 🙏

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yasin34 o zaman netflikx and chill.. 😉

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sdz çokça paylaştık, lütfen eski iletileri inceleyin;

  • ⭐⭐

    @sdz merhabalar, asagida ilgili linki birakiyorum. daha fazla detay icin ilgili konu basligina bakmanizi oneririm.

    bağlantı metni

    Konu Basligi : DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @Froz3nn Babanızın ismi sizin e-devletten alacağınız nüfus bilgilerinizdekinden farklıysa götürmeniz yararınıza olacaktır. Mülakatta belirtirsiniz durumu.


  • @İsmail-Taha İmkanınız varsa Ekim'de süreç başlar başlamaz AOS'u düşünebilirsiniz. 3 ayda tamamlayabilir misiniz emin olamıyorum. Lütfen AOS sürecini ve 2024 talihlilerinin deneyimlerini okuyun.


  • @Ceren_gz bahsettiğiniz cut-off sayıları. Mülakat maili alanların sayıları farklı. Şu zamana kadar 2024 talihlileri için yalnızca 6 binli sıralara kadar mülakat geldi ve yalnızca 2 ay kaldı dağıtım yapabilmeleri için.

    Sizin sürecinizde nasıl ilerleyeceğine göre yorumlayabilirsiniz. Ekim'de başlayacak süreç ve Ocak ayında KCC sayıları yayınlar. Bu başlıktan takip etmeye başlarsınız.


  • @İsmail-Taha TR de sira gelmesi uzak ihtimal gibi su anki bilgilerimiz dahilinde . B1/B2 vizenizi mutlaka uzatma icin gonderin . Sanirim zaten hemen posta yolu ile uzatip Pasaportlarinizi iade edecekler . Bu yolla gelecekteki olasi bir AOS yolunuzu acik tutmus olabilirsiniz .


  • Arkadaşlar selamlar. DS260 formunda bir sıkıntıyla karşı karşıyayım, mesleğimin denizci olmasından sebep son 5 senede birçok ülkeye giriş çıkış yaptım fakat bunların hiçbirinin mührü benim pasaportumda yok. Biz denizcilerin giriş işlemlerini sadece elektronik olarak kayıt altına alıyorlar. DS 260 formunda "travel history" sayfasında "buradaki bilgiler pasaport ile uyuşmak zorunda" maddesi var. Bulunduğum ülkeleri yazmasam daha büyük sorun olacak. Yazıp interview sırasında açıklama yaparım diye düşünüyorum. Fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Echobravo23 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

    DS 260 formunda "travel history" sayfasında "buradaki bilgiler pasaport ile uyuşmak zorunda" maddesi var.

    bu madde tam olarak nerede var?
    mesleğinizden dolayı o kısma sadece 5 yıllık hatırladığınız ülkeleri yazın yeterli.
    bu durum hiçbir zaman soruın olmadı, içiniz rahat olsun.


  • Merhaba babamın green cardı var ve onun üzerinden bende başvuru yaptım tüm aşamaları yaptım ve belgelerimin onaylandığına dair mesaj aldım 6 kasımdan beri mülakat tarihi vermelerini bekliyorum mail atıyorum cevap vermiyorlar ne yapabilirim?


  • @kemaltutkun Tebrik ederim umarım sizin için hayırlı olur. Benim de dava numaramın 24binlerde olması dolayısıyla dava taşıma süreçlerini araştırmaya başladım. Halihazırda üniversite öğrencisiyim Polonyada erasmus programını kazandım şuan belgeleri toplama sürecindeyim. Sizin de Polonyaya taşıdığınızı görüyorum. Okul için 2025 Ocak ayında gitmem planlanıyor. Sanırım okul süresinden 2 ay fazla residence veriyorlar yani yaklaşık 6 ay olacak sizce şimdiden KCC ile dosyamı taşımalı mıyım veya daha doğrusu kcc şuanda taşır mı bir kanıt istiyor mu mailimizde. Teşekkürler.


  • @mr-engineer-0 merhaba benim de case number 22 binlerde. Otururumuz yok ama aktif Schengen’imiz var. Şimdiden dosya taşımamız mı gerekiyor yoksa bunun için beklememiz gereken birşey var mı?


  • @antonio hocam Gürcistan’a dosya taşımak ve mülakat almak için oturum iznine gerek var mı? İkinci sorum ise Viyana’ya taşımak istersek aktif Schengen’imin olması yeterli mi?


  • @Emirhan-Baydur
    Merhabalar, normalde KCC ile yapılan transfer taleplerinde talihli, gerekçelerini ve kanıtlarını sunarak talepte bulunur ve KCC talihlinin dosya işlemesini bitirmediyse eğer transfer işlemini gerçekleştirir. Dosyanın işlemesini bitirdiyse talihliyi transfer etmek istediği konsolosluğa yönlendirir.
    Normal olmayan durumlarda ise, o anki emailinizi gören KCC çalışanı tüm kanıtlarınıza rağmen istediğinizi kabul etmeyebilir.
    İstekte bulunmadığınız halde sizin dosyanızı dünyanın öbür ucunda ki bir posta transfer edebilir.
    Çok nadirde olsa hiç bir kanıt sunmayan, sadece seyahat planım var diyen talihlinin dosyasını da transfer edebilir.

    Siz en iyisi bu başlığın ilk iletilerini dikkatlici okuyup, kendinize en uygun seçenekle şansınızı deneyiniz. Bol şanslar.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4443/kentucky-consular-center-kcc/3?_=1716479193716


  • DV2025 talihlisiyim. Dosya numaram yüksek olduğu için dosya taşıma yapmak istiyorum. Başka ülkede oturma iznim yok. Mail atmaya şimdiden başlamanın bir faydası olur mu? Şimdi verecekleri cevapların, dosyam aktif olduğunda bir geçerliliği olur mu? Dosya taşıdıktan sonra mülakat verilene kadar o ülkede kalmam gerekiyor mu? Cevap verirseniz sevinirim.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

130
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum